lowiczanka 19.01.06, 17:27 Nic z tego wszystkiego nie rozumiem !!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mister1 Re: Mister1, o co chodzi ??? 19.01.06, 17:47 panie z forum ukrytego "Mieszkamy w Holandii" szarpia sie wzajemnie za czupryny, kopia oraz drapia... Odpowiedz Link
andida Re: Mister1, o co chodzi ??? 19.01.06, 18:30 dokladnie! Nic dodac, nic ujac! Kurki jak zywe! :) Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: Mister1, o co chodzi ??? 19.01.06, 19:33 Ha ha ha , dawno sie tak nie usmialem. Mojego smiechu nie sa w stanie zepsuc informacje co te esbecczynki na moj teat wygadywaly.Prowokacja? Glupota? Podlosc? Pewnie wszystko razem, tez troche miales swojego wkladu. Ciekawe jaki supervisor za tym stal tutejszy czy tamtejszy.Jest glupota sadzc ze forum ukrytego nie da sie czytac. Ha ha ha.Nawet kasowanie nie pomoglo. Wszystko zapisane ,kiedys trzeba bedzie bulnac ! Wczesniej niz pozniej! Odpowiedz Link
lowiczanka Re: Mister1, o co chodzi ??? 19.01.06, 19:37 Az mi sie wszystko w srodku gotuje, jak patrze na to co wypisujecie! Odpowiedz Link
lowiczanka Re: Mister1, o co chodzi ??? 19.01.06, 19:38 Takze na tym "nowym forum"! A moze przede wszystkim! Odpowiedz Link
mister1 forum ukryte 19.01.06, 20:02 co sie wypisuje na ukrytym to nie wiem, bo mnie juz dawno stamtad wywalono. Jedno jest bardzo przykre, to zupelny brak poczucia humoru. Fale oburzenia wywolalo nawet delikatne usmianie sie z nieco dziwnej urody pani Prezydentowej- Kaczorowej. Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: forum ukryte 19.01.06, 20:42 Lowiczanka ma racje , od tej chwili nawet slowem nie wspomne o tych moherowych mieszkaniowkach. Odpowiedz Link
lowiczanka Re: forum ukryte 19.01.06, 21:07 Mnie wcale nie chodzi o to co sie wypisuje na Mieszkam w Holandii tylko na Zamieszkalismy w Holandii i tutaj. Nie wiem czyja to sprawka, ale troche kultury, ludzie! Toz to skupisko obelg i wyzwisk! Odczepcie sie w koncu od dziewczyn z forum ukrytego! Odpowiedz Link
mister1 Re: forum ukryte 19.01.06, 21:11 lowiczanko - to wlasnie sa te dziewczyny z ukrytego , ale pod innymi nickami. Odpowiedz Link
lowiczanka Re: forum ukryte 19.01.06, 23:14 I pewnie ta cala aniaaalst to tez jedna z nich tylko jej sie w glowce cos poprzestawialo i nagle zaczela wszystkich obrzucac blotem? ha ha Odpowiedz Link
aniaaalst Re: forum ukryte 19.01.06, 23:27 tak i nie.Wyrzucono mnie z forum zamknietego ze smiem miec niekiedy nieco inne zdanie.I dobrze sie stalo, bo klub to malo ciekawy a ja w swej naiwnosci poczatkowpo sie tam zapisalam. Odpowiedz Link
blue_ice1 Re: lowiczanko 20.01.06, 21:36 jestes tez na naszym forum- faktycznie takie strasznie wulgarne jestesmy? Odpowiedz Link
aniaaalst ukryte 21.01.06, 12:52 obchodzicie sie z ludzmi jak ze smieciem.Payuta w tym przoduje ( zreszta ricie tez nic nie brakuje).Reszta forum sie boi i klania w pas. A Widmo ma troche racji - kochacie UBecje (doslownie!). Odpowiedz Link
dmdejong Re: ukryte 21.01.06, 13:11 haha ale masz poziomm inteligencji aniu sloma z butow czy naprawde nie jestes w stanie nic innego napisac tylko nadawac na ukryte forum ...taka sie czujesz urazona ze cie z forum usunieto biedactwo teraz clay swoj wolny czas bedziesz poswiecac na narzekanie i wyzwiska brawo brawo .. Odpowiedz Link
lowiczanka Forum ukryte 21.01.06, 13:12 Zagladam na forum ukryte (jak tylko mi na to pozwala czas) i mam czasami niezly ubaw z niektorych tematow, niekiedy moge tez sie roznych rzeczy dowiedziec. Ogolnie uwazam, ze dziewczyny sa bardzo inteligentne, zabawne i moze czasem sie na kogos zdenerwuja, ale maja racje. W kazdym razie nie obrzucaja nikogo WYZWISKAMI ! Przynajmniej nie widzialam... Lowiczanka Odpowiedz Link
blue_ice1 Re:forum ukryte 21.01.06, 14:37 lowiczanko- dzieki:) po strasznej fali krytyki - choc JEDNO pozytywne slowo:) bo sie juz chcialam zastrzelic jako : uzbecka suka i kryminalistka ( ze tez mnie jeszcze nie wywalili z tegp kraju?!).... Odpowiedz Link