Dodaj do ulubionych

Mister1, o co chodzi ???

19.01.06, 17:27
Nic z tego wszystkiego nie rozumiem !!!!
Obserwuj wątek
    • mister1 Re: Mister1, o co chodzi ??? 19.01.06, 17:47
      panie z forum ukrytego "Mieszkamy w Holandii" szarpia sie wzajemnie za
      czupryny, kopia oraz drapia...
      • andida Re: Mister1, o co chodzi ??? 19.01.06, 18:30
        dokladnie! Nic dodac, nic ujac! Kurki jak zywe!
        :)
    • widmowolnosci Re: Mister1, o co chodzi ??? 19.01.06, 19:33
      Ha ha ha , dawno sie tak nie usmialem. Mojego smiechu nie sa w stanie zepsuc informacje co te esbecczynki na moj teat wygadywaly.Prowokacja? Glupota? Podlosc? Pewnie wszystko razem, tez troche miales swojego wkladu. Ciekawe jaki supervisor za tym stal tutejszy czy tamtejszy.Jest glupota sadzc ze forum ukrytego nie da sie czytac. Ha ha ha.Nawet kasowanie nie pomoglo. Wszystko zapisane ,kiedys trzeba bedzie bulnac ! Wczesniej niz pozniej!
      • lowiczanka Re: Mister1, o co chodzi ??? 19.01.06, 19:37
        Az mi sie wszystko w srodku gotuje, jak patrze na to co wypisujecie!
        • lowiczanka Re: Mister1, o co chodzi ??? 19.01.06, 19:38
          Takze na tym "nowym forum"! A moze przede wszystkim!
          • mister1 forum ukryte 19.01.06, 20:02
            co sie wypisuje na ukrytym to nie wiem, bo mnie juz dawno stamtad wywalono.
            Jedno jest bardzo przykre, to zupelny brak poczucia humoru. Fale oburzenia
            wywolalo nawet delikatne usmianie sie z nieco dziwnej urody pani Prezydentowej-
            Kaczorowej.
            • widmowolnosci Re: forum ukryte 19.01.06, 20:42
              Lowiczanka ma racje , od tej chwili nawet slowem nie wspomne o tych
              moherowych mieszkaniowkach.
              • lowiczanka Re: forum ukryte 19.01.06, 21:07
                Mnie wcale nie chodzi o to co sie wypisuje na Mieszkam w Holandii tylko na
                Zamieszkalismy w Holandii i tutaj. Nie wiem czyja to sprawka, ale troche
                kultury, ludzie! Toz to skupisko obelg i wyzwisk! Odczepcie sie w koncu od
                dziewczyn z forum ukrytego!
                • mister1 Re: forum ukryte 19.01.06, 21:11
                  lowiczanko - to wlasnie sa te dziewczyny z ukrytego , ale pod innymi nickami.
                  • lowiczanka Re: forum ukryte 19.01.06, 23:14
                    I pewnie ta cala aniaaalst to tez jedna z nich tylko jej sie w glowce cos
                    poprzestawialo i nagle zaczela wszystkich obrzucac blotem? ha ha
                    • aniaaalst Re: forum ukryte 19.01.06, 23:27
                      tak i nie.Wyrzucono mnie z forum zamknietego ze smiem miec niekiedy nieco inne
                      zdanie.I dobrze sie stalo, bo klub to malo ciekawy a ja w swej naiwnosci
                      poczatkowpo sie tam zapisalam.
                      • blue_ice1 Re: lowiczanko 20.01.06, 21:36
                        jestes tez na naszym forum- faktycznie takie strasznie wulgarne jestesmy?
                        • aniaaalst ukryte 21.01.06, 12:52
                          obchodzicie sie z ludzmi jak ze smieciem.Payuta w tym przoduje ( zreszta ricie
                          tez nic nie brakuje).Reszta forum sie boi i klania w pas. A Widmo ma troche
                          racji - kochacie UBecje (doslownie!).
                          • dmdejong Re: ukryte 21.01.06, 13:11
                            haha ale masz poziomm inteligencji aniu sloma z butow czy naprawde nie jestes w
                            stanie nic innego napisac tylko nadawac na ukryte forum ...taka sie czujesz
                            urazona ze cie z forum usunieto biedactwo teraz clay swoj wolny czas bedziesz
                            poswiecac na narzekanie i wyzwiska brawo brawo ..
    • pauyta Re: Mister1, o co chodzi ??? 20.01.06, 21:12
      Mister,ty jestes swietny
      • lowiczanka Forum ukryte 21.01.06, 13:12
        Zagladam na forum ukryte (jak tylko mi na to pozwala czas) i mam czasami niezly
        ubaw z niektorych tematow, niekiedy moge tez sie roznych rzeczy dowiedziec.
        Ogolnie uwazam, ze dziewczyny sa bardzo inteligentne, zabawne i moze czasem sie
        na kogos zdenerwuja, ale maja racje. W kazdym razie nie obrzucaja nikogo
        WYZWISKAMI ! Przynajmniej nie widzialam...

Lowiczanka
        • blue_ice1 Re:forum ukryte 21.01.06, 14:37
          lowiczanko- dzieki:) po strasznej fali krytyki - choc JEDNO pozytywne slowo:)
          bo sie juz chcialam zastrzelic jako : uzbecka suka i kryminalistka ( ze tez
          mnie jeszcze nie wywalili z tegp kraju?!)....
          • lowiczanka Re:forum ukryte 21.01.06, 14:45
            Niebiesciuchna :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka