pilus09 03.12.12, 14:44 Moze mi ktoś coś powiedziec o tej firmie ? Czy baterie łazienkowe mają dobre ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamar Re: wodnetrendy.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.12, 08:30 Sklepu nie znam. Ceny dość wysokie, ale armatura chromowana, więc na pewno wysokiej jakości. Całkiem ciekawe baterie. Szczególnie TA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: wodnetrendy.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.12, 10:41 Witam, ja z kolei mam od nich brodzik i jest bardzo dobry. Jakościowo sa na prawde super. Kiedyś spojrzałem na baterie też są fajne ale nie kupowałem bo na razie nie jest mi potrzebna ale jak ty się zastanawiasz to myślę ze warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
basienka1239 Re: wodnetrendy.pl 31.12.12, 10:10 Witam! Zakupilam w tej firmie baterię prysznicowa i jestem bardzo zadowolona. Wszystko przyszlo na czas. Wysoka jakosc produktu. Bardzo miły kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3322 Re: wodnetrendy.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.13, 12:54 Również jestem zadowoloną klientką ;) Jakość zrobiła na mnie wrazenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madej77 Re: wodnetrendy.pl 26.04.13, 14:22 Osobiście polecam. Wysokiej jakości baterie mają w sprzedaży. Nie dość, że duży wybór, to jeszcze ceny, które przekładają się na jakość. Jak szukasz czegoś taniego i kiepskiej jakości, tutaj tego nie znajdziesz. A jeśli odwrotnie, to sklep dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś