Dodaj do ulubionych

Zajazd Pod Kasztanami Wrocław

31.07.12, 09:23
Byłam na weselu w zajeździe pod kasztanami (jako gość) i POLECAM TO MIEJSCE!!!
Wszystko dopieszczone, pięknie udekorowane, bardzo dobre jedzenie. Niestety nie był to mój ślub, ale z sal, w których byłam (w tym roku to było moje 4 wesele), to miejsce zrobiło na mnie naprawde największe wrażenie.
Obserwuj wątek
    • przyszlamloda2 Re: Zajazd Pod Kasztanami Wrocław 01.08.12, 15:58
      Zajazd pod kasztanami, ja tam będę miała ślub w przyszłym roku :) w tym roku byłam na komunii i też bardzo mi się podobało. oglądałam jeszcze parę innych sal, ale nic mi tak nie przypadło do gustu jak ta. Również polecam
      • kasiuuulaa Re: Zajazd Pod Kasztanami Wrocław 01.08.12, 16:52
        Ja tam miałam ślub w tym roku!!! :):) jestem świeżo upieczoną żonką i wszystkim polecam ten stan :) :):) a zajazd pod kasztanami też BARDZO POLECAM!!! :D:D:D
    • joanna77770 Re: Zajazd Pod Kasztanami Wrocław 04.08.12, 15:54
      bylam na weselu w zajezdzie pod kasztanatmi,polecam to miejsce wszystkim zrobilo na mnie naprawde duze wrazenie super udekorowanie pyszne jedzonko mila obsluga narawde super naprawde polecam.Gdy jestem w poblizu zawsze tam wstapuje bo jest naprawde super a jedzonko pychotka:))
      • arletaa38 Re: Zajazd Pod Kasztanami Wrocław 19.08.12, 21:11
        W Zajazdzie Pod Kasztanami we Wrocku wesele organizowala moja przyjaciolka. Jedzie b. smaczne, co wazne przemila i sprawna obsluga. Zespol i prowadzenie super-bawila sie cala sala. Wesele zaliczam do udanych, mloda para byla przeszczesliwa, a pomysl z lampionami szczescia byl oryginalny i magiczny :)
    • duchess85 Re: Zajazd Pod Kasztanami Wrocław 19.08.12, 21:14
      Proponuję nauczyć się spamować tak, żeby nie było tego od razu widać. Co za dno. Kosz.
      • kasiuuulaa [...] 10.09.12, 10:12
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • sweet.malina Re: Zajazd Pod Kasztanami Wrocław 25.11.12, 11:31
      Ja miałam wesele w zajeździe pod kasztanami w zeszłym roku. Mielismy 120 osob, przy okrągłych stołach. Wszystko wyglądało bardzo ładnie. Jedzenie dobre i dużo. Polecam w ogóle dania z grilla, które serwują kolo 23. To jest coś z czym na zadnym weselu się nie spotkałam. Mi się wszytsko podobało, goście raczej też byli zadowoleni. jedyny minus to brak miejsc noclegowych, ale nam właściciele pomogli w znalezieniu hotelu, więc nie mieliśmy z tym stresu. Ogólnie polecam.
    • crises Re: Zajazd Pod Kasztanami Wrocław 25.11.12, 15:21
      Moderator na wakacjach czy jak?

Bo tu mamy cały spamerski wątek do wychlastania.
    • Gość: anna sam Re: Zajazd Pod Kasztanami Wrocław IP: *.torun.mm.pl 15.07.13, 16:01
      ja tez bylam tam na weselu i na komunii w tym roku i powiem, bardzo mi sie podobalo. dania z grilla- pyszota, dawno nie jadlam tak dobrego mieska.
    • Gość: kinga1984 Re: Zajazd Pod Kasztanami Wrocław IP: *.man.tk-internet.pl 26.09.13, 14:49
      tragicznie, koleżanka zorganizowała u nich wesele i potem bardzo się wstydziła, bo było strasznie! koszmar, obsługa chamska wręcz, jedzenie niedobre, niedomyta zastawa
      stanowczo odradzam
    • kremik77 Re: Zajazd Pod Kasztanami Wrocław 03.10.15, 10:11
      Miałam tam wesele w tym roku. Miejsce jest przepiękne, idealne jeśli chce się uniknąć kościoła.
      Koszty dość wysokie, bo za "średnie" menu około 240 zł za osobę.
      Na tym dobre wspomnienia się kończą:
      1. Obsługa fatalna- jakby z łapanki z ulicy obsługiwali za karę, bez uśmiechu, o wszystko trzeba było się upominać. Nawet o podanie talerzyka do krojenia tortu. Kiedy coś się stłukło dostawało się zmiotkę i szufelkę żeby sobie posprzątać.
      2. Jedzenie- jak przeczytacie menu, to aż chce się jeść- natomiast w rzeczywistości wszystko jest mrożone (nawet kluski śląskie). Większość gości musiała czekać bardzo długo na podanie jedzenia. Prawie każdy dostał zimny obiad, a kiedy zwróciłam na to uwagę obsłudze w odpowiedzi dostałam wzruszenie ramionami... W ofercie jest również menu grillowe- nikt nas nie uprzedził, że z 3 przygotowanych dań goście mogą wybrać tylko jedno (!), mało tego- mówiono to gościom w sposób opryskliwy kiedy chcieli spróbować więcej niż jedno danie. Dopiero po mojej interwencji goście jedli co chcieli, a i tak oczywiście zostało bardzo dużo jedzenia.
      Ciasta zamawialiśmy osobno, a z ich dokładaniem też było słabo.
      Słodki stół za który dopłaciłam ponad 500 zł był zrobiony z wykorzystaniem naszego ciasta i dokupieniem kilku rodzajów żelków, zupełnie nie tak jak to sobie wyobrażałam.
      Na koniec jeszcze prawie mieliśmy zrobioną awanturę, bo właścicielka sali usłyszała, że nie odpowiadało nam jedzenie i o godzinie prawie 7 rano chciała to przedyskutować.
      Prawie miesiąc czekałam na zwrot kosztów stelaża do tortu, bo ta "wykwalifikowana" obsługa jak się okazało wyrzuciła go do śmieci, a my musieliśmy się rozliczyć z cukiernią...
      Gdyby nie cudowny zespół, który serdecznie polecam www.niematotamtoband.pl/ nasze wesele byłoby klapą.

Także podsumowując, miejsce przepiękne, ale jak już się zdecydujecie to z własnym kateringiem i obsługą,
    • Gość: izihh Re: Zajazd Pod Kasztanami Wrocław IP: *.7-4.cable.virginm.net 14.10.15, 11:54
      Cudowne miejsce, piekne i romantyczne, wystroj i obsluga bez zarzutu, jedzene WYSMIENITE!!!
      Bardzo goraco polecam wszystkim.
      My i wszyscy nasi goscie zachwyeni :-)
      Pani Aleksandra Kwiecien jako organizator slubu i wesela sprawdza sie doskonale, rowniez polecam.

Wrzesien 2015
      • olaaaaa0 Re: Zajazd Pod Kasztanami Wrocław 22.11.15, 22:25
        Z całego serca polecam Zajazd Pod Kasztanami we Wrocławiu. Moje wesele to był najpiękniejszy dzień w moim życiu. Wszystko wyglądało przepięknie, organizacja na najwyższym poziomie.Pani Ola pilnowała wszystkiego, doradzała, pomagała. Miała w sobie dużo cierpliwości i spokoju, a mam wrażenie, że byliśmy dosyć "męczącą" młodą parą :) jedzenie bardzo dobre i sporo nam też zostało, uśmiechnięta i pomocna obsługa i genialny grill, oczywiście urocze miejsce ogród, sala. I co najważniejsze, nasi gości byli zachwyceni :)
        P.S. Czytając niektóre tu posty, które same sobie zaprzeczają, są trochę dziwnie.... Reklama zespołu? Konkurencja?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka