Dodaj do ulubionych

sala weselna południe warszawy piaseczno i okolice

25.12.11, 19:46
Cześć! Planuję ślub na 2013 rok, będzie ok 200 osób. Południe warszawy, Piaseczno i okolice. Jaką salę weselną możecie mi polecić? Ważne, żeby była sprawdzona. Interesuje mnie przede wszystkim smaczne jedzenie w niemałym wyborze. Jak kształtują się ceny na osobę w tym rejonie? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • marina111 Re: sala weselna południe warszawy piaseczno i ok 27.12.11, 15:12
      Dom weselny Esencja, Kolonia Lesznowola. Polecam. Odbyło się tam wesele moje i mojej siostr. Jestem bardzo zadowolona. Polecam pojechac tam osobiście (zdjęcia nie oddaja wyglądu sali)
      • aorzylowski Re: sala weselna południe warszawy piaseczno i ok 10.05.12, 17:47
        Także polecam "Esencję".
        Bardzo przyjemna, przestronna i jasna sala weselna.
        Jak lubisz kuchnię bałkańską, to mają tam świetnych kucharzy z Bałkanów ;)
        • szkrab_pimpek Re: sala weselna południe warszawy piaseczno i ok 27.11.12, 07:59
          Też słyszałam dobre opinie.
    • martyna.piotrowska Re: sala weselna południe warszawy piaseczno i ok 10.08.12, 16:03
      Zachęcam i polecam zapoznać się z Karczmą Człekówka w Kołbieli. Strona www.karczmaczlekowka.pl. Nowa sala wykończona w jasnym drewnie, mieści 250 osób, zawsze piękna dekoracja, elegancka i sprawna męska obsługa, ceny na prawdę przyziemne jak na takie ilości i taki smak potraw. /dogodna lokalizacja (na trasie Mińsk Mazowiecki - Grójec) Na stronie można zapoznać się z przykładowym menu (opcje 140, 160, 180 zl/osobe) ale można też zamówić inne, zaproponowane przez siebie menu. Sala posiada dobrą akustykę, jest duży taras, piękny zielony teren o pow. 1 ha, cudowny klimat. każde wesele cieszy się powodzeniem. Terminy są napięte choć to nowa sala. Podaję kontakt dla zainteresowanych 511 250 424.
      • nutrisse Re: sala weselna południe warszawy piaseczno i ok 11.08.12, 07:41
        Kołbiel to nie jest tak blisko Warszawy i też to nie ta strona o którą koleżanka pyta. Ja niestety nie znam na tAka ilośc osób.
    • azi412 Re: sala weselna południe warszawy piaseczno i ok 26.11.12, 21:24
      a ja polecam bardzo Hotel na Okeciu- Courtyard Marriott - super!!!!!!!
    • pablo812 Re: sala weselna południe warszawy piaseczno i ok 13.07.13, 11:44
      Sprawdzonym lokalem jest Karczma Człekówka w Kołbieli. Byłem tam na weselu z dużą ilością gości, także 200 na pewno się zmieści. Co ważne jest dużo miejsca na tańce. Na ich stronce można znaleźć 3 rodzaje menu. Tak na prawdę każde jest bogate :). Myślę, że ceny są przyzwoite: 160zl/ os. A jeśli organizuje się wesele w piątek to ma się -10% od ceny. Promocja obowiązuje też wyznaczone miesiące co warto sprawdzić :)
      • 1-buc pablo812 - SPAMER 18.07.13, 22:55
        wszedzie wkleja tę samą reklamę
    • aleksis0 Re: sala weselna południe warszawy piaseczno i ok 20.12.15, 23:47
      Czy ktoś zna opinie na temat sali weselnej GAJA w Baszkówce koło Głoskowa? Sala została dopiero co odremontowana i przejął ją nowy właściciel, więc cięzko znaleźć mi opinie, ktoś pomoże?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka