Dodaj do ulubionych

NIE DOPUŚĆMY DO TEGO

14.06.04, 12:55
WCZORAJ OBEJRZAŁEM MECZ FRANCJA - ANGLIA. POMIJAM WYNIK BO ON JEST WSZYSTKIM
ZNANY, ALE CZY TO NORMALNE ABY W DRUŻYNIE FRANCJI WYSTĘPOWAŁO 8 CZARNOSKÓRYCH
PIŁKARZY. W DRUŻYNIE ANGLI NIE WIELE MNIEJ. W EUROPIE TYLKO W NASZYM KRAJU (Z
TYCH NAJWIEKSZYCH W EUROPIE) JEST JESZCZE STOSUNKOWO DUŻO LUDZI RASY BIAŁEJ
DO OGÓŁU LUDNOŚCI KRAJU. NIE JESTEM RASISTĄ ALE JEŻELI TAK DALEJ PÓJDZIE TO
BIAŁA RASA WYGINIE. POLACY NIE DOPUŚĆMY DO TEGO. JEST NA TO JEDNA RADA.
WSZYSCY WIEDZA JAKA. NIE POZWÓLMY ABY PRZYROST NATURALNY W NASZYM KRAJU BYŁ
UJEMNY. A WIĘC DO PRACY RODACY.
Obserwuj wątek
    • wiosnaidzie Re: NIE DOPUŚĆMY DO TEGO 14.06.04, 20:18
      a co ma idioto piernik do wiatraka??
      w tych druzynach jest wiecej Murzynow tylko i wylacznie dlatego, ze sa bardziej
      wytrzymali i szybsi. czy bedziesz postulowal tez osobna olimpiade dla czarnych
      i bialych?? bo coraz wiecej na igrzyskach czarnych. czy na serio jestes taki
      ciemny zeby myslec ze to dlatego, ze Murzynow jest na swiecie coraz wiecej??
      prawda jest taka ze coraz wiecej na swiecie jest tylko Arabow i idiotow (patz
      autor watku)
      • umberto_eco Re: NIE DOPUŚĆMY DO TEGO 15.06.04, 07:41
        IDIOTĄ TO TYLKO TY JESTEŚ, BO NAWET NIE UMIESZ CZYTAĆ. NAPISAŁEM, ŻE NIE JESTEM
        RASISTĄ. NIE MAM NIC DO MURZYNÓW. CHODZI MI TYLKO O TO, ŻE PRZYROST NATURALNY
        WŚRÓD BIAŁYCH JEST MNIEJSZY W STOSUNKU DO INNYCH RAS (Z TYM, SIĘ CHYBA ZGODZISZ)
        MOŻE DOJŚĆ DO TAKIEJ SYTUACJI, ŻE NA ŚWIECIE BĘDĄ TYLKO DWIE RASY. CZY
        CHCIAŁBYS TEGO ???? NAPRAWDE CHCESZ ABY NA ŚWIECIE ISTANIAŁY TYLKO DWIE
        RASY ???? NAUCZ SIE CZYTAĆ BO JAK NA RAZIE TO NIE KOJARZYSZ KONTEKSTU. Z TAKIM
        KOJARZENIEM SPRAWY TO NIE PRZESZEDŁBYS TESTU DO GIMNAZJUM. WSPÓŁCZUJE BO CIEŻKO
        CI ŻYĆ Z TAK NEDZNYM POZIOMEM INTELIGENCJI.
        • gazela22 :) 15.06.04, 12:26
          Po pierwsze umberto_eco to Twojego pisania nie da sie zytać bo piszesz
          drukowanyi literami, Caps Lock Ci się zaciął, po co tak krzyczeć?
          Jak uważasz, że jest nas mało, to na co czekasz? bierz się do roboty. Może uda
          Ci się skompletować nawet druzyne piłkarską ze swojego potomstwa?
          • umberto_eco Re: :) 15.06.04, 12:44
            Robię co mogę, ale na razie to nie miałbym kogo dać do składu gdyż nie mam
            nawet jednego zawodnika lub zawodniczki :). Może Ty mi w tym pomożesz :).
        • wiosnaidzie Re: NIE DOPUŚĆMY DO TEGO 15.06.04, 22:19
          kotuś, póki co skonczylam najlepsze liceum w wojewodztwie i jestem na studiach
          wiec testem do gimnazjum mnie nie strasz. to primo. secundo- zwracam Twoja
          uwage, ze ludzi rasy bialej jest daleko wiecej, niz Murzynow, za to
          smiertelnosc wsrod tych drugich jest o wiele wieksza. i kolejny raz zaznaczam,
          ze poki co najwiekszy przyrost naturalny panuje wsrod Arabów, ktorzy zreszta
          naleza do rasy bialej i to ich jest coraz wiecej w Europie. nie boj nic, to nie
          rasa czarna nam grozi. o wiele wiecej dzieci rodzi sie tez wsrod Azjatow i
          doprawdy nie Murzynami bym sie tu martwiła.
          tertio: owszem, twoja wypowiedz byla rasistowska. to ze nie bijesz Murzynow na
          ulicy nie znaczy ze nie jestes rasista.
          ps. duzo bym dala zeby w polskiej reprezentacji bylo nieco wiecej Murzynow,
          moze wreszcie cos bysmy osiagneli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka