Dodaj do ulubionych

Zespół DAKARS - opinie

28.03.13, 15:29
Hej,

biorę ślub we wrześniu tego roku, wraz z narzeczoną intensywnie przeszukujemy sieć i zbieramy różne opinie na temat zespołów weselnych. Natknęliśmy się na którymś z forów na zespół Dakars - www.dakars.pl - słyszeliście coś o nim? Bawiliście z nimi? Na stronie i youtubie wygląda to fajnie...
Obserwuj wątek
    • sylwinka81 Re: Zespół DAKARS - opinie 28.03.13, 15:37
      ja miałam przyjemność się z nimi bawić w zeszłym roku i z pewnością mogę polecić :))) grają jeszcze lepiej niż na youtubie, jak kiedyś ktoś mnie w końcu zechce ;) i będę brała ślub, to pewnie ich zaporszę
      • klaudia.nowosinska Re: Zespół DAKARS - opinie 30.03.13, 06:19
        Nie polecam. Zespół podszywa się pod zadowolonych klientów i sam wystawia sobie opinie. Gorąco odradzam!
        • Gość: TOMEK I KASIA Re: Zespół DAKARS - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.13, 08:25
          skąd takie wnioski ? słyszeliście jak grają? byliście na weselu ? bawiliście sie przy ich muzyce?
          kilka dni temu byłem na próbie zespołu i słuchałem jak grają!! i podpisałem z nimi umowę :)
          Uważam że są świetni!! młodzi, zdolni i utalentowani!!
          • Gość: Weronika Re: Zespół DAKARS - opinie IP: *.stansat.pl 18.04.13, 20:24
            Ja byłam na weselu gdzie grali i było naprawdę fajnie, bez żadnych problemów
    • Gość: *** Re: Zespół DAKARS - opinie IP: *.wyszkow.fuz.pl 17.09.13, 13:16
      Jak dla mnie katastrofa-nie potrawia bawić gości, oni grają dla siebie a nie dla innych, a wesele to nie program wokalny!Bardzo bardzo bardzo ODRADZAM!
      • Gość: xx Re: Zespół DAKARS - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.13, 22:05
        no śpiewają rewelacyjnie
      • Gość: marcin Re: Zespół DAKARS - opinie IP: *.stansat.pl 10.08.14, 21:53
        grali u nas na weselu polecam wszystkim :)
        • Gość: AREK Re: Zespół DAKARS - opinie IP: *.play-internet.pl 15.01.15, 17:04
          Bardzo fajny Polecam , wystarczy zobaczyć na ich stronie filmy lub muzę i od razu widać ze są spoko
    • Gość: Kasia Re: Zespół DAKARS - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.14, 14:05
      NIE POLECAM!!! Byłam Gościem na weselu u mojej kuzynki. Dzieci z drogim sprzętem, który nie zatuszuje fałszowania podczas śpiewania...
    • Gość: M Re: Zespół DAKARS - opinie IP: *.ip.netia.com.pl 24.06.14, 16:45
      zespół grał u nas na weselu w tym roku. znaleźliśmy ich przez internet więc trochę zaryzykowaliśmy ale naprawdę się opłacało. Niemal wszyscy goście bawili się na parkiecie, głosy mają naprawdę fajne, a przy okazji są młodzi i atrakcyjni:) Polecam w 100%
    • djmosquito Re: Zespół DAKARS - opinie 16.01.15, 08:17
      Witam,
      Jeżeli są Państwo skłonni rozważyć alternatywną (i tańszą) propozycję oprawy muzycznej to polecam swoje usługi jako DJ-wodzirej. Po więcej informacji zapraszam na stronę: www.dj-na-wesela.pl
      Kontakt ze mną:
      - tel: 602-302-301
      - formularz kontaktowy na stronie: www.dj-na-wesela.pl
      - mail: dj@dj-na-wesela.pl
    • seniu99 Re: Zespół DAKARS - opinie 19.01.15, 22:53
      Świetna atmosfera, muzyka dla młodych i starszych, oczepiny rewelacja.Wszyscy goście wspominają z zadowoleniem każde ich wesele. Co ważne nie robią za długich przerw, śpiewają przy stołach, naprawdę potrafią rozkręcić zabawę, świetna wokalistka! POLECAM ZESPÓŁ NA WESELE RECORD!!! ich strona zespolrecord.pl
      • Gość: namaksa Re: Zespół DAKARS - opinie IP: *.devs.futuro.pl 04.02.15, 21:20
        zespolspoko
        Najlepsza opcja
        • Gość: namaksa1 Re: Zespół DAKARS - opinie IP: *.devs.futuro.pl 04.02.15, 21:21
          zespolspoko.pl
          najlepszy zespół
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka