Dodaj do ulubionych

wódka weselna

30.05.06, 11:44
jaka bedzie miec wodke? my myslimy o wyborowej. Gdzie mozna tanio kupic w
Warszawie? słyszałam ze w Wilanowie, macie namiary?
Obserwuj wątek
    • uttaa Re: wódka weselna 30.05.06, 14:24
      Ja wczoraj odwiedziłam sklep Polmosu:))))
      Nie wiem dokładnie jak nazywa się ta ulica, ale to jest na przeciwko redakcji
      Rzeczpospolitej na Alejach Jerozolimskich, dokładnie za budynkiem gdzie kiedyś
      była Ikea a teraz jest Copy General i Avon.
      Ceny przystępne,my wybralismy Pana Tadeusza, ale Pani mówiła o specjalnych
      promocjach dla nowożeńców i np. wódka Victory ( osobiście nie znam) w takiej
      promocji kosztuje niecałe 18 zł za 0.5 l, ale nie polecam, bo jak napisałam
      wcześniej nie znam tego alkoholu.
      • anetgmu Re: wódka weselna 30.05.06, 15:11
        dzieki za info. a ile placiliscie za Pana Tadeusza? 0,5l?
        kupiliscie od reki czy trzeba jakos czekac? masz moze tel do nich?
        • mb800 Re: wódka weselna 30.05.06, 15:31
          ja też się dowiedziałam tydzień temu o wódce Victory, i też podchodziłam do
          tego że za taką cenę to pewnie badziwie (choć nie jest najtańsza), jest to
          wódka którą na wesela tylko sprzedażą, nie dostarczaja do sklepów. Ale
          dostaliśmy butelkę i musze przyznać że jak jak za wódką nie przepadam to ta
          była całkiem, całkiem, taka łagodniejsza w smaku i nie śmierdzi. Także ja się
          chyba zdecyduję na nią.Osobiście polecam.
          • pina_july Re: wódka weselna 20.09.13, 15:33
            Mam pytanie, czy ktoś zna lub pił wódkę victory?
            Byliśmy ostatnio w hurtowni i właścicielka (znajoma teścia) poleciła nam właśnie ją.
            Pierwszy raz się z nią spotkaliśmy ale podobno jest wyłącznie na wesela i nie jest dostępna w sklepach. Wzięliśmy jedną butelkę na spróbowanie i teoretycznie była ok ale co tu mówić po 1 kieliszku :P
            • Gość: Edzio Re: wódka weselna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.06.23, 10:21
              Znam Te wódkę
              Niestety tego produktu nie można Nazwać wódka tylko jakimś ciężkim spirytusem czy ciul Wie czym .
              Nie wiem co tam jest wlane ale nie da się pić Tego !!!!
              Odradzam
      • abihsba Re: wódka weselna 26.09.13, 08:54
        My kupiliśmy Białą Żubrówkę - wiem większość z Was się ze mną nie zgodzi.
        Dla mnie każda wódka smakuje tak samo, więc patrzyłam też na inne rzeczy. W mojej rodzinie wódkę się pije symbolicznie, więc myślę, że jeśli będzie mocno schłodzona to nie będzie najmniejszego problemu z wyborem. Kupiliśmy też wino i gotowe drinki SOBIESKI

mojewielkieamerykanskiewesele.blogspot.com/2013/09/kolejna-rzecz-kupiona-wodka-i-inne.html
      • Gość: anya Re: wódka weselna IP: *.play-internet.pl 26.07.17, 09:52
        U mnie na weselu była Victory. Goście bardzo sobie chwalili. Z jakiegoś powodu nie jest reklamowana, produkują ją w Stalowej Woli i tylko tam jest dostępna w normalnej sprzedaży- może i dobrze bo od 2014 roku trzyma poziom i wciąż jest dobra. Po naszym weselu za każdym razem jak jesteśmy w Stalowej Woli to robimy zapasy Victory, czasem kartonami bierzemy dla znajomych na Kaszuby. Wódka jest na ziemniakach, Mąż zaklina sie że nigdy po niej nie ma kaca, w mojej rodzinie od kilku lat pijemy tylko tą wódkę.
        • Gość: Luki Re: wódka weselna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.06.23, 10:18
          Ja Nie Polecam Wódki Victory
          Czuć mocno spirytus i wogole nie da się Jej Pić .
          Odradzam Ja kupiłem 200 butelek i wszystko do wyrzucenia ..
          Nie Polecam !!!!!
    • ankliszka Re: wódka weselna 30.05.06, 16:24
      hej,
      my juz zakulismy alkohol - chyba troche za szybko, ale sie nie zmarnuje (ciagle
      nas podwyzka akcyzy straszono). Wybralismy sobieskiego 0,7l w carrefourze na
      wilenskiej - jest calkiem niezla promocja, bo do kazdej butelki jest litr
      pomaranczowego soku horteksu (to od producenta). Dodatkoowo dostalismy 7
      zgrzewek litrowej coli (a to od pana managera:)... w sumie cola i sok
      kosztowalyby normalnie ok 500 zl, a i tak musielibysmy to zakpupic.
      pzdr
    • a_weasley Re: wódka weselna 30.05.06, 17:58
      anetgmu napisała:

> jaka bedzie miec wodke? my myslimy o wyborowej. Gdzie mozna tanio kupic w
      > Warszawie? słyszałam ze w Wilanowie, macie namiary?

Ileż to takich wątków było... Kosiarzy, po prawej stronie jadąc od Al.
      Wilanowskiej, nowy dom z podcieniem, numeru nie pamiętam. Rabat dla par młodych,
      przyjmują zwroty poweselne bez potrąceń, duży wybór, miła obsługa. Jak macie
      jakieś dziwne zyczenia (myśmy np. chcieli łącką śliwowicę), to sprowadzą.
    • madi1 Re: wódka weselna 30.05.06, 18:24
      W kwietniu byliśmy na weselu u znajomych, którzy kupowali wódkę POLONEZ w
      makro - po raz pierwszy piłam taką wódkę, która nie dość że w smaku była
      okropna, to jeszcze na dodatek była chyba bezalkoholowa. Sam Pan Młody około
      połnocy dziwił się, czemu wszyscy są tacy trzeźwi....Doszliśmy do wniosku, że
      chyba ta wódka była - delikatnie mówiąc - rozmajona z wodą...:-) Dopiero
      później ktoś powiedział że są sposoby by sprawdzić, czy wódka jest oryginalna i
      że w takich dużych sklepach bardzo często wódkę rozrzedzają...No cóż.
      Na nasze wesele kupiliśmy maximusa - w hurtowni:-)
      Pozdrawiam!
    • maxshe Re: wódka weselna 01.10.13, 14:41
      Zależy w jakim przedziale cenowym, z takiej średniej półki mogę polecić wódkę STOCK.
      Na kilku weselach ją piłam i byłs bardzo dobra, a kolejny dzień odbył się bez bólu głowy.
      • maciusiowka Re: wódka weselna 13.11.13, 22:04
        Ja byłam ostatnio na weselu i była wódka weselna Polanin - też główka rano nie bolała:)
        • malwiniako Re: wódka weselna Polanin 25.01.14, 19:46
          U nas będzie Weselna od Polanina :) Myslę że to najlepszy wybór na wesele
    • barmarta2 Re: wódka weselna 10.10.13, 19:45
      u nas będzie wódka Sieraków albo Potocki
    • minimuum wódka weselna 23.06.14, 15:46
      Sprzedam wódke weselna Stock Presige 0.5l - 100 sztuk. 20zł/butelke
      Wódka orginalna z banderolą, została z wesela
      Kontakt do mnie 518-413-920
    • wed-frota Re: wódka weselna 05.07.14, 10:29
      Zadzwoń do firmy m&p alkohole i wina świta do działu zamówień i się dowiesz :) albo napisz na adres : karpin(małpa)wina-mp(kropka pl). Wyślą Ci szybko ofertę i jak coś zadzwonią
      • patr-isha Re: wódka weselna 05.07.14, 12:57
        ja mam namiary na hurtownie w ostrołęce, niedługo po Nowym roku zakupiłam z narzeczonym tam po naprawdę okazyjnej cenie. A powiedzcie mi bawicie się w jakieś naklejanie etykiet weselnych czy coś w tym stylu, mi osobiście bardzo się to podoba i już nawet sama zamówiłam na wszystkie butelki, w sumie nie wyszlo to zbyt drogo
    • patr-isha Re: wódka weselna 08.07.14, 15:32
      no tak jakoś trzeba to ogólnie stylem, kolorystyką itd dopasować, że pasowało i do ozdób i do całej reszty, żeby nie było tak, że wszystko z innej wsi :p
      • wegierek860 Re: wódka weselna 13.08.14, 21:10
        Sprzedam wódkę weseleną Stock Prestige 0,5L - 80 sztuk.
        Cena: 20zł za butelkę.
        Wódka oryginalna z banderolą, zapakowana w oryginalne kartony.
        Wódka została z wesela.
        Odbiór w Warszawie i po trasie na Szczytno (Legionowo,Serock,Pułtusk, Maków Maz. itd.)
        Kontakt: 505767361 Paweł
    • Gość: Cc Re: wódka weselna IP: *.play-internet.pl 07.09.14, 10:51
      Witam, mam do sprzedania 110 butelek wódki wyborowej 0.5l zakupionej na wesele.
      Zainteresowanych proszę o kontakt
      609212933
      Cezary
    • Gość: Monika Re: wódka weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.14, 21:50
      Sprzedam wódkę weselną, Soplica 0,5 L. po 17, 50 zł za butelkę. 280 szt. Info pod tel. 511-668-240
    • wojtasek1989 Re: wódka weselna 08.01.15, 19:14
      kupie stock prestige jesli ktos chce sprzedac prosze o kontakt z numerem 660700064
    • Gość: gradan Re: wódka weselna IP: *.tktelekom.pl 13.02.17, 14:47
      Sprzedam żubrówkę białą 0,5l w ilości 70 szt, pozostała mi z wesela. Kontakt auto550@wp.pl
      woj. kujawsko-pomorskie
    • Gość: Madzia Re: wódka weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.17, 10:50
      Posiadam na sprzedaż 12 kartonów (po 12 sztuk w każdym) wódki Ogiński. Między Łodzią a Warszawą. Więcej informacji pod adresem: magda,kozbial@op.pl
      • Gość: Madzia Re: wódka weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.17, 10:51
        magda.kozbial@op.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka