lukas1492 13.05.05, 14:07 Minolta Z5 - proszę o recenzję. Plusy, minusy, porady... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darek_olsztyn Re: MINOLTA Z5?! 15.05.05, 18:58 Jeszcze nie kupiłeś aparatu?? A może on nie jest Ci wcale potrzebny ;-)))) google + prfc = wszystko co chcesz wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
lukas1492 Re: MINOLTA Z5?! 15.05.05, 21:16 Kupuję, kupuję, we wtorek, albo w czwartek. Moje poszukiwania zakonńczyły się na: Panasonic DMC FZ20 :) Minolty poczekają :) Aha, nie za bardzo wiem, co to znaczy "google+prfc" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
darek_olsztyn Re: MINOLTA Z5?! 16.05.05, 08:23 groups.google.pl/groups? hl=pl&lr=lang_pl&newwindow=1&group=pl.rec.foto.cyfrowa - to gotowy link do prfc czyli pl.rec.foto.cyfrowa (grupa dyskusyjna) czyli skarbnica wiedzy nt. cyfrówek swoją drogą.... dobry wybór :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lukas1492 Re: MINOLTA Z5?! 16.05.05, 09:40 Tak się domyślałem, że chodzi Ci o grupy, ale swoją drogą, po lekturze tychże grup dyskusyjnych miewam naogół mętlik w głowie:) Ja tam za bardzo się nimi nie sugeruję, bo tam każdy "swoje wie", każdy "mądry", a Ty człowieku masz darmowe pranie mózgu ;) Wiem, że dobry wybór, ale mało co i by było kiepsko. Od początku nastawiałem się na Minoltę, a nie wiedziałem, że Panasonic ma taki dobry sprzęt. Ale jak zobaczyłem optykę Leica to wymiękłem.... Odpowiedz Link Zgłoś
darek_olsztyn Re: MINOLTA Z5?! 16.05.05, 17:20 "... rosyjskie komputery, amerykańskie komputery, a i tak wszystkie zrobili na Tajwanie..." Odpowiedz Link Zgłoś
lukas1492 Re: MINOLTA Z5?! 16.05.05, 21:36 " Udowodniono iż kręgi w zbożu robi się za pomocą deski i sznurka. A kto powiedział, że kosmici nie mogą używać deski i sznurka?" :) Po aparat jadę w środę :) do Olsztyna :) ale Ci nie powiem gdzie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
darek_olsztyn Re: MINOLTA Z5?! 17.05.05, 08:22 No to gratuluję :-) Nie mam zamiaru Cię śledzić Odpowiedz Link Zgłoś
lukas1492 Re: MINOLTA Z5?! 17.05.05, 13:04 Oj, tam, żartowałem :) W Uranii jest fajny sklep :) Odpowiedz Link Zgłoś
saczek1 Re: MINOLTA Z5?! 11.08.05, 23:58 po tanie aparaty zapraszam na www.okazje.info.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
k_izydorczyk Re: MINOLTA Z5?! 10.10.05, 18:07 Lukas mam pytanie:) Powiedz mi czy jesteś zadowolony z tego Panasonica FZ20 (bo zakładam, nie wiem czy słusznie, że go kupiłeś:D), czy ostro rysuje w półmroku, jak sobie w ogóle radzi w gorszym oświetleniu, czy z lampą bardzo przekłamuje kolory i ewentualnie jakie zauważyłeś jego wady?? Kusi mnie ta Leica:) Z chęcią bym dla niej porzuciła swoją Minoltę:) Pozdrawiam, Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś