Gość: Nikodem222 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.13, 14:47 Witam, chciałbym znaleźć kogoś dobrego, który zrobi dobrze dla mnie meble. Chcę zrobić niespodziankę żonie, wyjezdza niedługo i musze juz miec kogoś na oku, polecicie mi kogoś ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M. Re: Meble na wymiar - polećcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.13, 08:25 nie wiem skąd jesteś, ale ja bym Tobie polecił meblegraca.pl uczciwie podchodzą do zobowiązań, współpraca z nimi należała do tych dobrych. są w stanie dojechać w każdy zakątek Małopolski, nie wiem czy poza województwo, ale wydaje mi się, że też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper W. Re: Meble na wymiar - polećcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.13, 09:00 Możesz mi napisać skąd ta firma jest, z jakiej miejscowości, jak do nich trafię? Na stronie nie mogę znaleźć informacji o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jopeczek Re: Meble na wymiar - polećcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.13, 09:19 Więc firma znajduje się w Stanisławie Górnym :) Mam nadzieję że pomogłem :) Jak coś to zawsze możesz się skontaktować telefonicznie z tą firmą nr tel powinien być na stronce :) Odpowiedz Link Zgłoś
d19s2r89w190w85 Re: Meble na wymiar - polećcie 17.12.16, 09:38 Ja mogę wal polecić firmę profit z chrzanowa oni realizują zamówienia na terenie całej małopolski, śląsk i nawet dolnyśląsk. Ceny też mają w miarę, jakość super. Nie mam do czego się doczepić. Można zerknąć na ich realizacje profit-sc.eu. Odpowiedz Link Zgłoś