08.08.04, 01:51
kilka lat temu miałem stosunki seksualne w agencji towarzyskiej a teraz
dostalem niedawno wysypki na jądrach i w okolicach pachwiny strasznie mnie
to swędzi nie do zniesienia, do jakiego specjalisty powinienem się udac na
wizytę? i co to moze być za choroba ? jakie badania powinienem wykonac ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marco Re: wysypka IP: *.acn.waw.pl 13.08.04, 01:34
      Hmmm... Gdybym dostał takiej wysypki, to nie zadawałbym pytań na forum, tylko
      założył buty, wsiadał w samochód i ruuura do lekarza. Jakiego? Nie powiem Ci,
      bo nie lubię cwaniaczków, którzy nie mają oporów przed wykożystywaniem trudnej
      sytuacji finansowej kobiet, a mają przed zapytaniem pani w przychodni o
      specjalizację lekarza.
      • Gość: krowka Re: wysypka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 02:39
        wiesz jakos nie moge wydobyc z siebie ani troche wspolczucia dla ciebie...a moj
        przedmowca ujal to w naprawde mocnych slowach:) uklony...
        • Gość: annika Re: wysypka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 22:32
          Wiecie co - jesteście mało tolerancyjni. Człowiek pyta o radę - a nie prosi aby
          go oceniać. Najlepiej takiego ukamienować,co? Przeciez agencje towarszyskie są
          dla ludzi. Jestem kobietą, zamężna zresztą, z usług żigolaków nie korzystam
          (aby uprzedzić domysły)i dziwią mnie Wasze reakcje.

Udaj się do wenwrologa. Często jest to dermatolog mający specjalizację z
          wenerologii. To może być kiła, ale nie jestem pewna, ona przechodzi w postać
          utajoną po jakimś czasie. Ale czy ujawnia się po latach wysypką znowu - nie
          wiem. Głowa do góry! Zadbaj o partnerkę! Najlepiej by było abyś cofnął się
          wstecz pamięcią i przypomniał sobie kogo mogłeś zarazić. Świadczyłoby to dobrze
          o Tobie,gdybyś je zawiadomił. Może one zauważyły wczesniej objawy i są już
          zdrowe, ale warto sprawdzic. Wymaga to odwagi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka