GoĹÄ: dora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.13, 21:21 W Częstochowie jest wiele ryczących 40+ chętnych na seks nawet przez telefon a w dni wolne w Siódmym niebie. Robią to chętnie i za darmo pod numerem 889953881 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: mężatka Re: Sexs przez telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.13, 10:47 Znam taką jedną co często tam bywa Dorota Jaroszewska się nazywa, znudzona 40+ do tego smsowa poetka i gadanie profesjonalnej pro...tutki. Lubi zabawy przez telefon szczególnie z żonatymi. Tak było z moim mężem nie pozwalała mu skończyć ze sobą , nachalna, bezczelna baba. Jak się wszystko wydało zaczęła wypisywać i wydzwaniać do mnie i mnie pouczać no i opowiadać niestworzone historie.Nadal jesteśmy z mężem razem bo po 22 latach nie da się wszystkiego przekreślić ale ona nadal nas tyranizuje swoimi telefonami . Do tego dołączyła jeszcze jej koleżanka Beatka i tak we dwie zasypują nas telefonami próbując rozwalić nasze małżeństwo. W końcu pozmienialiśmy numery telefonów tylko że ja muszę czekać miesiąc . żal mi tej Dorotki podobnież pijąca, mąż alkoholik który o nią nie dba , brak dzieci i biedna nie wie co z sobą począć. Przecież macie w Częstochowie ośrodki gdzie mile widziani są wolontariusze ale ona to chyba raczej nie z tych co pomagają za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . Re: Sexs przez telefon IP: *.rev.masterkom.pl 13.07.13, 15:36 wierzyć się nie chce że ten wątek tak długo tutaj wisi.... leczymy złamane serce? leczymy kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mm Re: Sexs przez telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.13, 18:43 Myślę że ani kompleksy ani złamane serce. To ostrzeżenie przed psychicznie chorymi kobietami które nie liczą się z żadnymi moralnymi zasadami, ja sam wpadłem w taki niby flirt w czasie wyjazdu w delegację za namową kolegów. Do czego zdolne są takie osoby to przechodzi ludzkie pojęcie a potem nie docierały tłumaczenie że mnie to nudzi. Telefony z żalami bym nie zostawiał jej samej bo taka nieszczęśliwa, taka zakochana.Nie mogłem od baby się odczepić. Nie docierało słowo NIE, upierdliwe telefony, Smsy,chwytu poniżej pasa. Przyznaje że nie powinienem tego zaczynać ale zabawa była nawet dobra przez chwilę gdy byłem samotny z dala od domu .To tak jak z ku...wą szybko mija a potem było udawanie i strach że zadzwoni do domu bo była psychiczna, teraz już wiem że nie warto nie próbujcie z takimi napalonymi 40- stkami nieszczęśliwymi w własnych związkach bądź pałających zemstą bo same były ranione przez swoich mężów nie wspomnę o wyglądzie bo i tu było wiele do życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ii Re: Sexs przez telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.13, 11:12 A ty to ta bajarka esemesowa?:) Wiem że takie są w 7niebie napalone na wszystko co się rusza, czasami są żenujące nachalne i niewyżyte a osobiście widziałem tą Dorote gdzie ten facet miał oczy przecież to nie warte zauważenie, chyba że w esemesach była niezła i świetnie się bawił to mu się nie dziwię. Na żywca nie warto miał bym problem z męskością na jej widok :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ii Re: Sexs przez telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.13, 21:25 Mam na imię Roman ,chciałem ostrzec wszystkich łasych na sex telefon przed Dorotą Jaroszewską, to kobieta która najpierw pięknie do mnie mówiła ,zachwalała udawała zakochaną ,namawiała na spotkanie .Uważajcie na to co wam ta kobieta możne zrobić,mnie prawie rozbiła małżeństwo, nie powiem ze jestem bez winy ,ale ta obleśna baba nęka teraz moja żonę za to ze chciała się zemścić na niej,częste imprezy w 7 niebie [znany lokal w Częstochowie o miernej reputacji] powoduje ze jest zakłamana dziwką ktora będzie bawić się waszym kosztem a potem zrujnuje wam życie.Wstydzę się że w delegacji dałem namówić się kolegom na niewinną rozmowę i tak się wkręciłem że nie moglem się od niej odczepić ,ludzie którym to zawdzięczam,[ prawie rozpad mojej rodziny],jeden właśnie będzie miał rozwód,a drugi będzie zaspokajał się sam bo jest tchórzem,ja przetrwałem bo wszystko się wydało dzięki temu obleśnemu babsku, które po kategorycznym NIE wysłało esemesa niby do mnie ale w czasie gdy byłem w domu(było to celowe zagranie by małżonka odebrała sms) ale moja zona dala mi szanse i przyznałem się do wszystkiego. Nie dajcie się skosić na sex telefon z Dorotą Jaroszewską bo ani ona, ani inna nie warta jest straty jaką ja moglem doznać .Cencie to co macie w swoich domach panowie ,bo nasze żony kochają nas naprawdę a nie przez telefon i na odległość, możne nikt nie zauważy tego wpisu ale to co napisałem jest moją zemsta i mam nadzieje ze przeczyta to jej mąż oraz jej rodzina. Bardzo żałuje tego co zrobiłem i wstędze się tego a Jaroszewska wciąż próbuje rozbić moją rodzinę pisząc SMS z obelgami pod moim adresem i zarzuca mnie kłamstwami że chciałem dla niej zostawić żonę i z nią zamieszkać ,zaplanowała nawet gdzie zamieszkamy ,co jest oczywiście chore i nie dorzeczne jak cala ta sytuacja, bo był to dla mnie sexs telefon a nie miłość i jak można kochać takie szkaradzieństwo .Życzę wszystkim ostrożności i rozwagi przed takimi pokusami UWIERZCIE NIE WARTO .Roman. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ii Re: Sexs przez telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.13, 21:27 Erotomanem to byłem ale jak to robiłem to myślałem o żonie,dlaczego? bo jest za porządna by mieć takie słownictwo i doświadczenie jak ta pani dorota. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Sexs przez telefon IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.14, 18:19 Srutu tutu majtki z drutu... Zla kobieta i tyle. Bezbronnego, ufnego mezusia uwiesc. Szkoda chlopa Odpowiedz Link Zgłoś
hot77 Re: Sexs przez telefon 05.11.19, 00:05 [..ja często dzwonie na tani sex telefon mam atrakcyjną żonę ale raz na tydzien seksu to malo, dodatkowo zawsze polacza mnie z inna laską, ja odrazu pzrechodze do rzeczy nie pytam jak ma na imie tylko co zrobiła by mi z penisem i wtedy jeczy i mówi ze go ssa super uczucie, dzwonie do lasek ze strony sextelefonik.pl najlepsze laski nie nastawione tylko na hajs ale dobra zabawe, dobry sex numer dla każdego Odpowiedz Link Zgłoś
taniegranie_69 Re: Sexs przez telefon 27.05.20, 23:51 Tanie GRY sprzedam :) tinyurl.com/y9mec3aq (Resident Evil 3 - 26% taniej) tinyurl.com/yaxghmla (Doom Eternal, klucz Euro - 37% taniej) tinyurl.com/y86h9bdw (Marvel's Avengers, klucz Euro) tinyurl.com/y7clel2j (Cyberpunk 2077, steam klucz Euro) tinyurl.com/yajjh4ed (Dishonored Outsider, klucz STEAM Global) i wiele innych... cała lista w linku poniżej: tinyurl.com/yb5tq9wg Pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś