GoĹÄ: HotPoza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 10:17 zobacz >>> Hotel Poznań zaprasza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: januszek66 Re: Hotel Poznań zaprasza IP: *.konin.mm.pl 23.07.12, 21:43 informacje info na temat Hotele Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Norose Re: Hotel Poznań zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.12, 15:59 Ja osobiście w POznaniu polecam Hotel Włoski;). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ferves Re: Hotel Poznań zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.13, 10:25 Jeżeli chodzi o noclegi w Poznaniu, to ja osobiście polecam Hotel Włoski. Jak dla mnie to najlepszy wybór. Tani i dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: SunnyDay Re: Hotel Poznań zaprasza IP: *.torproject.afo-tm.org 30.12.13, 21:42 I can recommend HOtel Wloski, I was there four weeks ago on a business trip. I really like the hotel. They have a great service. Morning administered delicious coffee and sweets. I think the hotel is ideal for business people, there is also a conference room, specially for the business meetings. I recommend! Everything is done for the client and there is no problem with anything. Very good breakfast with a big choice of flavors. 5 minutes to the centre and 10 minutes to the Old Market Square. Very convenient location. I spent a very nice time there. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: BUBUBU Re: Hotel Poznań zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 19:40 Hmm, jeżeli o mnie chodzi, to ja osobiście preferuje nocleg w Hotelu Włoskim;). Jakoś tak przypadło mi do gustu w momencie, kiedy trafiłem do Poznania, pewnie dlatego, że jest blisko do innych miejsc w tym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Plop plop Re: Hotel Poznań zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.13, 15:22 Słyszałem sporo pozytywnych opinii o hotelu Włoskim. Że jest tani, znajduje się w centrum miasta i zapewnia nam wypoczynek na najwyższym możliwym poziomie. W jednej recenzji wyczytałem, że oferuje także "wszystko czego potrzebuje człowiek biznesu zatrzymujący się w centrum miasta, elegancka restauracja na terenie hotelu, darmowy szybki internet, darmowa kawa 24 h , bardzo miły i pomocny personel" co w moim wypadku jest bardzo ważne. Cóż, chyba się skuszę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Yupai Re: Hotel Poznań zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.13, 10:36 Osobiście uważam, że najlepszy wybór jeżeli chodzi o nocleg w Poznaniu to Hotel Włoski. Mają tanie i dobre pokoje. Odpowiedz Link Zgłoś
suspensor Re: Hotel Poznań zaprasza 05.11.13, 11:43 A korzystał ktoś może z hotelu platinum? Znalazłem ich w internecie i się zastanawiam czy warto skorzystać z ich usług. Proszę o pomoc i pozdrawiam! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rainer88 Re: Hotel Poznań zaprasza IP: *.play-internet.pl 28.04.13, 19:33 Osobiście polecam hostel BloomsTekst linka Zatrzymałem się tam kilka razy i byłem zadowolony. Hostel ma darmowy parking i śniadania w cenie :) Obsługa jest bardzo sympatyczna i ceny są całkiem przystępne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rainer88 Re: Hotel Poznań zaprasza IP: *.play-internet.pl 28.04.13, 19:35 Osobiście polecam hostel Blooms: www.blooms.com.pl Zatrzymałem się tam kilka razy i byłem zadowolony. Hostel ma darmowy parking i śniadania w cenie :) Obsługa jest bardzo sympatyczna i ceny są całkiem przystępne. Odpowiedz Link Zgłoś
weronixa Re: Hotel Poznań zaprasza 29.05.13, 09:12 Bedę tam dziś - zostaję ze znajomymi do niedzieli :) Pozdrawiam wszystkich urlopowiczów którzy tak jak ja śmigają gdzies na weekend :) Odpowiedz Link Zgłoś
aureolka0 Re: Hotel Poznań zaprasza 27.06.13, 11:37 Warto zatrzymać się w tym hostelu? Jak ceny i posiłki? Rozważam wakacyjny wypad, taki krótki na 2-3 dni do Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
weronixa Re: Hotel Poznań zaprasza 01.07.13, 08:44 Śniadania o ile się nie mylę są wliczane w cenę noclegu w pokoju. Ale jeśli dobrze kojarzę, to w tej kamienicy gdzie miesci się hostel jest też restauracja więc posiłki mozna od ręki załatwić. Ja byłam zadowolona z nocegu tam i śmiało polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dalphini Re: Hotel Poznań zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.13, 15:36 Mam pytanie czy ktoś z Was odwiedzał instytut glamour w Przeźmierowie? Zamierzam się tam zatrzymać w przyszły weekend ;) warto? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gereca Re: Hotel Poznań zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.13, 10:27 Ja osobiście uważam, że jeżeli chodzi o to jedno z najpiękniejszych miast w Polsce, to najlepszym noclegem będzie Hotel Włoski. Mają naprawdę pięknie i tanie noclegi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kamila7654 Re: Hotel Poznań zaprasza IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.02.14, 17:39 Ja natomiast polecam serdecznie to miejsce: www.homeapartments.pl/ Moim zdaniem zdecydowanie warto u nich wynająć pokój. Lokalizacje w samym centrum, pięknie urządzone pokoje, przestronne i czyste. Polecam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
7konik Re: Hotel Poznań zaprasza 26.11.15, 15:44 Warto zatrzymać się w hotelu Max w Luboniu. Świetny dojazd do centrum Poznania, sam hotel bardzo fajnie się prezentuje. Ceny za noc korzystne, jak za taką jakość naprawdę warto. Mają też świetną restaurację serwującą wiele rodzajów dań. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
otele24 Re: Hotel Poznań zaprasza 26.12.16, 15:28 Może ktoś będzie chciał skorzystać ze spisu hoteli na ihotele24.pl/poznan. Tego typu serwisy, booking.com czy trivago bardzo pomagają znaleźć hotel odpowiedni do swoich potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś