Gość: adam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 22:54 No cóż, jak widać politycy mogą wykreować każdą wygodną sobie osobę w mediach... Szkoda słó na te eurokratyczne dyrdymały. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polishAM Re: Hubner.... cha ha cha IP: *.nas39.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 03.12.03, 00:13 To po prosty jakiś niezdrowy żart. To antypatyczne babsko reprezentuje wszystko co jest w kobiecie odrażające. Poza tym chciałbym widzieć więcej kobiet w polityce. Ale mam na myśli prawdziwe kobiety, a nie obleśne lesbo pozującą na normalną osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Te z zamtuza w Tijuanie? Do twarzy 03.12.03, 00:18 ci z nimi. Szczególnie jak poliżesz, co lubisz robić w ich szczególnych okresach. Przypomnieć, kobieciarzu? Gość portalu: polishAM napisał(a): Poza tym chciałbym widzieć więcej kobiet w polityce. Ale mam na myśli prawdziwe kobiety, a nie obleśne lesbo pozującą na normalną osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Te z zamtuza w Tijuanie? Do twarzy IP: *.nas39.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 03.12.03, 00:53 Usta złożyły mi się do pocałunku. Scan, nie próbowałeś kobiecego fluidu. Całą twarz mam czasami w nim i staram się go nie zmywać. To kobieta przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Te z zamtuza w Tijuanie? Do twarzy IP: *.nas39.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 03.12.03, 02:04 Powiedzcie mi, czy to nie jest zabawne co tu pisze? Bo ja po prostu lałem ze śmiechu. "Najwięcej głosów (wysyłanych pocztą elektroniczną) pani minister zebrała od dziennikarzy, czytelników i sympatyków anglojęzycznego tygodnika, traktowanego w Brukseli jako obowiązkowa lektura eurokratów." Odpowiedz Link Zgłoś