Dodaj do ulubionych

Zaproszenia Ślubne

IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.10, 20:25
Na ten najważniejszy dzień w życiu proponujemy Państwu ręcznie robione zaproszenia ślubne. Nasze produkty charakteryzują się bardzo wysoką jakością wykonania, dbałością o każdy szczegół oraz dużą ilością motywów. W swoich zbiorach posiadamy ponad 30 modeli do wyboru więc mają Państwo pewność, iż dobiorą odpowiednią kompozycję. Do każdego zamówienia przedstawiamy wizualizację projektu, która uwzględnia wybrane czcionki (ponad 50 do wyboru), teksty i cytaty (ponad 100 do wyboru), grafiki (ponad 250 do wyboru) oraz wszystkie uwagi klientów. Istnieje możliwość zaprojektowania przez Państwa zaproszenia za pomocą Państwa tekstów lub grafik. Wszystkie nasze zaproszenia sprzedawane są w komplecie z eleganckimi kopertami, do wyboru białymi lub ecru, więc otrzymują Państwo gotowy produkt do wręczenia. Posiadamy szeroki wybór ozdobnych papierów, kokard i innych ślubnych ozdób. Poza zaproszeniami ślubnymi projektujemy także zawiadomienia oraz winietki. Za dodatkową opłatą mogą Państwo zamówić personalizację kopert oraz bileciki na osobnych karteczkach wkładane do zaproszeń. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.

Pozdrawiamy,
www.zjakzaproszenia.pl
Obserwuj wątek
    • mg-1 Re: Zaproszenia Ślubne 11.02.11, 22:49
      Fajne zaproszenia ślubne znajdziecie w sklepie www.metier.net.pl
      Mają też konto na facebook-u www.facebook.com/zaproszenia.slubne jest tam sporo zdjęć, całkiem nieźle się to zapowiada
    • Gość: Weronika Re: Zaproszenia Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 12:02
      Najpiękniejsze zaproszenia ślubne, ręcznie robione, eleganckie, z humorem, na ślub ze zdjęciem - duży wybór.

amelia-wedding.pl/
      Zapraszamy
      Amelia-Wedding.pl
      665-459-483
      • pawel.sejmej1 Re: Zaproszenia Ślubne 14.11.13, 10:25
        Polecam zaproszenia ślubne www.probitus.pl. Ponad 350 wzorów zaproszeń w różnych kolorach i formatach.
        • pawel.sejmej1 Re: Zaproszenia Ślubne 14.11.13, 10:27
          Polecam zaproszenia ślubne www.probitus.pl. Ponad 350 wzorów zaproszeń w różnych kolorach i formatach.
        • pawel.sejmej1 Re: Zaproszenia Ślubne 14.11.13, 10:27
          Polecam zaproszenia ślubne www.probitus.pl Ponad 350 wzorów zaproszeń w różnych kolorach i formatach.
        • pawel.sejmej1 Re: Zaproszenia Ślubne 14.11.13, 10:28
          Polecam zaproszenia ślubne www.probitus.pl Ponad 350 wzorów zaproszeń w różnych kolorach i formatach.
        • pawel.sejmej1 Re: Zaproszenia Ślubne 14.11.13, 10:30
          Polecam zaproszenia ślubne probitus.pl Ponad 350 wzorów zaproszeń w różnych kolorach i formatach.
    • patysiaczka3000 Re: Zaproszenia Ślubne 05.11.11, 15:49
      Eleganckie zaproszenia ślubne na www.parka.com.pl
      • levenyatko Re: Zaproszenia Ślubne 08.11.11, 16:14
        Stylowe zaproszenia ślubne oraz inne wyroby z papieru wykonywane
        ręcznie. Na ich widok każdy się uśmiechnie i poczuje się wyjątkowo :-)

Wszystkie swoje kartki wykonuję ręcznie w krótkim czasie i dopasowuję
        dokładnie do Państwa Wyjątkowego Dnia. Projekt zależy od Państwa
        życzeń i wyobrażeń.

Cena do uzgodnienia. Około 5 zł za sztukę!

Telefon: 884 122 536
        E-mail: levenyatko@gmail.com
        www.marketeo.com/Offer/Kartki-zaproszenia%C2%A0%C5%9Blubne-oraz-inne-wyroby-z-papieru-wykonywane-r%C4%99cznie-581918.html
        • Gość: Ola_ka Re: Zaproszenia Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.11, 19:57
          Te zaproszenia ślubne są śliczne :

Zaproszenie ślubne Facebook

Znalezione na www.metier.net.pl
          • Gość: WiolaK Re: Zaproszenia Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.12, 14:05
            Zaproszenia ślubne, ubranka na butelki, wizytówki i inne gadżety kupowałam w internetowym sklepie Godan, bo mają tam duży wybór, a przede wszystkim - bardzo tanio, więc nie musiałam się martwic, że wydam za dużo na ozdoby :)
            • jackripper2 Re: Zaproszenia Ślubne 07.10.12, 01:15
              A co powiecie na ręcznie robione zaproszenia ślubne ze sklepu Orchid - orchic.com.pl ?
    • Gość: Love Prints studio Re: Zaproszenia Ślubne IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.12, 17:46
      Jeśli ktoś z Was szuka nadal pięknych zaproszeń ślubnych zapraszam serdecznie do nowo powstałej strony mojej pracowni. www.loveprints.pl gdzie znajdują się niepowtarzalne i mam nadzieję wyjątkowe i oryginalne zaproszenia ślubne
      Będę bardzo wdzięczna za opinie!!! Ciekawa jestem czy Wam się te zaproszenia ślubne podobają. Jeśli tak, zapraszam również na stronę funpage Love Prints studio - na facebooku - www.facebook.com/loveprintsstudio .
      http://img20.imageshack.us/img20/9872/makinb.jpg
      • Gość: AnkaD Re: Zaproszenia Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.12, 13:56
        Ja wybrałam takie zaproszenia ślubne www.godan.com.pl/e-sklep/specjalne-okazje/wesele/1911-produkt-zaproszenie-z-kalka,pl.html . Uważam, że są całkiem eleganckie :) Mam nadzieję, że moim gościom się spodobają :)
        • Gość: osmak Re: Zaproszenia Ślubne IP: *.range86-157.btcentralplus.com 08.01.13, 21:19
          Polecam recznie robione zaproszenia z
          www.facebook.com/pages/Majas-Factory-Of-Art/345439815544453
          Ceny srednie zalezy czego szukacie, ale jak na walute UK i tak do przyjecia.
          Pracownia miesci sie w Anglii ale prowadzona jest przez Polke. Z tego co sie orientuje to mozna w miare rozsadku wynegocjowac dobra cene i z wysylka do Polski tez nie ma klopotu.
    • jackripper2 Re: Zaproszenia Ślubne 07.10.12, 01:13
      A co powiecie na ręcznie robione zaproszenia ślubne ze sklepu Orchid - orchid.com.pl
    • Gość: Joasia1986 Re: Zaproszenia Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.13, 12:28
      Mój typ na zaproszenia ślubne :
      www.kobis.com.pl/produkt.php?pozycja=Zaproszenia_slubne_98/k_83
      Proste, ale maja to coś co mnie urzekło. Do tego chcę zrobić złocone pierwsze literki naszych imion, mam nadzieję, że istnieje taka możliwość.
      • Gość: DORIS8181 Re: Zaproszenia Ślubne IP: *.range86-183.btcentralplus.com 19.01.13, 13:20
        www.facebook.com/pages/Majas-Factory-Of-Art/345439815544453?ref=hl
        TUTAJ SA CIEKAWE I RECZNIE ROBIONE :)
        WYKONYWANE PRZEZ MOJA ZNAJOMA
    • Gość: kotylionek Zaproszenia Ślubne ręcznie malowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.13, 10:43
      Nie narzucamy grafiki,czcionki, tekstu, materiałów, a nawet formatu zaproszenia.
      To, jak będą wyglądać Wasze kartki/zaproszenia/winietki i inne akcesoria zależy wyłącznie od Waszej fantazji!​​
      Jednocześnie możecie liczyć na propozycje i porady z naszej strony.​

Grafika/zdjęcie znajdujące się na zaproszeniu może przedstawiać Was,Wasze wspólne pasje,miejsce, w którym się poznaliście, kościół, w którym bierzecie ślub i...wszystko co sobie wymarzycie!

Grafiki wykonuję zarówno w technice komputerowej jak i odręcznie, dysponujemy niezliczoną ilością materiałów,faktur oraz chęcią stworzenia oryginalnych projektów, z których przede wszystkim Wy będziecie zadowoleni.

Zapraszamy na naszą stronę internetową:
      olgapuchalska.wix.com/kotylionek
    • buniasz Re: Zaproszenia Ślubne 21.01.13, 12:45
      Tu ładnie i kolorowo, polecam zajrzeć :)
      www.studiokartek.pl/start/
      • Gość: Katie Re: Zaproszenia Ślubne IP: *.finemedia.pl 17.06.13, 14:50
        Polecam alassielpoczta.wix.com/slubne . Znajdziecie tutaj zaproszenia ręcznie wykonane już od 1zl :)
    • sylwianadolska Re: Zaproszenia Ślubne 03.07.13, 16:06
      Zaproszenia Ślubne Sylwia Nadolska

- Zaproszenia Ślubne
      - Zawiadomienia Ślubne
      - Winietki
      - Zawieszki
      - Menu Weselne
      - Księgi Gości
      - Plan stołów
      - Podziękowania dla rodziców
      - Drzewko weselne

www.sylwianadolska.com