bla_bla_bla 03.09.02, 17:51 Może mi opowiecie,gdzie sie byczyliście w te wakacje.79 miał pomysł pocztówek a tu raptem tylko ja i niejaka martunia powiedziałyśmy gdzie bylyśmy.Poproszę o sprawozdania,zeby trochę słoneczka wakacyjnego na forum zasiać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuki Re: AAAAAAAAAAAAAaby sobie powspominać IP: *.isko.net.pl 03.09.02, 19:38 nie doluj mnie prosze. te wakacje to kompletna KLAPA, NIEWYPAL, PORAZKA, DNO I LIPA. moze inni maja lepsze wspomnienia... za rok sobie odbije, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: AAAAAAAAAAAAAaby sobie powspominać IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 11:10 Oto moja pocztówka: praca, cztery ściany, komputer, papiery, weekendy w lesie, wieczory przy piwku. Ale gitara! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: AAAAAAAAAAAAAaby sobie powspominać IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.02, 15:43 To sobie wcale nie odpoczeliscie?No chyba aż tak źle być nie może...A co z tym kukim w pontonie i pływaczkach?79-nie masz w biurze fototapety???Moze warto zainstalować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: AAAAAAAAAAAAAaby sobie powspominać IP: *.isko.net.pl 04.09.02, 17:41 nie powiem, troche poplywalem w morzu, ale wszystko sie skonczylo awantura i musialem szybciej manatki spakowac. ot tak... Odpowiedz Link Zgłoś
zeus Re: AAAAAAAAAAAAAaby sobie powspominać 04.09.02, 18:00 U mnie na razie wypad na Woodstock i weakendowy wyjazd do Olsztyna... ale ja jeszcze mam miesiac wakacji ;) - a juz w perspektywie zapowiada wie tydzien w Zakopcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: AAAAAAAAAAAAAaby sobie powspominać IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 08:43 I źle Ci, Zeusie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: AAAAAAAAAAAAAaby sobie powspominać IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 08:41 Z kim walczyliście kuki? Raczej nie z miejscowymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: AAAAAAAAAAAAAaby sobie powspominać IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 08:39 Oczywiście, że mam bla. I często je wymieniam: plaża, wodospad, jeziorko, górki i tak na okrągło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: AAAAAAAAAAAAAaby sobie powspominać IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 18:15 To wychodzi jakieś 10 godzin urlopu/dobę:-).Nie jest źle 79,inni mają gorzej.Możesz sobie jeszcze ustawić jakąś fajną tapetę albo wygaszacz ekranu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: AAAAAAAAAAAAAaby sobie powspominać IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 08:12 Za rok sobie odbiję. Odpowiedz Link Zgłoś