mojedzieci4
13.04.11, 22:24
Szczerze polecam
jestem po niezapomnianych wrażeniach ślubnych....
jak każda para obawialiśmy się bardzooooooooooo wydatku. Przy zorganizowaniu siedziałam w sumie sama, i po wszelkich długich poszukiwaniach.... udało mi się zamknąć budżet ślubny w kwocie ok 6000zł !!!!!!! ze wszystkim!!!!!!!!!!!!!
Wesele na 60 osób.
Wiec dziś mogę sie podzielić swoimi zdobycznymi namiarami i służę radami......, które sa naprawdę cenne jak się właśnie sama o tym przekonałam ;))
Mam super namiar na naprawdę extra zespół CRAZY VOICE- zestawienie DJ + Konferansjer/Wodzirej + Wokalistka.
Prowadzą super zabawę - są super konkursy, karaoke, i muzyka dobierana odpowiednio do charakteru imprezy oraz bawiących się uczestników zapewniając zabawę dla każdej grupy wiekowej.
Nie mam sztywno ustalonego planu imprezy, a muzyka jest dostosowywana na bieżąco do różnych gustów imprezowiczów oraz do ich wieku.
W każdym momencie wesela goście mają wpływ na charakter imprezy, mogą poprosić o ulubiony utwór i zadedykować go wybranej osobie.
ceny mają niskie - od 1200zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zadzwoń i gwarantuje rabat na hasło....(napisz do mnie podam ci geszczynscy@wp.pl) 10%