IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.10.10, 17:13
pies owczarek niemiecki 3 lata spokojny chowa sie z dwojgiem dzieci nie jest agresywny nie był dopuszczany nie skacze na nogi zaszczepiony je wszystko oddam najchetniej jak najdalej od wałbrzycha on mieszka w mieszkaniu małym nie niszczy nic w domu nie załatwia sie prosze o emaile napisze do kazdego kto bedzie zainteresowany mam miski smycze kaganiec i prawie 10 kg suchego i inne.MUSZE ODDAC Z BRAKU SRODKÓW DO ZYCIA
Obserwuj wątek
    • Gość: asd Re: oddam psa IP: 89.108.202.* 06.10.10, 19:41
      to po jakiego ***** brales/as go 3 lata temu ? wiesz jaka krzywde wyrzadzasz temu psu? dzieci tez oddasz?!?! moze mozg oddaj bo Ci nie przydatny.
      • Gość: nieważne Re: oddam psa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.10.10, 19:51
        popieram przedmówcę! bez komentarza!!!!!!!
        • Gość: Gosc Re: oddam psa IP: 178.235.48.* 06.10.10, 19:57
          Ja tez jak czytam takie ogloszenia to noz w kieszeni mi sie otwiera.
    • Gość: omg Re: oddam psa IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.10, 20:08
      kto Ci teraz wezmie tego psa, nie dosc, ze ma juz 3lata to jeszcze jest to duzy pies, pozbadz sie komputera i internetu, a za pieniadze ktore bys na to przeznaczala bedziesz miala z czego wyzywic psa..........biedne stworzenie....
      • Gość: xxxxx Re: oddam psa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.10.10, 20:24
        znajdziecie sie w sytuacji bez jakiegos normalnego wyjscia to zobaczycie pies nie jest biedny ja nie jem a on ma a za 20 zł internet i kompa 200 zł wartego psu jesc nie dam cwaniacy bo zescie nigdy nie musieli takiej decyzji podjąc a psa niewziełem tylko zabrałem frajerowi co go zawszył i głodził pocałowac mnie mozecie mondrale .
        • Gość: jasne... Re: oddam psa IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.10, 20:37
          lepiej popatrz w oczu swojemu psiakowi, zobacz jak Ci ufa......mysle, ze chyba wolalby glodowac z Toba niz znowu trafic w jakies obce rece, mysle, ze wymyslilbys inne rozwiazanie niz to......zreszta nie ma co z Toba dyskutowac, podjeles juz decyzje i na nastepny raz lepiej nie miej zadnych zwierzat......
        • Gość: do mondrali Re: oddam psa IP: 188.33.107.* 07.10.10, 06:56
          Byłas taka madra zeby go zabrac(w co Ci i tak nie wierze) a teraz chcesz go oddac ?!?! Trzeba bylo malucha ogłosic na portalach typu dogomania tam ktoś by sie znalazł aby dac psu wszystko co potrzebuje i na pewno by go nie oddal. nawet nie wiesz jak ciezko bedzie temu psu po tych 3 latach spedzonych z Toba.. bardzo wspolczujemy mu wlascicieli.. Nie ma sytuacji bez wyjscia, zawsze jest jakies.. może ktos z Twojej rodziny go przygarnie, psiak by znal tą osobe a Ty i Twoje dzieci ktorych jeszcze pewnie nie oddalas ale kto wie.. bedziecie mogli go odwiedzac.. moze tak bedzie lepiej, napewno lepiej niż w schronisku czy u kogos kogo nie zna..
        • Gość: asd Re: oddam psa IP: 94.254.225.* 07.10.10, 07:35
          słownik ortograficzny juz oddalaś/eś?

Poza tym apeluje o wrzucenie zdjęcia psa na forum, może psiak jest juz wygłodzony i trzeba natychmiast coś z nim zrobić skoro właściciel nie ma środków do zycia to być może głodzi psiaka.. !!!
          Nikt mi nie powie że utrzymanie psa to są wielkie koszta.. może poki nie masz kasy na dorba karme to chociaż ugotuj mu kasze/ryż/marakon z i wymieszaj batonem psim.. to nie jest wysoki koszt, wrecz przeciwnie.. nikt nie każe Ci go eukanubą karmić tylko broń Boże nie głodz go! W wałbrzychu są jakies "alberty" dla biednych ludzi i wiem ze dają tam jedzenie.. może warto stanac w kolejce i skorzystac? kiedys na matejki była taka jadłodalnia ale nie wiem czy jeszcze jest..a na pocztowej jest na pewno.

A na koniec jeszcze dobra rada.. ja bym wolala sprzedać telewizor/komputer czy inne szatańskie sprzęty aby nakarmić psiaka i wykupić słownik ortograficzny... NIe pisze tego z ironią i nie wymądrzam się po porstu daje Ci dobre rady!!!
          • Gość: maska Re: oddam psa IP: *.chello.pl 07.10.10, 08:47
            to masakra jakaś. dla psa to tragedia, szkoda, że tego nie pojmujesz. nie krytykuję ciebie od razu, ale to co zamierzasz zrobić jest okrutne. a co do tego, co pisał poprzednik - nie warto oddawać psa bliskiej osobie/rodzinie, pies za każdym razem gdy zobaczy was/ dzieci będzie miał nadzieję, że go znów zabierzecie ze sobą, za każdym razem więcej/bardziej będzie cierpiał gdy za wami zamkną się drzwi. taka huśtawka emocjonalna dla psiaka jest jeszcze gorsza. wiesz pies też ma uczucia. wiesz co? zabierz dzieci do przedszkola (jeżeli w takim wieku masz) będą myślały, że jest to codzienność, niczego nie będą się spodziewały, następnie nie odbierz ich, zostaw, porzuć. miłe????!!

zdecydowałaś/eś się na psa to ponoś konsekwencje. to jakby ktoś strasznie chciał dziecko, tak mocno pragnął dać życie innej osóbce i nagle okazało się, że urodziły się czworaczki. to co? trójeczkę oddajemy???? skoro budżet jednak na tyle pociech nie wystarcza?
            • Gość: gość Re: oddam psa IP: *.chello.pl 07.10.10, 09:02
              Nie nam oceniać sytuację.2 lata temu byłam w podobnej sytuacji,albo jedzenie dla psa albo dla dzieci.Obecnie wszyscy są najedzeni.Pies potrzebuje jednej miski dziennie i nie ważne co w niej jest a bardzij interesuje go czlowiek.Pies 3 letni to już pies ułożony, mądry a zwłaszcza owczarek.Proponuje ogłosić go na Dogomanii,Owczarek.pl.
              Są ludzie chętni przyjąć i pokochać pieska,
        • ewa10-0 Re: do xxxxxxxxxxxxx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.10.10, 15:35
          Tu potrzebujesz pomocy,żeby ktoś wziął od ciebie(specjalnie małą literą) psa,bo nie masz mu co dać żryć,a na końcu postu każesz się całować pewnie jeszcze w doopę.
          Lepiej oddaj tego psiaka do schroniska,jak nie znajdzie się ktoś kto go zabierze,bo zdechnie z głodu przy takim pseudo właścicielu.Wolała bym pocałować twego psa niż ciebie.
          • Gość: ciekawy Re: oddam psa IP: 89.108.234.* 08.10.10, 11:47
            Wiadomo coś na temat tego psa?Właściciel się zgłosił?
    • ewa10-0 Re: do xxxxxxxxxxxxx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.10.10, 10:12
      Ile potrzebujesz miesięcznie na wyżywienie psiaka?Może inaczej,ile zeżre karmy na miesiąc?Nie dam Ci kasy,ale karmę kupię.Pisz do mnie na skrzynkę.Może znajdą się inni,co też w ten sposób pomogą psiakowi,żebyś go nie oddawał/a?A może prawda jest całkiem inna-znudziło Ci się wychodzenie z nim,żeby pobiegał i załatwił swoje potrzeby z daleka od domu?Pies to obowiązek-deszcz,śnieg,ciepło,zimno,trzeba z nim wyjść.
      • Gość: asd Re: do xxxxxxxxxxxxx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 188.33.226.* 07.10.10, 14:52
        Popieram Ewe.. sama się dorzuce. Ewo napisz czy właścicielka odezwała sie do Ciebie wtedy chętnie sie z Wami skontaktuje.
        Mam nadzieje ze jesli pies znajdzie nowego wlasciciela to bedzie on bardziej odpowiedzialny i tego mu wszyscy zyczmy.. mysle ze warto dac to na forum typu dogomania.. tam milosnicy psow napewno znajdą psiakowi odpowiedni dom. trzmymam mocno kciuki za owczarka :)
        • ewa10-0 Re: do asd 07.10.10, 15:28
          Niestety,jak do tej pory nie było ze strony właściciela/ki żadnego odzewu.Może jest w pracy,albo nie chce się z nami skontaktować z tylko jej/jego wiadomych przyczyn.
          Szkodami psiaka.Wzięła bym go do domu,bo uwielbiam duże psy,ale niestety ciągle wyjeżdżam i nie miał by się nim kto opiekować.Swojego malutkiego psiaczka zawsze daję mojej przyjaciółce pod opiekę.Z dużym były by problemy.
          • Gość: gosc Re: do asd IP: 178.235.48.* 08.10.10, 13:16
            ciekawa jestem czy sie zglosi wlascicielka cos mi sie wydaje,ze tu nie chodzi o jedzenie tylko...... co do karmienia psa to wcale nie musza byc duze koszty pies je raz dziennie i wystarczy i duzo lepsze jest gotowane jedzenie i o wiele zdrowsze.Rozumie oddac szczeniaka,ale 3 letni pies,ktory kocha swoich wlascicieli szczera prawdziwa miloscia to jest barbarzynstwo to jest tak jak oddanie dzieci do Domu Dziecka.
            • Gość: abc Re: do asd IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.10.10, 14:03
              ludzie skąd u was tyle nienawisci. NIe znacie człowieka ,ani jego sytuacji ,jednak trochę mu serca pozostało ,jesli pisze o tym na forum , a nie przywiązuje pieska do drzewa w lesie.
              • Gość: nosz Re: do asd IP: *.chello.pl 08.10.10, 18:34
                nosz kur*wa to może mamy pomnik postawić dla właściciela, że pies nie skończył przy drzewie??? puknij się!
                • Gość: beti Re: do asd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 21:23
                  hej ...do kogo to bylo????jaki pomnik????co ty pierniczysz???dobrze sie czujesz???
    • Gość: beti Re: oddam psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 14:50
      Ludzie czy Wy czytajcie co on(ona)wypisuje??????pisze ze nie ma srodkow do zycia a daje wraz z psem 10 kg karmy!!!!!!!!to jakas paranoja!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka