delta77 Re: dobry gin w KRAKOWIE 25.08.05, 22:42 Ja po kilku zmianach i poszukiwaniach - glownie na tym i bocianowym forum - znalazlam najwiecej pozytywnych opinii o dr Kostyku. Bylam raz, zlecil mi badania, jakich inni nigdy mi nie zlecili i ignorowali rzeczy, ktore dla niego byly kluczowe. Kolejna wizyte mam jak wykonam wszystkie badanka, ale musze przyznac, ze wzbudzil we mnie duze zaufanie! Moze poczytaj opinii innych dziwczat na jego temat, ja polecam. powodzenia i pozdrawiam Odpowiedz Link
agak14 Re: dobry gin w KRAKOWIE 26.08.05, 09:43 Ja również polecam dr Kostyka. Rzeczowy lekarz, a do tego z poczuciem humoru. Konkretny a to chyba najważniejsze. Po dwóch wizytach u niego jestem w ciąży i już widziałam serduszko bobaska. Przedtem leczyłam się u innych lekarzy przez 5 lat. Odpowiedz Link
oleczka79 Re: dobry gin w KRAKOWIE 26.08.05, 14:59 A może zdradzicie mi gdzie przyjmuje dr Kostyka ? pozdrawiam Odpowiedz Link
delta77 Re: dobry gin w KRAKOWIE 26.08.05, 15:06 ja dostalam kiedys wizytowke z adresem: www.kostyk.pl powodzenia Odpowiedz Link
kmkasia Re: dobry gin w KRAKOWIE 01.09.05, 17:28 A ja o Kostyku słyszałam wręcz przeciwnie.Ponoć nie zareagował w porę i koleżance umarła 7 mczne córeczka. Przepraszam, jeżeli Wam "namące", pisze co wiem. Mnie ciążę prowadził dr Marszał- ordynator z Żeromskiego - polecam. Odpowiedz Link
delta77 Re: dobry gin w KRAKOWIE 01.09.05, 20:05 Jak to umarla???, Na co, co sie stalo??? Siedmiomiesieczna, tzn, ze sie urodzila i miala 7 m-cy, czy byla kolezanka w 7- mym miesiacu ciazy??? Rany, ale mnie wystraszylas, napisz, co sie stalo... Ja wyczytalam wiele pozytywow o Kostyku, zwlaszcza na Bocianie dziewczyny zadowolone bardzo. No pieknie... Odpowiedz Link
satorka Re: dobry gin w KRAKOWIE 01.09.05, 20:53 Laski nie stresujcie mnie. 23 września idę na pierwszą wizytę do dr Kostyka i wiążę z tym duże nadzieje po moich dwóch poronieniach. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
delta77 Re: dobry gin w KRAKOWIE 01.09.05, 21:36 Ja Ci powiem, ze bardzo mu zaufalam! Jestem po 3-ch poronieniach i bede sie go trzymac. Bylam juz u niego na wizycie i dal mi na razie czerwone swiatlo na staranka, az do momentu wykonania reszty badan i wyjasnienia przyczyny... Juz wiele zaczyna sie klarowac i wierze, ze on mi (nam) pomoze. Mnie tez prosze nie straszyc! pozdrowionka - satorko i glowa do gory! Ja jutro dopiero na genetyke ide (3 m- ce w kolejce na nfz) Odpowiedz Link
satorka Re: dobry gin w KRAKOWIE 02.09.05, 10:04 Ja także Delto życzę Tobie i wzystkim dziewczynom powodzenia i spełnienia tego najważniejszego marzenia jak najszybciej. Moje badania genetyczne wyszły ok czego Tobie też życze Mam nadzieję że dr Kostyk mnie nie zawiedzie. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
delta77 Re: dobry gin w KRAKOWIE 02.09.05, 16:59 co do mojej genetyki, to dzis bylam na konsultacji - na ktora czekalam 3 miesiace i jak sie okazalo, dostalam termin na badanie na maj 2006! Swietnie, myslalam, ze sie porycze w gabinecie. Moglam od razu isc prywatnie, tylko, ze ja juz zbankrutuje na badania... rece opadaja, jak sobie mysle o NFZ'ecie! A u dr na pewno bedzie ok! Pozdrawiam Odpowiedz Link