pozarski 16.09.09, 02:28 antysemickie poyeby.) www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090909/POLICJA/804837912 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spitt Re: Zle czasy na was nadchodza, 16.09.09, 03:02 Dawno pod scianami w cieniu i chylkiem nie przemykaliscie a z takimi jak ten bozo macie jak w banku ze znowu bedziecie - Durak !!! ,... =================================================================== antysemickie poyeby.) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Zle czasy na was nadchodza, 16.09.09, 03:05 Juz zaczynam sie bac jako najwieksza antysemitka na tym forum. Ale rozwin troche temat zebym wiedziala co mnie moze sie przestrasze jeszcze troche wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: Zle czasy na was nadchodza, 16.09.09, 03:09 He can make you love him ,... =================================================================== Ale rozwin troche temat zebym wiedziala co mnie moze sie przestrasze jeszcze troche wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Zle czasy na was nadchodza, 16.09.09, 04:11 spitt napisał: > > He can make you love him ,... nu, ja juz go ze strachu pokochalem Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Zle czasy na was nadchodza, 16.09.09, 04:17 boi sie wlasnego cienia,wiec straszy Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Zle czasy na was nadchodza, 16.09.09, 09:40 Widze,ze masz klopoty z rozumieniem tekstu. Pocwicz troche,moze sie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Pożarski 16.09.09, 09:47 te same paragrafy dotyczą i Ciebie. Możesz być niemile zdziwiony. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: Pożarski 16.09.09, 10:07 a co nie ostrzegałem jak trudno byc Polakiem w kraju gdzie Polacy nic do gadania nie mają? Co mi wtedy odpowiadaliście? Za te odpowiedzi nie ustanowili jakoś żadnej kary? IQ=???????? no ile ? forum.gazeta.pl/forum/w,13,100315786,100321132,reszta_z_jaka_tu_dyskutujemy_wybieraly_kariery_w_d.html Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _______Dlaczego do Poalków piszesz Wy małą literą? 16.09.09, 10:09 poczułem się obrażony i poniżony... jakby w "oblężonej twierdzy". Wiesz przez kogo... Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Dlaczego do Poalków piszesz Wy małą li 16.09.09, 20:59 A kto to/co to są te Poalki, że nie mozna o nich pisac z małej litery ? To coś podobnego do sepulek ? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Pożarski 16.09.09, 10:29 Mylisz sie, bom nie jest przeciez antysemita,oluś. Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Pożarski 16.09.09, 10:48 pozarski napisał: > Mylisz sie, bom nie jest przeciez antysemita kto cie tam wie....z tyloma roznymi nickami?? Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Pożarski 16.09.09, 10:49 Głupiście pożarski. To nie są paragrafy tylko na antysemitów. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Pożarski 16.09.09, 11:00 Oluś, przecie wiem, co masz na "myśli",ale to nie ma z tamtym nic wspolnego. Wy jestescie antysemici, czyli ideolodzy nienawisci, a ja nie lubie tylko niektorych polaczkow, takich wlasnie jak wy, ktorzy mi sie wpisujecie do watka.) Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Pożarski 16.09.09, 11:08 Wy > jestescie antysemici, czyli ideolodzy nienawisci, a ja nie lubie tylko Tak!Tak! Dziekuje wam za nadanie tego tytulu.Tylko bohatyry nie zdzierajcie znowu mycek z lbow jak mnie spotkacie bo nie lubie lizusow. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Pożarski 16.09.09, 11:12 Co to są Ci Wy, pożarski? Tak tytułujesz olega czy nie potrafisz rozumować w innych kategoriach niż plemienne? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Pożarski 16.09.09, 11:15 No przeciez po to sie wpisales,nie? Poniewaz identyfikujesz sie ze wszystkimi swoimi rodakami,wiec obrywasz za wszystkich. To chyba twoja "mysl" potrafi skonsumowac? I nie pisze Wy, tylko wy. ) Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Pożarski 16.09.09, 11:23 Tak jak przypuszczałem w Twojej świadomości istnieje tylko plemię. Mamy tu, pożarski, zderzenie cywilizacji i dalszej rozmowy nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Czy popusciles juz Olusiu w porcieta? 16.09.09, 13:58 No bo wiesz co mowi powiedzonko, nie strasz, nie strasz, bo sie zesrasz Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Zle czasy na was nadchodza, 16.09.09, 10:24 gini napisała: > Juz zaczynam Wszelki duch ... Witaj znad Pacyfiku. > jako najwieksza antysemitka na tym forum. Nie nadymaj tak sobie ego. Tu najwiekszymi sa wszyscy z wyjatkiem Zydow, zydow i szabsgojow. To nieodlaczna cecha kazdego porzadniego czlowieka (pardon goja, ktoren oczywizda czlowiekiem nie jest nie bedac Wybranym). Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Cześć gdzieżes Ty bywała? biała owieczko? 16.09.09, 10:33 Powoli wracają wterani Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: Zle czasy na was nadchodza, 16.09.09, 11:06 Tysz prowda panie dzieju. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Zle czasy na was nadchodza, 16.09.09, 12:49 W grę wchodzi naruszenie dwóch artykułów kodeksu karnego – mówi Andrzej Krystosiak, prokurator rejonowy. – Jeden dotyczy nawoływania do nienawiści rasowej, a drugi o publicznym znieważaniu osób pochodzenia żydowskiego. jak ja napisze, ze dana jest glupia to zamkna mnie az z dwoch artykulow bedzie to nawolywanie do nienawisci rasowej i zniewazenie osoby pochodzenia zydowskiego. Czyli innych zniewaac mozna sobie bezkarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Zle czasy na was nadchodza, 16.09.09, 12:57 Niezupelnie. Jesli wyrazisz opinie o Danie,nikt cie do paki nie wpakuje. Jedyne,co ci grozi,to to,ze Dana bedzie zadac zadoscuczynienia,jesli ci udowodni (a sad to uzna) zes ja zniewazyla. Ale - jesli napiszesz,ze Zydzi kospiruja,zeby przejac wladze w Polsce, albo i na calym swiecie,to ktos, np Dana, moze, podpierajac sie odpowiednimi paragrafami, cie oskarzyc o nawolywanie do nienawisci rasowej. To chyba i prostak zrozumie? Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Zle czasy na was nadchodza, 16.09.09, 13:08 Zajrzyjmy do kodeksu karnego. Art. 119. § 1. Kto stosuje przemoc lub groźbę bezprawną wobec grupy osób lub poszczególnej osoby z powodu jej przynależności narodowej, etnicznej, rasowej, politycznej, wyznaniowej lub z powodu jej bezwyznaniowości, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. § 2. Tej samej karze podlega, kto publicznie nawołuje do popełnienia przestępstwa określonego w § 1. Art. 257. Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Zle czasy na was nadchodza, 16.09.09, 13:11 No wlasnie. Tak wiec,jesli gini nazwie olusia idiota,wszystko bedzie ok, bo to nie podchodzi pod zadna z przywolanych paragrafem opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Zle czasy na was nadchodza, 16.09.09, 13:16 Oczywiście kotleciku. Ale nazwanie mnie polaczkiem może skończyć się wizytą u prokuratora. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Zle czasy na was nadchodza, 16.09.09, 13:18 Watpie. Zawsze mozesz sprobowac. Mam juz nawet cos dla ciebie: www.polaczek.com.pl/ )) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Był przypadek na tym portalu 16.09.09, 13:20 sprawy prokuratorskiej z paragrafu 257, który podajesz. Niejaki "lortea" alias wladyslaw_studnicki - jechał na FŚ przez długi czas po Rosjanach i Rosji w wyjątkowo chamski i wredny sposób do tego stopnia, że pewien Rosjanin mieszkający w PL podał go do prokuratury. Widać się ta (teraz) l.o.r.t.e.a mocno pokajała, bo sprawę mu umorzyli, ale wracać do tego nie lubi... No i fakt, że wyhamował. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Był przypadek na tym portalu 16.09.09, 13:23 Ale kto tu z Zydow brutalnie jezdzi po Polakach? Nie widze,ale w druga strone, zeby nie widziec, musialem wygasic 3/4 forum.)) Odpowiedz Link Zgłoś
perla jak to kto? - ty kotlet 16.09.09, 13:28 pomawiasz Polaków, to i uważaj abyś na państwowym wikcie nie wylądował właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: jak to kto? - ty kotlet 16.09.09, 13:40 Ja pomawiam Polakow? A gdzie? Twierdzac,ze sa antysemitami? No w wiekszosci akurat sa,a niektorzy z nich, np ty, sie tym chwala. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Re: Był przypadek na tym portalu 16.09.09, 13:51 Oczywiście, że żaden, przynajmniej ja sie z tym nie spotkałem. Wiem, że "okraglakiem" w chwili jego twórczego rozkwitu i tekstami w rodzaju "kryminaliści rządzą Izraelem" interesowała się ambasada IL w Warszawie, która zapewne mogła Agorze zrobić mocno koło pióra. Niektórzy takie popisy nazywają wolnością słowa, ja - jej przekraczaniem i wcale nie dziwię się administracyjnym działaniom, których zaniechanie może doprowadzić firmę do sądu. pozarski napisał: > Ale kto tu z Zydow brutalnie jezdzi po Polakach? Nie widze,ale w druga strone,zeby nie widziec, musialem wygasic 3/4 forum.)) Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: Był przypadek na tym portalu 16.09.09, 15:59 Ja pisalem ze zbrodniarze wojenni i potrzymjuje opierajac sie dzis ostatnim raportem UN komisji ,... To ponizej nie wyglada lepiej bo wasi dygnitarze nie wychylaja nosa z grajdolka a jeden z nich (jesli dobrze pamietam) zrobil U-turn w Londynie zeby uniknac aresztowania ,... Rząd Izraela przyznaje: ponad tysiąc procesów w Europie przeciwko władzom Izraela i armii Rząd Izraela wyraził poczucie zagrożenia przyznając, że w chwili obecnej w różnych krajach Europy rozpoczętych zostało około tysiąca procesów przeciwko władzom Izraela i izraelskim siłom zbrojnym IDF. Minister Spraw Zagranicznych Izraela, Avigdor Lieberman podkreślił, że “tylko dwóch prawników” zostało skierowanych do pracy nad tym zagadnieniem. W wielu krajach Europy pojawienie się wyższych dowódców wojskowych armii izraelskiej IDF oraz obecnych i byłych przywódców państwowych, może zaowocować natychmiastowym ich aresztowaniem i postawieniem przed sądem. Władze Izraela i dowódcy armii izraelskiej, zwanej eufemistycznie “Izraelskimi Siłami Obronnymi”, oskarżone są o dokonanie wielu zbrodni wojennych i aktów ludobójstwa. Przy zostosowaniu obiektywnych procedur, wielu przedstawicieli władz i armii izraelskiej zostaliby na podstawie znanych i doskonale udokumentowanych faktów, uznani przez niezawisły trybunał międzynarodowy winnym i skazani na najwyższe wyroki, a przy zostosowaniu sprawiedliwości społecznej, na kary śmierci. Opracowanie: Bibula Information Service (B.I.S.) - www.bibula.com - na podstawie Yeshiwa World News =================================================================== Oczywiście, że żaden, przynajmniej ja sie z tym nie spotkałem. Wiem, że "okraglakiem" w chwili jego twórczego rozkwitu i tekstami w rodzaju "kryminaliści rządzą Izraelem" interesowała się ambasada IL w Warszawie, która zapewne mogła Agorze zrobić mocno koło pióra. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Był przypadek na tym portalu 16.09.09, 16:10 Wiesz scan co do wolnosci slowa to wlasciwie mozna tu krytykowac kazdy rzad oby nie izraelski bo to antysemityzm. Gdzies tu kilka dni temu napisalam, ze nie lubie zadnych czarnych i podpalanych i wlasciwie nikt sie na to nie oburzyl.Zadne pozarskie nie krzyczaly , ze ja rasistka. Ale jak tylko sprobuje sie cos tam napisac , ze Izrael jest "be" to od razu jest krzyk o antysemityzm. Za wyzywanie bylego busha od debili powinnam dostac juz z 1000 lat wiezienia. Aha i ostrzegam w Belgii wiezienia sa przepelnione wiec szukajcie dla mnie jakiejs przytulnej celi gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Był przypadek na tym portalu 16.09.09, 18:06 pan.scan napisał: > Oczywiście, że żaden, przynajmniej ja sie z tym nie spotkałem. > Wiem, że "okraglakiem" w chwili jego twórczego rozkwitu i tekstami w > rodzaju "kryminaliści rządzą Izraelem" interesowała się ambasada IL w > Warszawie, która zapewne mogła Agorze zrobić mocno koło pióra. BUAHAHHAHAHAHHAHAHHA. No akurat Żydora przed IL to na zadnich łapkach. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Był przypadek na tym portalu 16.09.09, 21:01 pan.scan napisał: > Oczywiście, że żaden, przynajmniej ja sie z tym nie spotkałem. > Wiem, że "okraglakiem" w chwili jego twórczego rozkwitu i tekstami w > rodzaju "kryminaliści rządzą Izraelem" interesowała się ambasada IL w > Warszawie, a venezuela tez sie interesowali bo uzywali tych samych slow..uwazam,to za przejaw wybiorczosci wzgledem gazet. a poza tym jak widac ambasada w warszawie malo poinformowana byla o tym kto rzadzi izraelem. wstyd,zamiast ganiac za zlodziejami to ganiaja po forach agory za tymi co prawde im podsuwaja. blog.taragana.com/law/2009/08/30/former-israeli-prime-minister-olmert-indicted-in-corruption-case-could-face-prison-term-11546/ www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3746762,00.html a tych chyba rowniez nazwac nalezy bohaterami a nie...malwersantami na ten przyklad nu cos podobnego czym tez ambasada izraela sie nie interesuje a powinna. www.wsws.org/articles/2002/dec2002/isra-d31.shtml www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3663476,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
perla były i inne 16.09.09, 13:26 i to na Aquanecie. Np. lala.laleczna z ministerstwa jakiegoś, o której to w głównym wydaniu Wiadomości TVP1 mówili. Dokowski z ministerstwa finansów. Limak z elektrowni Bełchatów. Mnie zaś sądem groziła ta Mańka Rokita, prostytutka znana z seksualnego rekordu świata. Ale w końcu znikła, chyba zwariowała, i tyle z jej gróźb było właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: były i inne 16.09.09, 13:41 Lala laleczna to twoja ukochana rachcia.)) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Re: były i inne 16.09.09, 13:42 Zgoda, ale to były sprawy z pracodawcą z powodu indywidualnych kabli o stukanie z pracy, co przecież nie podpada pod Kod. Karny. Sprawa o której pisałem była dość głośna w mediach (Wirtualna Polska tym się zajęła) czego rezultatem, przypuszczam, jest wzmożona cenzura na forach GW. Przecież taki Dawid czy Iwan mogą zrobić kuku również Agorze. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Gabi Casey mi grozila sadem za.. 16.09.09, 13:42 ..za przestroge przed jej interesem jaki prowadzila w Szerłud Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A ilu grozilo mi prokuratorem..chocby Olus:) 16.09.09, 13:50 Olus przed laty grozil mi prokuratorem za wyszydzanie prezydenta kaczyniaka Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: A ilu grozilo mi prokuratorem..chocby Olus:) 16.09.09, 13:53 marouder.eu napisał: > Olus przed laty grozil mi prokuratorem za wyszydzanie prezydenta kaczyniaka Oluś zawsze z polaczkami.)) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Tak ma chlopina, co zobic:) 16.09.09, 13:55 A tlumaczylem mu, ze odkad Kaczyniak jest na urzedzie, ja jestem na emigracji wewnetrznej i prokurator goowno mi moze zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: A ilu grozilo mi prokuratorem..chocby Olus:) 16.09.09, 15:16 fakty.interia.pl/polska/news/proces-za-internetowe-zniewazenie-prezydenta,1201633 Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: A ilu grozilo mi prokuratorem..chocby Olus:) 16.09.09, 15:32 Glupek. Gdyby sie nie kajal,nic by mu nikt nie zrobil,a gdyby zrobil,bylby slawny,bo obrazic tego prezydenta po prostu jest rzecza kompletnie niemozliwa.)) Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Był przypadek na tym portalu 16.09.09, 13:27 Jak wiesz scanie, jestem zwolennikiem jednakowego traktowania Polaków, Żydów i Eskimosów. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Re: Był przypadek na tym portalu 16.09.09, 13:37 Oczywiście, zdziwiłbym się, gdyby było inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Był przypadek na tym portalu 16.09.09, 13:38 A co z eskimoskimi Zydami,oluś? Nie musisz odpowiadac, sprzedawco oplow i szewroletow.)) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: A tu, oluś, specjalnie dla ciebie 16.09.09, 13:48 www.sjp.pl/co/polaczek kabotynie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Był przypadek na tym portalu 16.09.09, 20:08 pan.scan napisał: > sprawy prokuratorskiej z paragrafu 257, który podajesz. > Niejaki "lortea" alias wladyslaw_studnicki - jechał na FŚ przez długi czas > po Rosjanach i Rosji w wyjątkowo chamski i wredny sposób do tego stopnia, > że pewien Rosjanin mieszkający w PL podał go do prokuratury. Widać się ta > (teraz) l.o.r.t.e.a mocno pokajała, bo sprawę mu umorzyli, ale wracać do > tego nie lubi... No i fakt, że wyhamował. > hahaha czyms zapomniales szpiclu..nie kto inny tylko wasz znajomy krasula mu dawal dobre,prawnicze rady by mial te pozwy tam,gdzie ty tak lubisz zagladac innym. nie ma to jak straszenie kazdego sadem..uwielbiam te nastroj zagrozenia..do tego jeszcze trzeba pamietac o tym,ze polskie sadownctwo to juz jest jeden wielki cyrk na kolkach,ktory zwalnia przedwczesnie najgorszych bambrow bo nie ma miejsc w wiezieniach, tylko po to by kogos za antysemityzm wsadzic na 50 lat...oj wy komuszydla czerwone,ale wy macie zapedy. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Zle czasy na was nadchodza, 16.09.09, 16:04 gini zlotko..... mozesz mowic ile chcesz.... nie zamkna cie.... ty farsztejst.... po prostu nie bedziesz mogla udowodnic tego twierdzenia, a jak wiem, za klamstwa nawet w polsce nikogo nie zamykaja... Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Pozerski 16.09.09, 13:48 Ty jesteś bardziej podglądacz w krótkich porciętach niż Żyd. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 ____na onecie znaleźli sposób 16.09.09, 16:46 migawki.blog.onet.pl/Mocno-niekonwencjonalny-sposob,2,ID389347842,n Odpowiedz Link Zgłoś
zasymilowany Re: Zle czasy na was nadchodza, 17.09.09, 01:11 Nadszedł czas na niziołków Odpowiedz Link Zgłoś