1987_marta 05.09.07, 15:44 Hej .... Zwracam sie do Was z pytaniem o studia zaoczne Pedagogika na AJD , Czy mozecie mi powiedziec czy w piatki rano tez sa zajecia ... i kiedy sa w pozostale dni czy rano czy po poludniu. Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: Studia Zaoczne _AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 15:58 od piatku do niedzieli od rana do wieczora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Studia Zaoczne _AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 20:06 To już tak nisko spadłaś ? Zaoczne ? Pedagogika ? AJD ? No AJD ma szansę zostać uniwersytetem ale jakoś niemrawo to idzie . Ilu profesorów zatrudniło ? Ilu doktorów wypromowało i zatrudniło ? Jeszcze sporo lat upłynie przy takim tempie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Studia Zaoczne _AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 21:00 ta była komunistyczna uczelnia z jej pseudo prof. betonami w dzisiejszych czasach nie ma żadnych szans!, słyszłąem w Warszawie że mają ja zamknąć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no nie wiem Re: Studia Zaoczne _AJD IP: 195.205.202.* 05.09.07, 21:17 skończyłam tą uczelnię i mam się całkiem dobrze.Mam dobrą pracę ,płacę itd.dzisiaj to nie tylko papier ale Twoja osobowość daje drogę dalej w przyszłość,nie sądzę aby moja wiedza była gorsza od ludzi którzy kończyli jakieś "słynne uniwersytety",przecież wśród tych studentów znajdują się tempole,których wujek,ciocia,znajomy tam pracują i idą tam tylko dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do no nie wiem Re: Studia Zaoczne _AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 22:43 jak znam ta bude to załatwiłas sobie dyplomik, w Częstochowie sie mówi: " szybciej cię tramwaj przejedzie niż nie skończysz ajd" he!he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Studia Zaoczne _AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 19:19 Do no nie wiem : AJD jest przeciętna uczelnią . Masz prace o dobrą płace toś szczęściarz . Bo o to trudno i mimo wszystko po " słynnych uniwersytetach " ( tez schodza na psy , poprzez zaocznych ) łatwiej znaleźć . Ale zawsze działają układy i znajomości . Osobowość , może też ale poparcie : polityczne , od znajomowego , wpływowego jest najważniejsze . Podobnie i w innych krajach . Naiwni niech wierzą , że to unikalne kwalifikacje . Ja o nie się starałem i jakoś pracuję na skromnym stanowisku . A ktos inny ( taki jak ja , może nawet gorszy ) postawiony na stanowisku , nabiera doświadczenia , owszem stara się , uczy i wtedy jest kimś . Popatrzcie na karierę HGW . Toż ją Wałęsa wydobył z niebytu a teraz jaka szycha . Odpowiedz Link Zgłoś