Gość: lili IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.12, 11:51 wie moze ktos jak nazywa sie ta nowa hurtownia kosmetykow profesjonalnych obok blaszaka? moze maja jakas stronke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qw Re: hurtownia kosmetyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.12, 14:50 o to jest u nas jakaś hurtownia? napiszcie coś więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: hurtownia kosmetyczna IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.12, 17:13 sa tam kosmetyki do wlosow, paznokci, miedzy innymi lakiery hybrydowe. ale stronka by sie przydala bo szukam parafiny i nie wiem czy maja,a ten snieg mnie tak dobij,ze nie chce isc na marne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: hurtownia kosmetyczna IP: *.range86-179.btcentralplus.com 18.02.12, 22:29 Nie cuduj. Reklama to nie tutaj. A z tej "hurtowni", to hurtownia jak z koziej rzyci trąba. Ceny jak w peweksie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: hurtownia kosmetyczna IP: *.96.244.35.tvksmp.pl 25.04.12, 15:13 Sory, ale prawdziwa hurtownia kosmetyczna to choćby taka - sklep.new-nails.com/ A nie to... Zresztą hurtownie sieciowe generalnie mają znacznie niższe ceny od tych tradycyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: hurtownia kosmetyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.12, 11:58 Kupowałam w tej hurtowni farby do włosów z welli, w styczniu ceny były bardzo atrakcyjne a teraz porażka... Zapłaciłam dwa razy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: hurtownia kosmetyczna IP: *.96.244.35.tvksmp.pl 26.04.12, 15:00 Akurat tam gdzie pokazałam kupuję głównie kosmetyki do paznokci, i właśnie tym oni głównie się zajmują. Akurat co do tego, że pod względem tego rodzaju kosmetyków są najlepsi, mam całkowitą pewność. Odpowiedz Link Zgłoś
kobiecyblask Re: hurtownia kosmetyczna 11.05.12, 14:09 polecam super hurtownie www.kobiecyblask.pl bardzo duży wybór lakierów, tipsów, kosmetyków do salonów fryzjerskich itp :) Odpowiedz Link Zgłoś
sirkamelot Re: hurtownia kosmetyczna 21.08.12, 10:53 Jeśli chodzi o ceny, zarówno w sprzedaży hurtowej, jak i detalicznej to polecam femmeshop.pl/ . Hurtownia działa głownie na terenie województwa mazowieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: hurtownia kosmetyczna IP: *.dynamic.chello.pl 21.08.12, 15:41 www.kern.fdf.pl/ ta ta hurtownia przy blaszaku. ja w tym roku kupiłam tam litr szamponu za 6 zł.. można znaleźć naprawdę fajne rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: hurtownia kosmetyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 14:05 A ja polecam hurtownie LARGO na gwardii ludowej. Sprzedaje tam bardzo sympatyczna dziewczyna, doradzi i przede wszystkim jak czegoś do końca nie wie, to nie owija w bawełne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: hurtownia kosmetyczna IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.12, 20:08 W kernie polecam lakiery, odżywki. Atrakcyjne ceny, szczegolnie dla salonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ważka Re: hurtownia kosmetyczna IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.13, 23:30 Zależy jeszcze jakiej szukasz. Czy kosmetyki ogólne czy profesjonalne, te stosowane przez kosmetyczki i salony. Koło blaszaka byłego (bo już go nie ma) jest hurtownia kosmetyczna kosklep. Ale w Elblągu, za to sprzedają online www.kosklep.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danuśka Re: hurtownia kosmetyczna IP: *.231.54.69.koba.pl 22.07.13, 19:51 ja kupuję kosmetyki w hurtowni kosmetycznahurtownia.pl/, każdy tu może kupować, nawet pojedyncze lakiery do paznokci, czy inne akcesoria, od 100zł dostawa gratis ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iglakus Re: hurtownia kosmetyczna IP: *.icpnet.pl 09.10.13, 17:34 Jeśli chodzi o kosmetyki do włosów polecam www.hairs.pl ceny są naprawdę interesujące w porównaniu choćby do wspomnianego wcześniej femmeshopu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andyk Re: hurtownia kosmetyczna IP: *.229.149.194.optikomp.pl 26.06.14, 14:26 Mogę polecić z czystym sumieniem jedną hurtownie kosmetyczną - Kate Nails. Zajmują się głównie paznokciami, ale mają także mnóstwo urządzeń kosmetycznych. Na ich stronie jest cała lista produktów i ceny. Jak ktoś chce się rozeznać to warto tam wejść: www.katenails.pl Odpowiedz Link Zgłoś
poruter Re: hurtownia kosmetyczna 08.08.16, 15:08 Ja zaopatruje się przez hurtownie kosmetyczną, ale przez Internet. Bardziej się to opłaca, bo jest tanio, a wiem, że przyślą nowe, oryginalne kosmetyki czy akcesoria. Bardzo duży wybór sprzętów kosmetycznych jest na cosnet.pl, więc jeśli ktoś zamierza zająć się robieniem zabiegów profesjonalnie, to polecam :) Mają też hybrydy, lampy, a także po prostu kosmetyki profesjonalne, których w domu też warto jest używać. Odpowiedz Link Zgłoś
konradrandall Re: hurtownia kosmetyczna 01.10.16, 14:02 unas tez tanio MAYBELLINE COLOR SENSATIONAL LIPSTICK- MAGNIFICENT MAUVE 1,6 dolara ale tylko hurt nie detal Odpowiedz Link Zgłoś
luiza7723232 Re: hurtownia kosmetyczna 24.04.17, 11:31 Moze chodzi ci o hurtownia-rj.pl/ ?? Slyszałam ze to jest jakas nowa hurtownia i ma dobre ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
dalia34 Re: hurtownia kosmetyczna 14.07.17, 07:27 Jeśli chodzi o kosmetyki profesjonalne to polecam splendore.pl mają duży wybór kosmetyków do gabinetów i dla kosmetyczek, rowniez tych na bazie naturalnych skladnikow. Zawsze umieja dobrze doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza7723232 Re: hurtownia kosmetyczna 17.07.17, 13:44 Hmm, ciężko powiedzieć ale jak szukasz sprawdzonej hurtowni to polecam hurtownia-rj.pl/, maja szeroki wybór wiele produktów w jednych z najlepszych cenach na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
adisonowa Re: hurtownia kosmetyczna 10.10.17, 15:11 Hurtownia kosmetyczna Mimari jest bardzo dobrze wypsoażona. Mają bardzo dobre aparaty do wykonywania makijażu permanentnego i mezoterapii mikroigłowej , do tego oferują 3 dniowe szkolenie z obsługi tego urządzenia, także super sprawa. Jakby ktoś szukał takiego sprzętu, to mogę polecić model Permanent Line. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka_mich92 Re: hurtownia kosmetyczna 10.07.18, 13:02 Hurtownia kosmetyków profesjonalnych najlepsza jaką znam to: hedoni.pl/. Szybka dostawa, fajne ceny, nic tylko kupować ;). Tylko szkoda że nie ma się aż tak dużych pieniędzy żeby wykupić wszystko :P Odpowiedz Link Zgłoś