Gość: mama IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.13, 19:33 Mam do sprzedania komplet mebli dziecięcych mamut ikea. W skład wchodzi:łóżko,komoda,szafa,materac,2 półki na książki,okrągły stolik,2 krzesła.Zainteresowanych proszę o informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zainteresowana Re: sprzedam meble dziecięce mamut ikea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.13, 21:18 a w jakim kolorze te mebelki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: sprzedam meble dziecięce mamut ikea IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.13, 07:58 meble różowo czerwone,stolik niebieski,jedno krzesełko zielone,drugie czerwone,półki czerwone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: sprzedam meble dziecięce mamut ikea IP: *.cdma.centertel.pl 26.01.13, 09:18 a cenowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: sprzedam meble dziecięce mamut ikea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.13, 09:39 5000,- :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: sprzedam meble dziecięce mamut ikea IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.13, 10:44 800 zł do malutkiej negocjacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama oli Re: sprzedam meble dziecięce mamut ikea IP: *.cdma.centertel.pl 26.01.13, 10:43 a możesz wysłać zdjęcia albo wystawić na allegro lub tablicę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: sprzedam meble dziecięce mamut ikea IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.13, 10:47 są zdjęcia na tablicy w zakładce dla dzieci. Albo możesz wejść na stronę ikea-tam są zdjęcia z opisami i wymiarami,możesz również podać jakiś kontakt do siebie ,możemy się spotkać żebyś obejrzała je jak wyglądają realnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia Re: sprzedam meble dziecięce mamut ikea IP: *.tktelekom.pl 26.01.13, 12:06 a ile za stolik z krzeselkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: sprzedam meble dziecięce mamut ikea IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.13, 13:14 sprzedam tylko cały komplet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: sprzedam meble dziecięce mamut ikea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.13, 20:46 witam, ja rowniez mam do sprzedania meble mamut w koorze niebieskim, w sklad zestawu wchodzi łóżko, komoda, szafa, stoik prostokątny plus da krzesełka (w kolorze zielonym), dwie półki ścienne na ksiazki. polecam zainteresowanych prosze o maila monikac2@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś