clea99 05.01.05, 23:14 Na żadnych postach F nie ma Radia M, Jahipeku, gdzie jesteś????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
didi83 Re: Gdzie jest Jahipek?????????? 05.01.05, 23:17 Moze On tez zcasami spi...? albo u wrozki siedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
clea99 Re: Gdzie jest Jahipek?????????? 05.01.05, 23:20 Szkoda dowiedziałabym się czy nie jestem za nachalna, albo zboczona! Brakuje mi Twoich k.... Jahipku! Wracaj, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
jahipek Re: Gdzie jest Jahipek?????????? 06.01.05, 17:21 Tu jestem,i ostatnio nawet sie nie loguje,bo nie chce mi sie gadac jak do sciany.Nawet jak napisze cos madrego ludzie i tak robia swoje,bez zastanowienia. Ostatnio codzien trenuje na silowni,wracam bardzo zmeczony,potem tluke w sportowego brydza na www.kurnik.pl lub w lieteraki,szachyb mnie znudzily. Raz ogralem w ambitnnym stylu faceta z rankingiem 2000 .tyle wyzwisk nie dostalem w zyciu! Teraz od polowy stycznia ide na kursy lingwistyczne wiec bede mial jeszcze mniej czasu. Mieszkam wogole w Szwecji ,wiec tu jestem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Gdzie jest Jahipek?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 17:46 Moze i mądrze,ale troche za dlugie te twoje posty pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedna_kobieta Re: Gdzie jest Jahipek?????????? IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 06.01.05, 18:12 Może nie jestem aż Twoim fanem jahipku, ale pojawiaj się od czasu, do czasu.Jak możesz wyskoczyćna monciak, to może na chwilę na forum. Ja tylko dlatego lubię Cię czytać, bo przeżyłeś/asz to samo co ja,i to wszystko na ten temat.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś