Dodaj do ulubionych

Praca dla młodych - Holandia

20.02.13, 10:40
APT Axell [nr certyfikatu 4106 - w zakresie pośrednictwa za granicę] poszukuje do pracy w Holandii osoby do etykietowania obuwia i przepakowywania tekstyliów w magazynie.

Mile widziana komunikatywna znajomość j. angielskiego lub niemieckiego.

Istnieje możliwość skredytowania przejazdu do Holandii!

Oferujemy : Możliwość pracy w systemie 8 tyg. pracy, 2 tyg. urlopu w Polsce, 8 tyg. Pracy lub w systemie ciągłym. Na miejscu darmowy transport, opieka polskich koordynatorów, dobre warunki mieszkaniowe.

-----

W celu zapoznania się ze wszystkimi ofertami pracy, zapraszamy na naszą stronę www : www.axell.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Norbert Re: Praca dla młodych - Holandia IP: *.cdma.centertel.pl 10.07.13, 12:28
      Witam czy ogłoszenie jest jeszcze aktualne ? Mam 18lat, jestem bardzo pracowity i szybko się uczę. Bardzo chętny do pracy od zaraz.
    • Gość: Paula Re: Praca dla młodych - Holandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.13, 10:34
      Witam szukamy pracy za granicą.
      Jesteśmy parą w wieku 20 i 21 lat, po skończonym technikum .
      Szukamy pracy bez dobrej znajomości języka.
      Jesteśmy dyspozycyjni i odpowiedzialni.
      Szukamy pracy z zakwaterowaniem.

693137769
    • kiniusial Re: Praca dla młodych - Holandia 09.09.13, 14:52
      Witam razem z chłopakiem jesteśmy zainteresowani tą ofertą pracy za granicą. Jesteśmy gotowi do wyjazdu "od zaraz", jeżeli oferta nadal jest aktualna. W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości proszę o kontakt emaliowy kiniusial@wp.pl
    • iskierka884 Re: Praca dla młodych - Holandia 03.10.13, 13:53
      Witam jeżeli praca nadal jest aktualna to zostawiam numer 506017507
    • Gość: Wioleta Kosiec Re: Praca dla młodych - Holandia IP: *.telico.pl 09.10.13, 11:01
      Witam. Jestem zainteresowana Panstwa oferta pracy. Moge ja podjac od razu. Jezyk angielski w stopniu komunikatywnym. Podaje swoj nr. kontaktowy : 518-053-969.
      Z gory dziekuje i pozdrawiam.
      Wioleta Kosiec.
    • Gość: Ania Re: Praca dla młodych - Holandia IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.13, 12:10
      Witam,
      Witam,
      Mam na imię Ania i mam 20 lat, wraz z Grzegorzem (24l.)
      który posiada uprawnienia na wózek widłowy, jesteśmy w stanie od zaraz
      podjąć ową prace. Jesteśmy otwarci na
      prace, nie boimy się pracować, a co więcej bardzo zależny nam na jej
      podjęciu. Posiadamy własne auto oraz doświadczenie zdobyte w Holandii na
      magazynie.
      Z miłą chęcią podejmiemy prace na ww. stanowisku.
      Pozdrawiamy i miejmy nadziej że do usłyszenia ;)
      nr. kontaktowy 781142729
    • Gość: Paweł Re: Praca dla młodych - Holandia IP: *.icpnet.pl 16.10.13, 14:41
      Witam ma na imię Paweł i mam 26 lat jestem zainteresowany oferta pracy proszę o kontakt i szczegóły dotyczące pracy pozdrawiam
    • Gość: Agnieszka Re: Praca dla młodych - Holandia IP: 83.1.199.* 21.10.13, 16:50
      Witam serdecznie. Jestem zainteresowana pracą w tej branży. Mam 20lat i chcę w końcu zarabiać pieniądze. Pomóc rodzinie i bliskim. Nie boję się niczego. Jestem osobą odpowiedzialną, sumienną i bezkonfliktową. Angażuję się w to co robię. Bardzo proszę o kontakt na e-mail lub pod nr.519686305. Z góry dziękuję.
    • Gość: krzysiek Re: Praca dla młodych - Holandia IP: *.telico.pl 25.10.13, 09:20
      Witam mam 21 lat obecnie poszukuje pracy za granica... Jezyk angielski podztawowy!,szybko sie ucze i jestem obowiazkowy

511113146
    • Gość: monika Re: Praca dla młodych - Holandia IP: *.leon.com.pl 07.11.13, 22:43
      Czy oferta jest aktualna? monia22@opoczta.pl
    • Gość: ernest Re: Praca dla młodych - Holandia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.12.13, 16:42
      Chcę się dowiedzieć jaka jest kwota z 1 godz.
    • Gość: Klaudia Re: Praca dla młodych - Holandia IP: *.srem.net 27.01.14, 09:56
      Jestem zainteresowana ofertą. klaudia96pinia@wp.pl
      • Gość: Mirek Re: Praca dla młodych - Holandia IP: *.205.8.178.dsl.dynamic.t-mobile.pl 30.12.14, 00:52
        Witam

Mam oferty pracy w Holandii w miesiącach wakacyjnych na rok 2015. Jeżeli nadal się interesujesz wyślij zapytanie na mojego maila.

Pozdrawiam
    • Gość: łukasz Re: Praca dla młodych - Holandia IP: *.tomaszow.mm.pl 28.01.14, 12:42
      Jestem zainteresowany badowski91@wp.pl
    • Gość: Cezary Re: Praca dla młodych - Holandia IP: *.CNet2.Gawex.PL 25.02.14, 11:11
      Jestem gotowy wyjeżdżać od zaraz ...
      Oczywiście jeżeli praca jest dalej aktualna ...
      Proszę o kontakt E-Mail muminekssj@o2.pl
    • Gość: Marlena Re: Praca dla młodych - Holandia IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 04.03.14, 16:21
      jestem kobieta 20 lat i poszukuje pracy za granica.
      prosiłabym o kontakt jeśli poszukujecie kogos takiego jak ja
      • Gość: gosciówa Re: Praca dla młodych - Holandia IP: *.31.31.96.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.03.14, 14:38
        A skad jestes Marlena? Jaa mam 20 lat i mam namiar na prace, wolalaym z kims pojechac. Bylabys zaintesowana? Daj znac ;))
    • Gość: martynagwis Re: Praca dla młodych - Holandia IP: *.bb.online.no 06.03.14, 18:42
      witam jestem zainteresowana podjeciem pracy od zaraz jestem mloda i zmobilizowana w dobrej formir fizycznej obecnie przebywam na terenie norwegi prosze o kontakt martyna gwis +4746350769
    • Gość: martyna gwis Re: Praca dla młodych - Holandia IP: *.bb.online.no 15.03.14, 17:48
      witam jestem zainteresowana wyjazdem . prosze o podanie wiecej szczegółw.
    • Gość: Agnieszka Re: Praca dla młodych - Holandia IP: *.tktelekom.pl 21.04.14, 10:09
      Dzień dobry. Wraz ze znajomymi poszukujemy pracy za granicą i państwa oferta nas zaciekawiła. Czy możemy dostać więcej informacji dotyczących tej pracy , zamieszkania, transportu ?
      Czy mogą państwo podać jakiś kontakt?
    • Gość: Jakub Re: Praca dla młodych - Holandia IP: *.static.espol.com.pl 20.05.14, 18:54
      Witam pisze w sprawie ogloszenia jest ono jeszcze aktualne? Mam 20 lat bardzo pilnie poszukuje stalej pracy za granicą szybko sie ucze nigdy nie mialem problemow z prawem jestem bardzo zdeterminowany by wyjechac.
    • Gość: Marta szulejko Re: Praca dla młodych - Holandia IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.14, 09:31
      Witam poszukuje pracy na okres wakacyjny. Moj nr telefonu 530656930. Pozdrawiam
    • Gość: mirasek10o4@wp.pl Re: Praca dla młodych - Holandia IP: *.gdansk.vectranet.pl 30.06.14, 19:15
      witam mam 23 lata jestem zainteresowany praca najlepiej na stale bez nalogow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka