Dodaj do ulubionych

Sale weselne okolice Warszawy

01.10.12, 15:22
Hej, niedawno zostałam szczęśliwą przyszłą panną młodą i mimo, że uroczystość szykujemy dopiero w przyszłym roku, to myślę, że już czas zastanawiać się nad wyborem sali. Poszukujemy czegoś w okolicach Warszawy - dużej ładnej sali, miejsca gdzie będziemy mogli pomieścić wszystkich gości, czyli również liczą się noclegi. Na razie mam do wyboru Oycowiznę lub dom weselny Ostoja. Wszystko w sumie z tego wątku: forum.gazeta.pl/forum/w,619,112308609,,wesele_w_goscincu_Oycowizna.html?v=2

Macie Państwo może więcej informacji na temat tych lokali? Warto, czy też nie? Co mają do zaoferowania? Jak to wygląda pod względem całej organizacji od początku?
Obserwuj wątek
    • k.koral Re: Sale weselne okolice Warszawy 03.10.12, 13:19
      Ostoja to ta sala koło Jabłonny??? To wybierz Ojcowiznę, albo Baccarę koło Piastowa. Robi świetne wrażenie, obsługa mogła by dawać z siebie więcej ale tragedii nie ma.
      • k.koral Re: Sale weselne okolice Warszawy 03.10.12, 13:20
        P.s od dawna obserwuję forum i takich wątków jest milion napewno coś znajdziesz o ww miejscach.
      • maraviella Re: Sale weselne okolice Warszawy 03.10.12, 23:03
        Baccara fakt, wrażenie robi zwłaszcza ogród urywa... szczęki;)
    • gregory3x [...] 15.10.12, 14:01
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • lancelotel [...] 16.10.12, 02:28
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • ela.mika Re: Sale weselne okolice Warszawy 30.10.12, 22:13
      Hej Chanelka, Oycowiznę polecam!:) Najlepiej odezwij się do mnie na priv na maila - ela.mika@gazeta.pl :)
    • maraviella Re: Sale weselne okolice Warszawy 31.10.12, 10:00
      W ogóle ciekawy klimat taki inny, ja też lubię takie troszkę karczmy. Dla miłośników karczm polecam karczma w Pęcicach. Na wesele mała ale warto zobaczyć.
      • kkaaas-iulka Re: Sale weselne okolice Warszawy 26.11.12, 15:06
        Sprawdz sobie jeszcze Salę Bankietową Bella Donna w Zegrzu Południowym.
        Organizowałam tam swoje przyjęcie weselne. Z pełną odpowiedzialnością POLECAM! I ceny mają bardzo atrakcyjne:)
    • fotoach.pl Re: Sale weselne okolice Warszawy 28.11.12, 11:44
      Ostoję na granicy warszawa/jabłonna mogę polecić w 100%
      Bawiłem się tam 3 krotnie, moje wesele, kumpla i chrzciny mojego syna.

polecam z zamkniętymi oczami, nie wiem tylko jak teraz ceny stoją.
    • mimi78 Cyprus w Książenicach :) 28.11.12, 20:33
      Nie moge zlego slowa powiedziec o tym miejscu.
      Przestraszyla mnie jedynie dekoracja ale wszystko pozwolono mi zmienic
      by firma dekoracyjna mogla dzialac sama.
      Jedzenie bez zarzutow, nawet moglam sobie sama wymyslec dania i dodac do tego opcje wegetarianskie.
      Kelnerzy bardzo na miejscu - wyczucie czasu i okolicznosci.
      Pani Agnieszka ktora zarzadzala wszystkim na wszystkie propozycje byla na TAK
      i na kazde zmiany tez byla na TAK. Nie robiono nam z niczego problemu.
      Same plusy. Serdecznie polecam kazdemu i ze wzgledu na obsluge i na jedzenie!
    • gosiakot2 Re: Sale weselne okolice Warszawy 13.03.13, 16:49
      moja kuzynka ostatnio (pół roku temu) miała wesele w hotelu Lord przy Al.Krakowskiej i muszę przyznać, że wszystko było dobrze zorganizowane, dopięte na ostatni guzik - miejsce godne polecenia
    • malenka230 Re: Sale weselne okolice Warszawy 05.04.13, 01:32
      Ja mam salę w eleganckiej restauracji w Wilanowie - Villa Nuova. Mam zaproszenia 250 osób i powiem szczerze, że wesele to zawsze bardzo duży koszt. Niezależnie od tego gdzie je zorganizujesz. Szczególnie wtedy gdy zapraszasz wielu gości.
    • pablo812 Re: Sale weselne okolice Warszawy 13.07.13, 11:04
      Sprawdź jeszcze ofertę Karczmy Człekówki w Kołbieli: karczmaczlekowka.pl/index.php?id=o_nas . Bardzo przyjemne miejsce, wymarzone na wesele. Sala pięknie przyozdobiona, dużo miejsca do tańczenia i świeże jedzenie.
    • saszka-86 Re: Sale weselne okolice Warszawy 06.06.14, 20:52
      ja zrobiłam przegląd sal weselnych, może komuś się przyda :)

saszka86.blogspot.com/2014/06/sale-weselne-okolice-warszawy-przeglad.html
    • greczynka56 Re: Sale weselne okolice Warszawy 27.04.16, 12:37
      Ja w zeszłe wakacje (i w sumie ten rok zapowiada mi się podobnie) miałam prawdziwe zatrzęsienie wesel, oczywiście nie na wszystkich byłam (z wiadomych, pieniężnych względów ;) ale kilka wspominam świetnie, a kilka ekhm... no cóż, na temat obrdzewiałych łazienek i braku klimatyzacji nie będę się wypowiadała :) Na szczęście kilka wesel było zorganizowanych w ładnych i zadbanych salach i cała impreza zleciała mi na zabawie i jedzeniu :) Szczególnie zapamiętałam wesele kumpeli z pracy w Mińsku Mazowieckim w Hotelu Partner - pomimo prawdziwego upału klimatyzacja dała radę i nikt nie musiał się wachlować serwetkami. Stoły z jedzeniem pełne, a sałatka szpinakowa skradła moje podniebienie :D Kelnerzy śmigali z jedzeniem, że jak się wróciło z WC to już wszystko było uprzątnięte po zjedzonym daniu
    • bluecactuswarszawa Re: Sale weselne okolice Warszawy 19.01.17, 19:44
      Dzień dobry, polecamy siebie - niezwykłe miejsce na wesele w Warszawie - Blue Cactus

Posiadamy dwie sale na wesela. Mamy własny ogród oraz parking. Lokalizacja na Mokotowie - park Morskie Oko to idealny pretekst do tego aby wziąć nas pod uwagę przy myśleniu o miejscu na wesele w Warszawie.

Jesteśmy jednym z nielicznych miejsc w Warszawie, które posiada na wyłączność restaurację oraz zamknięty ogród, dlatego też jesteśmy w stanie zapewnić wspaniałą zabawę w kameralnej przestrzeni dedykowanej tylko dla Państwa.

Młodej Parze proponujemy:
      • czerwony dywan,
      • dekorację wejścia,
      • powitanie chlebem i solą,
      • tłuczenie kieliszków,
      • dekorację sali,
      • dekorację stołów: ti ule, kwiaty, świece, płatki róż,
      • stylowe krzesła Pary Młodej,
      • dekorację krzeseł dla Gości,
      • profesjonalną obsługę,
      • rocznicową kolacje w Blue Cactus!
      • Dzieci do czwartego roku życia, uczestniczą w weselach bezpłatnie.

Dzieci do lat 4 - 0%
      Dzieci od lat 4-12 – 60 zł
      Dzieci od 12 lat - 100%

www.bluecactus.pl
    • Gość: Justyna Re: Sale weselne okolice Warszawy IP: 77.252.83.* 24.07.17, 18:07
      Polecam obiekt Hotel Afrodyta **** Business & SPA pod Warszawą.

Świetna sala weselna pod Warszawą. Nowy budynek oddany w 2017 roku - nie jest drogo a fajnie byłam tydzień temu.

• Gość: Justyna Re: Sale weselne okolice Warszawy IP: 77.252.83.* 24.07.17, 18:09
      byłam i polecam miejsce na wesele pod Warszawą:
      Hotel Afrodyta **** Business & SPA Radziejowice

Nowa sala, piękne miejsce.
    • farban90 Re: Sale weselne okolice Warszawy 18.08.17, 10:36
      W okolicy Warszawy jest wiele ładnych sal weselnych. Jeśli szukacie jakiejś większej, to zajrzyjcie do hotelu Afrodyta - w sali mieści się jakieś 200 osób, jest dość elegancka, poza tym mieści się w dość stylowym dworze, bardzo podoba mi się taki styl, tu www.afrodytaspa.pl/wesela można go obejrzeć.
    • karolinen Re: Sale weselne okolice Warszawy 18.01.18, 12:44
      Sprawdź sobie to miejsce palackobylin.pl/. Byłam tam na weselu mojej kuzynki i było bardzo fajnie. Podoba mi się ten lokal. Zorganizowali bardzo fajną imprezę. Obsługa super jedzenie super no i fantastyczny klimat. POOOLECAM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka