Dodaj do ulubionych

DJ + wodzirej, sam DJ a moze sam wodzirej?

01.11.12, 16:08
Mam dylemat.
Jestem na etapie poszukiwania DJ'a i przegladajac rozne ogloszenia widze troche ofert typu: DJ + wodzirej, tudziez sam wodzirej zajmujacy sie takze muzyka.
Na weselach, na jakich do tej pory bywalam, byly zespoly, nie widzialam nigdy DJ'a lub wodzireja, ze tak ujme 'w akcji' :)
Bardzo bym prosila o opinie od osob, ktore mialy DJ'ow tudziez wodzirejow/bawily sie na imprezach z takowymi i moga wyrazic swoja opinie ;)
Mam pewne watpliwosci czy aby sklad 1-osobowy (czyli wodzirej puszczajacy muzyke) sie sprawdzi, wiec bardziej sklaniam sie ku duetowi DJ + wodzirej.
Dzieki wielkie,
Noi
Obserwuj wątek
    • mery1231 Re: DJ + wodzirej, sam DJ a moze sam wodzirej? 02.11.12, 14:31
      To może ja się wypowiem. 13 października było moje wesele i mieliśmy wodzireja i dj,a. I taki duet serdecznie polecam, rodzina wybawiona, dzieciaki szalały. I wszyscy jednogłośnie mówili, że to było najlepsze wesele na którym do tej pory byli(a było ich już trochę) Jak chcesz to podaj maila to prześle Ci namiary na nich.
      Na początku miałam wątpliwości, bo wcześniej byliśmy na weselu i Dj się nie spisał(zrobił listę piosenek i sobie wychodził na godzinę) Ale po spotkaniu z naszym Wodzirejem i zobaczeniu materiałów, które przyniósł byłam pewna, że impreza się uda.
      • noirea Re: DJ + wodzirej, sam DJ a moze sam wodzirej? 02.11.12, 14:41
        Dzieki wielkie, poprosze namiary na maila gazetowego :)
        Poki co mam pecha do duetow wodzirej + DJ - dwoje takowych mi odpisalo, ze nie graja w piatki ;(
      • joasiolek1 Re: DJ + wodzirej, sam DJ a moze sam wodzirej? 29.12.13, 18:55
        Dzień dobry

Zamieszczała Pani post na gazeta.pl około roku temu. Aktualnie szukam poleconego wodzireja na wesela. Czy była by Pani w stanie mi coś polecić,
        Będę bardzo wdzięczna za pomoc,
        pozdrawiam
        Asia
    • noirea Re: DJ + wodzirej, sam DJ a moze sam wodzirej? 12.11.12, 11:08
      Na weselach, na ktorych bylam, byly tylko i wylacznie zespoly i generalnie te doswiadczenia przewazyly o tym, ze my zespolu nie chcemy. Nie twierdze, ze zespoly sa zle :) Ale za dobry zespol, 3-4 osobowy trzeba zaplacic lekko 4 tys - co jest zrozumiale niejako, co jest spora kwota + cos, mi nie odpowiada taki sposob prowadzenia wesela :)
      Zdecydowalismy sie na samego DJ'a juz, poprowadzi cala zabawe dla nas tez. Myslalam o wzieciu wodzireja, ale generalnie poczytwaszy opisy ich pracy na ich stronach, doszlam do wniosku, ze na moim weselu nie bedzie mial taki zbyt wuiele do robienia, wiec szkoda pieniedzy :)
    • turzyca Re: DJ + wodzirej, sam DJ a moze sam wodzirej? 12.11.12, 12:46
      > Wydaje mi się, że sam DJ z zacięciem do bycia wodzirejem jest super pomysłem, b
      > o w sumie to nie wyobrażam sobie co te dwie osoby miałyby robić....

Bylam na weselu, na ktorym byl wodzirej z pomocnikiem, pelniacym wlasnie rowniez funkcje DJa. Wodzirej byl na parkecie, pomocnik roznie, glownie za konsola (zeby np. puscic cos nowego w starannie wybranym momencie), ale bywal tez na parkiecie (gdy potrzebna byla druga osoba do pokierowania ludzmi).
      Troche sie dziwilam, ze panna mloda tak bardzo upiera sie przy tym akurat wodzireju, ale po weselu przestalam sie dziwic, bylo idealnie.
    • jamesonwhiskey Re: DJ + wodzirej, sam DJ a moze sam wodzirej? 12.11.12, 13:23
      nie widzialem jeszcze wodzireja w akcji
      czy to ktos w rodzaju klauna, ktory biega jak kot z pecherzem i ciaga ludzi w glupie pociagi ?
    • kreoolka Re: DJ + wodzirej, sam DJ a moze sam wodzirej? 13.11.12, 14:44
      Zależy od gości czy są to ludzie ze wsi czy miastowi czy mieszani. Nie chce tu nikogo urazic ale bylam na wielu weselach i muzyka dobierana byla pod gości. Mianowicie byłam na weselach w remizach gdzie zespoly graly tyklko wiejskie kawałki disco i wszyscy sie świenie bawili. Ale byłam też na konkretnych weselach w 5 gwiazdkowych hotelech gdzie każdy stół miał swojego kelnera a większoś ludzi była wykształcona lekarze , piloci i adwokaci. I tam był dj + zespól, było może ze 2 disco a reszta to hity taneczne w stylu dyskotekowym lat 80. I ci goście również się świetnie bawlili. Zalezy od nas samych i naszych gości. Moim Zdaniem trzeba wypośrodkowac żeby dla każdego cos się znalazlo ;)
    • rycerz-j23 [...] 14.11.12, 09:50
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • klrt [...] 19.11.12, 11:10
    • baska23456 [...] 19.11.12, 14:24
    • arecnowak [...] 03.04.13, 00:49
    • mnjut [...] 03.04.13, 08:57
      • noirea Re: DJ + wodzirej, sam DJ a moze sam wodzirej? 03.04.13, 10:08
        Tak? A w jakim celu?
        • mnjut Re: DJ + wodzirej, sam DJ a moze sam wodzirej? 03.04.13, 21:09
          Szuka Pani dja wodzireja, więc jeżeli to jeszcze aktualne, proszę o kontakt w tej sprawie.
          • noirea Re: DJ + wodzirej, sam DJ a moze sam wodzirej? 03.04.13, 21:56
            Jest Pan jednym z nielicznych uslugodawcow czytajacych odpowiedzi na swoje posty :) Niestety, moj temat jest sprzed 4 miesiecy i DJ'a juz dawno znalezlismy :)
            • djm1 Re: DJ + wodzirej, sam DJ a moze sam wodzirej? 03.04.13, 22:04
              a faktycznie... ale miło było poznać :)
    • djm1 [...] 03.04.13, 21:14
    • djm1 [...] 03.04.13, 21:17
    • arni_dj Re: DJ + wodzirej, sam DJ a moze sam wodzirej? 23.01.14, 22:35
      Typowy DJ weselny z dużym doświadczeniem da sobie radę z zagraniem i poprowadzeniem wesela. Zobaczcie sami na filmie www.youtube.com/user/ArnoldAdamowicz?feature=watch Ja mam pomocnika - technicznego i on mi pomaga. Typowy Wodzirej ganiający za stołami pasuje tylko w składzie DJ plus wodzirej. Sam typowy wodzirej nie da sobie rady poprowadzić dobrze wesela.
    • paula-band Re: DJ + wodzirej, sam DJ a moze sam wodzirej? 25.01.14, 13:11
      Witam serdecznie.
      Chciałbym Państwu polecić usługi muzyczne na Wasze wesele.
      Kilka słów o nas:
      Formacja Paula-Band to trio wokalne istniejące na rynku od kilkunastu lat
      i w związku z tym mamy duże doświadczenie w prowadzeniu wesel i zabaw.
      Zespół występuje w składzie trzy osobowym (wokal męski i żeński)
      plus profesjonalny wodzirej który prowadzi całe wesele bawiąc gości różnego rodzaju zabawami i konkursami z zachowaniem wysokiej kultury osobistej.
      Repertuar składa się z samych znanych przebojów polskich w stylu pop,
      dance, rock, disco, disco polo, tańce klasyczne.
      Film reklamowy wysyłam pocztą. Cena za usługę do uzgodnienia.
      Zespół posiada profesjonalne nagłośnienie oraz oświetlenie.
      Kontakt z zespołem : 608-559-607
      e-mail. remix.adam@gmail.com
    • mateusz239 Re: DJ + wodzirej, sam DJ a moze sam wodzirej? 29.01.14, 21:41
      Dzień Dobry. jesteśmy grupa 2 DJ, pochodzimy z Jaworzna ( okolice Katowic) gramy jako DJ od 2 lat. Organizujemy Wesela, Urodziny, Imieniny i oraz różne okazje. Posiadamy własny sprzęt, nagłośnienie, oświetlenie też mamy karaoke prowadzimy różne zabawy. Klienci są z nas zadowoleni i bardzo nas polecają. Umiemy każda publiczność, unas się nikt nie nudzi. Jeśli pan/pani są nami zainteresowani prosimy o kontakt z Nami : DJ MATT ( Mateusz) nr.kom : 693032914 e mail: matek96-13@o2.pl DJ ZŁOTY (Dawid) nr.kom: 609638067.

O To Nasza Strona :
      djzlotydjmatt.pl.tl/O-NAS--ar--ar--.htm

Oraz Facebook smile
      www.facebook.com/pages/DJ-Z%C5%82oty-DJ-Matt/265026553642003

Jeśli Chodzi o Fotografa też mamy kogoś smile

Facebook : www.facebook.com/Piotr.Babisz.Fotografia
      Strona : www.blog.piotrbabisz.pl/
    • 4nak Re: DJ + wodzirej, sam DJ a moze sam wodzirej? 20.05.14, 18:24
      Polecam z czystym sumieniem www.s-d-s.com.pl pełen profesjonalizm i na topie do dzis dnia ! posiada cały sprzęt i dobrą dykcja ! to ważne.
    • fibonnaci Re: DJ + wodzirej, sam DJ a moze sam wodzirej? 20.08.14, 15:53
      Też bałbym się takiego wodzirejo-dja, ale na pewno spodoba Ci się zespół wodzirejów tj. wodzirejcollective.pl
    • Gość: monika5 Dj Roni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.15, 09:37
      Mieliśmy dj+wodzireja w jednym.
      Dj Roni - świetny człowiek.
      Uważam, że poradził sobie doskonale z gośćmi. Radził sobie z dwoma zadaniami na raz, więc myślę, że jest to kwestia tego jakie kto ma doświadczenie w tej pracy.
      Jeśli ktoś ma talent i doświadczenie to bez problemu sobie poradzi.
    • djdamsza Re: DJ + wodzirej, sam DJ a moze sam wodzirej? 13.08.15, 09:02
      Wodzirej na wesele Wielkopolska Damian Nowaczyk
      www.djdami.pl/
    • Gość: Domi Re: DJ + wodzirej, sam DJ a moze sam wodzirej? IP: *.play-internet.pl 08.01.16, 11:12
      Też go polecam, człowiek z pasją, widać, że lubi ludzi i swoją pracę. Można na niego liczyć- doradzi we wszystkim od muzyki, po dekorację i prowadzenie imprezy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka