Dodaj do ulubionych

Hotel Poznań zaprasza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 10:17
zobacz >>> Hotel Poznań zaprasza
Obserwuj wątek
    • Gość: januszek66 Re: Hotel Poznań zaprasza IP: *.konin.mm.pl 23.07.12, 21:43
      informacje info na temat Hotele Poznań
      • Gość: Norose Re: Hotel Poznań zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.12, 15:59
        Ja osobiście w POznaniu polecam Hotel Włoski;).
      • Gość: Ferves Re: Hotel Poznań zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.13, 10:25
        Jeżeli chodzi o noclegi w Poznaniu, to ja osobiście polecam Hotel Włoski. Jak dla mnie to najlepszy wybór. Tani i dobry.
        • Gość: SunnyDay Re: Hotel Poznań zaprasza IP: *.torproject.afo-tm.org 30.12.13, 21:42
          I can recommend HOtel Wloski, I was there four weeks ago on a business trip. I really like the hotel. They have a great service. Morning administered delicious coffee and sweets. I think the hotel is ideal for business people, there is also a conference room, specially for the business meetings. I recommend! Everything is done for the client and there is no problem with anything. Very good breakfast with a big choice of flavors. 5 minutes to the centre and 10 minutes to the Old Market Square. Very convenient location. I spent a very nice time there.
    • Gość: BUBUBU Re: Hotel Poznań zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 19:40
      Hmm, jeżeli o mnie chodzi, to ja osobiście preferuje nocleg w Hotelu Włoskim;). Jakoś tak przypadło mi do gustu w momencie, kiedy trafiłem do Poznania, pewnie dlatego, że jest blisko do innych miejsc w tym mieście.
      • Gość: Plop plop Re: Hotel Poznań zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.13, 15:22
        Słyszałem sporo pozytywnych opinii o hotelu Włoskim. Że jest tani, znajduje się w centrum miasta i zapewnia nam wypoczynek na najwyższym możliwym poziomie. W jednej recenzji wyczytałem, że oferuje także "wszystko czego potrzebuje człowiek biznesu zatrzymujący się w centrum miasta, elegancka restauracja na terenie hotelu, darmowy szybki internet, darmowa kawa 24 h , bardzo miły i pomocny personel" co w moim wypadku jest bardzo ważne.

Cóż, chyba się skuszę.
      • Gość: Yupai Re: Hotel Poznań zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.13, 10:36
        Osobiście uważam, że najlepszy wybór jeżeli chodzi o nocleg w Poznaniu to Hotel Włoski. Mają tanie i dobre pokoje.
        • suspensor Re: Hotel Poznań zaprasza 05.11.13, 11:43
          A korzystał ktoś może z hotelu platinum? Znalazłem ich w internecie i się zastanawiam czy warto skorzystać z ich usług. Proszę o pomoc i pozdrawiam! ;)
    • Gość: Rainer88 Re: Hotel Poznań zaprasza IP: *.play-internet.pl 28.04.13, 19:33
      Osobiście polecam hostel BloomsTekst linka Zatrzymałem się tam kilka razy i byłem zadowolony. Hostel ma darmowy parking i śniadania w cenie :) Obsługa jest bardzo sympatyczna i ceny są całkiem przystępne.
    • Gość: Rainer88 Re: Hotel Poznań zaprasza IP: *.play-internet.pl 28.04.13, 19:35
      Osobiście polecam hostel Blooms: www.blooms.com.pl Zatrzymałem się tam kilka razy i byłem zadowolony. Hostel ma darmowy parking i śniadania w cenie :) Obsługa jest bardzo sympatyczna i ceny są całkiem przystępne.
      • weronixa Re: Hotel Poznań zaprasza 29.05.13, 09:12
        Bedę tam dziś - zostaję ze znajomymi do niedzieli :) Pozdrawiam wszystkich urlopowiczów którzy tak jak ja śmigają gdzies na weekend :)
        • aureolka0 Re: Hotel Poznań zaprasza 27.06.13, 11:37
          Warto zatrzymać się w tym hostelu? Jak ceny i posiłki? Rozważam wakacyjny wypad, taki krótki na 2-3 dni do Poznania.
          • weronixa Re: Hotel Poznań zaprasza 01.07.13, 08:44
            Śniadania o ile się nie mylę są wliczane w cenę noclegu w pokoju. Ale jeśli dobrze kojarzę, to w tej kamienicy gdzie miesci się hostel jest też restauracja więc posiłki mozna od ręki załatwić. Ja byłam zadowolona z nocegu tam i śmiało polecam.
            • Gość: dalphini Re: Hotel Poznań zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.13, 15:36
              Mam pytanie czy ktoś z Was odwiedzał instytut glamour w Przeźmierowie? Zamierzam się tam zatrzymać w przyszły weekend ;) warto? Pozdrawiam!
    • Gość: Gereca Re: Hotel Poznań zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.13, 10:27
      Ja osobiście uważam, że jeżeli chodzi o to jedno z najpiękniejszych miast w Polsce, to najlepszym noclegem będzie Hotel Włoski. Mają naprawdę pięknie i tanie noclegi.
      • Gość: kamila7654 Re: Hotel Poznań zaprasza IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.02.14, 17:39
        Ja natomiast polecam serdecznie to miejsce: www.homeapartments.pl/ Moim zdaniem zdecydowanie warto u nich wynająć pokój. Lokalizacje w samym centrum, pięknie urządzone pokoje, przestronne i czyste. Polecam serdecznie!
    • 7konik Re: Hotel Poznań zaprasza 26.11.15, 15:44
      Warto zatrzymać się w hotelu Max w Luboniu. Świetny dojazd do centrum Poznania, sam hotel bardzo
      fajnie się prezentuje. Ceny za noc korzystne, jak za taką jakość naprawdę warto. Mają też świetną
      restaurację serwującą wiele rodzajów dań. Polecam!
    • otele24 Re: Hotel Poznań zaprasza 26.12.16, 15:28
      Może ktoś będzie chciał skorzystać ze spisu hoteli na ihotele24.pl/poznan. Tego typu serwisy, booking.com czy trivago bardzo pomagają znaleźć hotel odpowiedni do swoich potrzeb.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka