Dodaj do ulubionych

Sprzedam działkę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 17:23
Do sprzedania działka 13 arów wraz z domem, okolice ul. Błękitnej, Pułtuskiej. Informacje pod numerem 604-722-178 albo osobiście- dokładny adres ul. Pułtuska 92
Obserwuj wątek
    • Gość: Zainteresowan Re: Sprzedam działkę IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.02.11, 18:02
      za ile?
      • Gość: Jogi Re: Sprzedam działkę IP: 213.199.253.* 14.02.11, 19:17
        Cena kosmos. Zresztą tam jest kiepski teren. Przy samej trasie, huk samochodów, lokale na biznes cienkie bo ludzi tam mało. Nawet te lokale co są ciągną ledwo ledwo. A cena jest mało atrakcyjna.
    • Gość: Działka Re: Sprzedam działkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 18:36
      250zł metr działki i 5500 metr domu. Dom w stanie surowym.

Pozdrawiam
      • Gość: Opus Re: Sprzedam działkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 18:45
        To ja poproszę 20 metrów działki i 65 metrów domu.
        • Gość: . Re: Sprzedam działkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 20:35
          jeżeli jest ktoś zainteresowany to proszę dzwonić i się pytać, jak widać na tym forum nie brakuje idiotów, którzy podają się za mnie i wypisują głupoty. Działka jest od ulicy ale 13 arów to bardzo dużo a dom stoi na jej końcu więc o żadnym huku nie ma mowy, tyle w temacie. wiecej informacji osobiście lub pod podanym numerem telefonu
          • Gość: Działka Re: Sprzedam działkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 20:57
            Zresztą do huku z ulicy można się przyzwyczaić, tak jak do widoku z okna na słupy energetyczne. Ulicy jeszcze nie ma, ale za jakieś 20-30 lat jak już wszystkie działki będą zabudowane, to obiecali, że wyleją asfalt, albo chociaż wysypią gruzem.
            Z szambem też nie ma problemów, teren jest podmokły to wszystko wypłukuje:)) Dopiero trzy razy wylało mi mi do łazienki. W zasadzie to mały problem, bo mogę sobie co jakiś czas zmienić płytki w łazience:)). No, a reszta to już na telefon.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka