aniamusz
30.01.11, 22:43
Długo szukałam odpowiedniej formy podziękowań Rodzicom. Nie chciałam czegoś sztampowego i oklepanego. W końcu znalazłam:
www.podziekowanierodzicom.pl/
Podziękowanie zrobiliśmy zaraz po pierwszym tańcu. Uznaliśmy, że na oczepinach Goście są już nieco "rozkojarzeni" ;)
Przeczytaliśmy podczas podziękowań każdemu Rodzicowi po 3 przedmioty. Wybieraliśmy przedmioty na dyplomy po kontem charakteru i naszych wspólnych historii z Rodzicami. Wszyscy byli wzruszeni, ale też było bardzo wesoło.
Wybrałam np. dla mojego Taty przedmiot Wizaż, gdyż jak byłam mała czesał mi kucyki do szkoły;)
Na koniec zatańczyliśmy z naszymi Rodzicami. Bez żadnych kółeczek wokół z Gości;)
Piszę o tym, bo wiem jak długo myślałam nad podziękowaniami. Polecam Wam z czystym sumieniem. Będziecie zachwyceni. Firma, która to robi jest elastyczna jeżeli chodzi o przedmioty możecie wymyślać swoje lub wybrać z ich listy.
Dyplom ukończenia studiów rodzicielskich i przeniesienie Rodziców do klasy TEŚCIÓW zrobiło furorę. Na koniec mój mąż zażartował, że za jakiś czas przeniesiemy ich do klasy Dziadków;)