idaaa 31.01.05, 19:39 Patrzę i oczom nie wierzę... Czyżby dotąd nie było samodzielnego wątku o tym imieniu?? Aż dziwne... Zbigniew znajduje się na samym szczycie mojej top listy i miejsce pierwsze okupuje na niej już od czasów niepamiętnych. A jaka jest Wasza opinia na temat tego imienia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunatica Mój Tato 31.01.05, 19:50 byłby szczęśliwy czytając te słowa, jego zdaniem to też świetne imię (bo sam ma tak na imię ) - u mnie w rodzinie zbyt wielu Zbigniewów Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Mój Tato 31.01.05, 20:35 A jak myślisz czemu tak lubię to imię?? No i należałoby dodac, ze ma przecudne zdrobnienia (Zbysio, Zbysiulek, Zbyś, Zibi, Zbyszko)... Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Mój Tato 31.01.05, 21:56 Oczywiście, że to piękne imię. Jeden z moich synów jest Zbysiem. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Zbigniew 31.01.05, 21:59 No ja mam sentyment, bo mój maż ma tak na imię Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: Zbigniew 01.02.05, 11:59 A mnie się nie podoba i skojarzenia mam raczej przykre (nieciekawy nauczyciel nazywany Zbychu) Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Zbigniew 01.02.05, 12:40 Nie podoba mi się. Mój wujek ma tak na imię, wujka owszem lubię, nie mam złych skojarzeń z tym imieniem,po prostu mi sie nie podoba. Madzia Odpowiedz Link Zgłoś