tasieks 25.02.13, 17:47 Co sądzicie o Bibobusie na ślub www.motokobiety.pl/Transport,slubny,propozycje,dostepne,w,Polsce,916.html ? Albo o autobusie piętrowym? Czy trzeba zawsze postawić na limuzynę lub o zgrozo bryczkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pelissa81 Re: Bibobusem do ślubu 25.02.13, 18:28 Zbyt księżniczkowate wg mnie... Chyba, że masz takie wesele :) www.google.pl/search?q=my+big+fat+gypsy+wedding&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=KJ8rUfP5LaPh4QTmxICABg&biw=1440&bih=739&sei=K58rUdmFF8b44QS3toHQAQ#imgrc=_ Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: Bibobusem do ślubu 25.02.13, 18:40 Sądzę, że jest kiczowaty. I skoro bryczka jest "o zgrozo", to to białe cudo tym bardziej. BTW, nigdy nie byłam na ślubie z udziałem limuzyny czy bryczki, więc to chyba nie są aż tak oczywiste wybory par młodych. Odpowiedz Link Zgłoś
deszcz.ryb Re: Bibobusem do ślubu 25.02.13, 20:35 >Czy trzeba >zawsze postawić na limuzynę lub o zgrozo bryczkę? Nie, można po prostu nie robić cyrków i nie wydawać kupy kasy na wynajęcie brzydkiego samochodu, ale po prostu pojechać swoim [albo pożyczonym od rodziny]. Odpowiedz Link Zgłoś