anetgmu 30.05.06, 11:44 jaka bedzie miec wodke? my myslimy o wyborowej. Gdzie mozna tanio kupic w Warszawie? słyszałam ze w Wilanowie, macie namiary? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uttaa Re: wódka weselna 30.05.06, 14:24 Ja wczoraj odwiedziłam sklep Polmosu:)))) Nie wiem dokładnie jak nazywa się ta ulica, ale to jest na przeciwko redakcji Rzeczpospolitej na Alejach Jerozolimskich, dokładnie za budynkiem gdzie kiedyś była Ikea a teraz jest Copy General i Avon. Ceny przystępne,my wybralismy Pana Tadeusza, ale Pani mówiła o specjalnych promocjach dla nowożeńców i np. wódka Victory ( osobiście nie znam) w takiej promocji kosztuje niecałe 18 zł za 0.5 l, ale nie polecam, bo jak napisałam wcześniej nie znam tego alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
anetgmu Re: wódka weselna 30.05.06, 15:11 dzieki za info. a ile placiliscie za Pana Tadeusza? 0,5l? kupiliscie od reki czy trzeba jakos czekac? masz moze tel do nich? Odpowiedz Link Zgłoś
mb800 Re: wódka weselna 30.05.06, 15:31 ja też się dowiedziałam tydzień temu o wódce Victory, i też podchodziłam do tego że za taką cenę to pewnie badziwie (choć nie jest najtańsza), jest to wódka którą na wesela tylko sprzedażą, nie dostarczaja do sklepów. Ale dostaliśmy butelkę i musze przyznać że jak jak za wódką nie przepadam to ta była całkiem, całkiem, taka łagodniejsza w smaku i nie śmierdzi. Także ja się chyba zdecyduję na nią.Osobiście polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
pina_july Re: wódka weselna 20.09.13, 15:33 Mam pytanie, czy ktoś zna lub pił wódkę victory? Byliśmy ostatnio w hurtowni i właścicielka (znajoma teścia) poleciła nam właśnie ją. Pierwszy raz się z nią spotkaliśmy ale podobno jest wyłącznie na wesela i nie jest dostępna w sklepach. Wzięliśmy jedną butelkę na spróbowanie i teoretycznie była ok ale co tu mówić po 1 kieliszku :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Edzio Re: wódka weselna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.06.23, 10:21 Znam Te wódkę Niestety tego produktu nie można Nazwać wódka tylko jakimś ciężkim spirytusem czy ciul Wie czym . Nie wiem co tam jest wlane ale nie da się pić Tego !!!! Odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
abihsba Re: wódka weselna 26.09.13, 08:54 My kupiliśmy Białą Żubrówkę - wiem większość z Was się ze mną nie zgodzi. Dla mnie każda wódka smakuje tak samo, więc patrzyłam też na inne rzeczy. W mojej rodzinie wódkę się pije symbolicznie, więc myślę, że jeśli będzie mocno schłodzona to nie będzie najmniejszego problemu z wyborem. Kupiliśmy też wino i gotowe drinki SOBIESKI mojewielkieamerykanskiewesele.blogspot.com/2013/09/kolejna-rzecz-kupiona-wodka-i-inne.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anya Re: wódka weselna IP: *.play-internet.pl 26.07.17, 09:52 U mnie na weselu była Victory. Goście bardzo sobie chwalili. Z jakiegoś powodu nie jest reklamowana, produkują ją w Stalowej Woli i tylko tam jest dostępna w normalnej sprzedaży- może i dobrze bo od 2014 roku trzyma poziom i wciąż jest dobra. Po naszym weselu za każdym razem jak jesteśmy w Stalowej Woli to robimy zapasy Victory, czasem kartonami bierzemy dla znajomych na Kaszuby. Wódka jest na ziemniakach, Mąż zaklina sie że nigdy po niej nie ma kaca, w mojej rodzinie od kilku lat pijemy tylko tą wódkę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Luki Re: wódka weselna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.06.23, 10:18 Ja Nie Polecam Wódki Victory Czuć mocno spirytus i wogole nie da się Jej Pić . Odradzam Ja kupiłem 200 butelek i wszystko do wyrzucenia .. Nie Polecam !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ankliszka Re: wódka weselna 30.05.06, 16:24 hej, my juz zakulismy alkohol - chyba troche za szybko, ale sie nie zmarnuje (ciagle nas podwyzka akcyzy straszono). Wybralismy sobieskiego 0,7l w carrefourze na wilenskiej - jest calkiem niezla promocja, bo do kazdej butelki jest litr pomaranczowego soku horteksu (to od producenta). Dodatkoowo dostalismy 7 zgrzewek litrowej coli (a to od pana managera:)... w sumie cola i sok kosztowalyby normalnie ok 500 zl, a i tak musielibysmy to zakpupic. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Re: wódka weselna 30.05.06, 17:58 anetgmu napisała: > jaka bedzie miec wodke? my myslimy o wyborowej. Gdzie mozna tanio kupic w > Warszawie? słyszałam ze w Wilanowie, macie namiary? Ileż to takich wątków było... Kosiarzy, po prawej stronie jadąc od Al. Wilanowskiej, nowy dom z podcieniem, numeru nie pamiętam. Rabat dla par młodych, przyjmują zwroty poweselne bez potrąceń, duży wybór, miła obsługa. Jak macie jakieś dziwne zyczenia (myśmy np. chcieli łącką śliwowicę), to sprowadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
madi1 Re: wódka weselna 30.05.06, 18:24 W kwietniu byliśmy na weselu u znajomych, którzy kupowali wódkę POLONEZ w makro - po raz pierwszy piłam taką wódkę, która nie dość że w smaku była okropna, to jeszcze na dodatek była chyba bezalkoholowa. Sam Pan Młody około połnocy dziwił się, czemu wszyscy są tacy trzeźwi....Doszliśmy do wniosku, że chyba ta wódka była - delikatnie mówiąc - rozmajona z wodą...:-) Dopiero później ktoś powiedział że są sposoby by sprawdzić, czy wódka jest oryginalna i że w takich dużych sklepach bardzo często wódkę rozrzedzają...No cóż. Na nasze wesele kupiliśmy maximusa - w hurtowni:-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
maxshe Re: wódka weselna 01.10.13, 14:41 Zależy w jakim przedziale cenowym, z takiej średniej półki mogę polecić wódkę STOCK. Na kilku weselach ją piłam i byłs bardzo dobra, a kolejny dzień odbył się bez bólu głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
maciusiowka Re: wódka weselna 13.11.13, 22:04 Ja byłam ostatnio na weselu i była wódka weselna Polanin - też główka rano nie bolała:) Odpowiedz Link Zgłoś
malwiniako Re: wódka weselna Polanin 25.01.14, 19:46 U nas będzie Weselna od Polanina :) Myslę że to najlepszy wybór na wesele Odpowiedz Link Zgłoś
barmarta2 Re: wódka weselna 10.10.13, 19:45 u nas będzie wódka Sieraków albo Potocki Odpowiedz Link Zgłoś
minimuum wódka weselna 23.06.14, 15:46 Sprzedam wódke weselna Stock Presige 0.5l - 100 sztuk. 20zł/butelke Wódka orginalna z banderolą, została z wesela Kontakt do mnie 518-413-920 Odpowiedz Link Zgłoś
wed-frota Re: wódka weselna 05.07.14, 10:29 Zadzwoń do firmy m&p alkohole i wina świta do działu zamówień i się dowiesz :) albo napisz na adres : karpin(małpa)wina-mp(kropka pl). Wyślą Ci szybko ofertę i jak coś zadzwonią Odpowiedz Link Zgłoś
patr-isha Re: wódka weselna 05.07.14, 12:57 ja mam namiary na hurtownie w ostrołęce, niedługo po Nowym roku zakupiłam z narzeczonym tam po naprawdę okazyjnej cenie. A powiedzcie mi bawicie się w jakieś naklejanie etykiet weselnych czy coś w tym stylu, mi osobiście bardzo się to podoba i już nawet sama zamówiłam na wszystkie butelki, w sumie nie wyszlo to zbyt drogo Odpowiedz Link Zgłoś
patr-isha Re: wódka weselna 08.07.14, 15:32 no tak jakoś trzeba to ogólnie stylem, kolorystyką itd dopasować, że pasowało i do ozdób i do całej reszty, żeby nie było tak, że wszystko z innej wsi :p Odpowiedz Link Zgłoś
wegierek860 Re: wódka weselna 13.08.14, 21:10 Sprzedam wódkę weseleną Stock Prestige 0,5L - 80 sztuk. Cena: 20zł za butelkę. Wódka oryginalna z banderolą, zapakowana w oryginalne kartony. Wódka została z wesela. Odbiór w Warszawie i po trasie na Szczytno (Legionowo,Serock,Pułtusk, Maków Maz. itd.) Kontakt: 505767361 Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Cc Re: wódka weselna IP: *.play-internet.pl 07.09.14, 10:51 Witam, mam do sprzedania 110 butelek wódki wyborowej 0.5l zakupionej na wesele. Zainteresowanych proszę o kontakt 609212933 Cezary Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Monika Re: wódka weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.14, 21:50 Sprzedam wódkę weselną, Soplica 0,5 L. po 17, 50 zł za butelkę. 280 szt. Info pod tel. 511-668-240 Odpowiedz Link Zgłoś
wojtasek1989 Re: wódka weselna 08.01.15, 19:14 kupie stock prestige jesli ktos chce sprzedac prosze o kontakt z numerem 660700064 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gradan Re: wódka weselna IP: *.tktelekom.pl 13.02.17, 14:47 Sprzedam żubrówkę białą 0,5l w ilości 70 szt, pozostała mi z wesela. Kontakt auto550@wp.pl woj. kujawsko-pomorskie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Madzia Re: wódka weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.17, 10:50 Posiadam na sprzedaż 12 kartonów (po 12 sztuk w każdym) wódki Ogiński. Między Łodzią a Warszawą. Więcej informacji pod adresem: magda,kozbial@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Madzia Re: wódka weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.17, 10:51 magda.kozbial@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś