esi_zosi 30.11.06, 14:31 Czy znacie jakieś dziewczynki o takim imieniu? Jakie są? Jak zdrabniać imię? Ja mam dwie opcje: Nastka, Nastusia, no ewentualnie Tusia Dzięki za opinie!! Pozdrawiam Mama Nastki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dolmadakia Re: Anastazja :) IP: *.interpc.pl 30.11.06, 14:50 Ja znam tylko jedną Anastazję,dorosłą.Mówią do niej Asia /brrr...!/ W moich stronach zdrabnia się na: Stazyjka.Ślicznie! Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Anastazja :) 30.11.06, 15:29 Moja babcia miała tak , na imię , a ja dałam na imię mojej córce - niestety z braku odwagi na drugie, czego trochę żałuję... Piękne! Na babcie też mówiono: Nastka i Nastunia, ale to nie znaczy, że nie mozna wymyślić czegoś nowego Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Anastazja :) 30.11.06, 16:21 Ślicznie! Do nastolatki można mówić Nastia. Anastazja to moje imię z bierzmowania. Obecnie załatwiam formalności związane z oficjalnym dodaniem go jako drugie. Pozdrowienia dla małej Nastuni! Odpowiedz Link Zgłoś
esi_zosi Re: Anastazja :) 30.11.06, 16:36 dzięki za miłe komentarze!!!! Cała moja rodzina z trudem przyjeła że pierwsza wnuczka, prawnuczka itd ma tak na imię. Córeczka jest kochana. Dziękujemy raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Anastazja :) IP: *.chello.pl 30.11.06, 17:25 Anastazja to łądne imię a Nastka to piekne zdrobnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Anastazja :) 30.11.06, 19:42 Nastinka, piękne zdrobnienie . Moja praprababcia nosiła to imię. Odpowiedz Link Zgłoś