deep_deep_red 07.02.05, 16:47 pierwszy raz będę wyjezdzac jako au-pair. Jadę do mamy z 10-letnim chłopcem. Nie wiem czy moglabym kupic jakis drobiazg dla nich?? tym bardziej, ze wiem, że chlopiec ma teraz urodziny. nie mam zadnego pomysłu...:( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary_an Re: drobiazg dla rodziny 07.02.05, 19:23 Ja moim wczoraj dalam moj standardowy prezent - czokoladki wedlowskie Kasztanki w takiej krysztalowej ladnej miseczce i to wszystko jeszcze ladnie opakowane. Bardzo im sie podobalo, jak zreszta wszystkim innym, ktorym to dawalam (heh nie mam zbyt wielu pomyslow) czekoladki jem ja z dziecmi (od wczoraj juz prawie nic nie ma) a dziewczynki od wczoraj sie bily co potem beda trzymaly w tej miseczce (bo rzeczy z krysztalu sa naprawde ladne). No dla chlopaka 10 letniego to nie wiem, to jest bardzo indywidualna sprawa, mojemu Matthieu to tylko jakis model do sklejania, albo cos wojennego, inaczej by to olal zupelnie. Ale dzieci sa roznie i w gust 10-latka juz tak latwo nie trafisz. Ja bym kupila jakis nietrudny model do skladania/sklejania, albo jakies fajne trojwymiarowe puzzle - cos, co go troche zajmie i czym bedzie mogl sie potem bawic - jakis statek, samolot, samochod. Moje chlopaki w tym wieku po prostu to uwielbialy. Odpowiedz Link