karolinamazur123 21.04.11, 10:28 Jestem w trakcie akredytacji ICF (International Coach Federation) i potrzebuję przygotować się do egzaminu. Oferuję darmowe sesje coachingowe. Możemy się spotkać osobiście lub rozmawiać przez telefon lub Skype. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
osh_kosh Re: bezpłatne sesje coacgingowe 09.05.11, 16:18 Witam, ja się deklaruję, będę też zobowiązana za informacje dot. samego egzaminu ICF, proszę pisać na priva. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karolinamazur123 Re: bezpłatne sesje coacgingowe 10.05.11, 22:13 Prosze o adres mailowy, napisze wszystko, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nurit Re: bezpłatne sesje coachingowe 12.05.11, 07:58 ja też jestem zainteresowana, chociaż nie bardzo sobie wyobrażam coaching via skype. ale to może dlatego, że jestem gadatliwa :-) nurit@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaSiara Re: bezpłatne sesje coacgingowe IP: *.foxnet.com.pl 17.05.11, 21:55 Ja też się chętnie zapiszę ;) Skype: ka-siara Odpowiedz Link Zgłoś