Dodaj do ulubionych

KOWAL - rzucił........

03.03.07, 22:34
Jeszcze rok temu to wymówienia się składało a teraz się rzuca....a dlaczego
problemy ma pracodawca? tyle wolnych etatów za taką kasę czeka a nie ma
chętnych?
A może p.ziggyksiążek byłby zainteresowany?
Obserwuj wątek
    • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 22:41
      jasne, jako bezrobotny jestem zainteresowany każdą niemęczącą pracą, nawet
      grałem w piłkę nożną, ale nie gram w tenisa, nie gram w brydża itd.
      co prawda należę do wykształciuchów, ale elektronika nie lubi wody... no chyba,
      że mnie ulica poprosi
      • jolka_g Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 22:44
        hej ziggy praca to moze i nie męcząca ale mało płacą kowal miAŁ TYLKO 7500 i
        to brutto
        • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 22:48
          no widzisz, że się nie nadaję... ja szukam takiej za 18500 plus 20%premii, auto
          służbowe, telefon gsm, laptop...
          • jolka_g Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 22:56
            to nawet w poprzedni wójt tyle swojemu z-cy nie płacił /biedaczek miał 12500
            brutto /.a ty piszesz o pensji netto?
            • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 22:57
              nie jestem pazerny, brutto oczywiście, ale zapomniałem napomknąć o
              nieograniczonym budżecie na reprezentację
              • jolka_g Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 23:02
                ponieważ nie jesteś pazerny to i sekretarce będziesz dobrze płacił?
                • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 23:06
                  nie ma mowy, jak oszczędności to oszczędności,
                  a zamiast o sekretariacie to powiedz coś ty narozrabiała w kwestii planu
                  zagospodarowania?
                  • jolka_g Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 23:09
                    jakiego terenu?
                    • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 23:10
                      Falklandy
                      • jolka_g Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 23:13
                        falklandy mają podział na falenty ,falenty nowe i te co mnie dotyczą falenty
                        duże Pewno pytasz o falenty nowe tam ja nie rozrabiam.Wyręczył mnie ktoś inny
                        ktoś kto jak "rządził to robił ludziom wodę z mózgu a teraz jak jest bezradny
                        to robi to samo ale na opak
                        • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 23:16
                          "to robi to samo ale na opak" czy to to samo co obracać kota ogonem?

ale jest cóś prawdy w blogowisku?
                          • jolka_g Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 23:17
                            wiesz,że są dwie prawdy? 1.prawda i 2. gó...o prawda.z tego co wiem na blogu
                            jest ta 2
                            • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 23:19
                              szkoda,
                              gdyby to była 'prawda i' to byśmy se pogadali, jak na spowiedzi
                              a tak to chyba pójdę spać
                              • jolka_g Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 23:22
                                przed pójściem spać przeczytaj list do druha i powiedz mi jak będąc przez
                                cztery lata prezesem nie sprawdzało się zarzutów i nie ingerowało w sprawy o
                                których teraz sie pisze/po złożeniu rezygnacji/ z prośbą o pisemne wyjanienie?
                                sam sobie nie może pisemnie wyjasnić?
                                • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 23:25
                                  to jest dialektyzm...nie mylić z dielektrykiem, nie mylić z dietetykiem,

bo rozumiesz, jak się gasi pożary to coś umknąć zawsze może
                                  • jolka_g Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 23:31
                                    do jednak ten fundusz bez ograniczeń ci się należy
                                    • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 23:35
                                      za co? że napisałem to co chciałaś przeczytać?
                                      • jolka_g Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 23:38
                                        za całokształt ze zrozumieniem
                                        • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 23:40
                                          to ja cię nie rozumiem, GRR tak oszczędnie miało gospodarować a ty szastasz
                                          kasą na lewo i na prawo
                                    • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 23:37
                                      czy państwo od niekuriera też rzucili?
                                      • jolka_g Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 23:40
                                        może nie rzucili ale poniewaz strona ucichła to może chwilowo zarzucili
                                        • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 23:41
                                          jak tak szybko będą odchodzić to i czego zarzucać nie będzie
                                          • jolka_g Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 23:43
                                            kasą "szastam" prywatnie w stosunku do Twojej osoby wiedząc,że nie jesteś nia
                                            zainteresowany
                                            • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 23:45
                                              a ja myślałem, że deklarujesz się w imieniu władzy
                                        • j.aranowski Re: KOWAL - rzucił........ 04.03.07, 08:52
                                          A może to jednak prawda, że są już "na etacie" i dopadł ich po prostu brak czasu?
        • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 22:49
          a swoją drogą GRR dużo wie jak GRU
    • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 23:44
      czy u was też sołtys wzywa do siebie celem opłacenia podatków?
      • jolka_g Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 23:46
        nie ,ja chodzę do mieszkańców chyba,że ktoś idąc do autobusu "po drodze wejdzie
        i zapłaci podatek"
        • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 23:48
          bo u nas radna przyniosła taką karteczkę, ja to nie wiem, czekam na list
          polecony z gminy z wymiarem podatku, marzec za pasem ratę trzeba płacić a tu nic
        • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 23:48
          jolka to ty masz autobus?
          • jolka_g Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 23:51
            nakazy podatkowe tez dostarczyłam mieszkańcom.Tak mam autobus czerwony co po
            ulicach mojej wsi mknie
            • jolka_g Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 23:52
              a jeszcze mam i niebieski i żółty ale to gimbusy
              • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 23:53
                toż to przywłaszczenie mienia
                • jolka_g Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 23:55
                  ale w tym przypadku niekaralne
                  • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 23:56
                    rozumiem, przywłaszczenie mienia o małej wartości
            • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 23:52
              rozdałaś kwity, bez pokwitowania?
              a nasza pani tylko karteczki z adresem
              • jolka_g Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 23:54
                z pokwitowaniem które w poniedziałek zwracam do gminy
    • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 23:55
      a teraz poważne pytanie, czy gmina ma obowiązek dostarczenia kwitów wymiaru
      podatku od nieruchomości? czy należy je odbierać samodzielnie u sołtysa czy w
      gminie?
      • jolka_g Re: KOWAL - rzucił........ 03.03.07, 23:58
        poważnie.jeżeli sołtys nie wyrazi chęci dostarczenia nakazów Gmina musi je
        wysłać listem poleconym.Jeżeli jest duża liczba domów do których trzeba
        dostarczyć kwity to rozumiem sołtysa ja mam ok,65 domów do których je
        dostarczam a i tak zajmuje mi to ok.3 dni
        • j.aranowski Re: KOWAL - rzucił........ 04.03.07, 08:55
          A co robić, jeśli sołtys nie dostarcza tych kwitów i nie przychodzą pocztą?
    • merika5 Re: KOWAL - rzucił........ 08.03.07, 19:32
      nie dziwię się że Kowal rzucił ...

Teraz pozostała sama "elita idealnych" - Rajkowski, Wisniewski- to chyba sam
      miód dla naszej gminy.

Za czasów Kowala coś działo się w Gminnym Ośrodku Sportu. Szkoda że tego nikt
      nie potrafi zauważyć i docenić.
      ...
      • klefan Re: KOWAL - rzucił........ 08.03.07, 20:23
        A najwięcej działo się na basenie,ogromne długi,pustki na basenie,brak trenerów
        z prawdziwego zdarzenia itd...
        • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 08.03.07, 20:40
          klefan,
          jakich terenów ci na basenie z prawdziwego brak zdarzenia?

trzeba też zadać pytanie (w związku z analizą prowadzoną przez JW) czy i kto
          przeprowadził analizę kosztów/dochodów podczas podejmowania decyzji o budowie
          basenu. Jak JW wydrukuje wszystkie odcinki pokontrolne to doniosę się do kilku
          spraw.
        • merika5 Re: KOWAL - rzucił........ 08.03.07, 20:53
          chyba nie chodziłeś na basen, więc nie masz pojęcia, a ponadto bardzo łatwo
          jest krytykować
        • jolka_g Re: KOWAL - rzucił........ 08.03.07, 21:13
          klefan napisał:

> A najwięcej działo się na basenie,ogromne długi,pustki na basenie<

- zapomiałeś o bakteriach w wodzie? -
          • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 08.03.07, 21:28
            sugerujesz, że to Kowal?
            • jolka_g Re: KOWAL - rzucił........ 08.03.07, 21:36
              nie, coli
              • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 08.03.07, 21:41
                od coli to powinny wyginąć...
                • jolka_g Re: KOWAL - rzucił........ 08.03.07, 21:57
                  rozpuszcza tylko żyletki
                  • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 08.03.07, 21:58
                    a co ty dzisiaj jak brzytwa, sesja się nie udała?
                    • jolka_g Re: KOWAL - rzucił........ 08.03.07, 22:00
                      długaaaaaaaaaaaaaa
                      • jolka_g Re: KOWAL - rzucił........ 08.03.07, 22:01
                        ilu jest braci Książek?
                        • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 08.03.07, 22:04
                          od Gutenberga ok 1723845637263542635489837465788395856766238290
                          • jolka_g Re: KOWAL - rzucił........ 08.03.07, 22:05
                            pytam poważnie 2 czy 3?
                            • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 08.03.07, 22:06
                              zależy czy jesteś przed czy po spożyciu
                              • jolka_g Re: KOWAL - rzucił........ 08.03.07, 22:08
                                dzisiaj na sesji z Darkiem był młody człowiek/ok 20/ ale podobny i tak samo
                                ładny jak bracia Darek i Zbyszek
                                • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 08.03.07, 22:10
                                  a tak kadzisz bo kaplica w Falentach powstanie? ten drugi to byłem ja
                                  • jolka_g Re: KOWAL - rzucił........ 08.03.07, 22:18
                                    a jaka kuracja tak odejmuje lata?
                          • klefan Re: KOWAL - rzucił........ 08.03.07, 22:20
                            W zeszły piątek wieczorem na basenie pływały 2 osoby [nie liczę bakterii]
                            W sumie pełny luzik,trójka ratowników czuwa nad bezpieczeństwem,tylko przydał
                            by się teraz ktoś, kto by to wszystko rozruszał
                            • jolka_g Re: KOWAL - rzucił........ 08.03.07, 22:21
                              owoc granatu?
                              • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 08.03.07, 22:23
                                i do tego jesteś wybuchowa...
                                no ale jak kolega skończy publikację raportu to weźmie się do realizacji
                                • jolka_g Re: KOWAL - rzucił........ 08.03.07, 22:29
                                  wybuchów?
                                  • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 08.03.07, 22:31
                                    toż ten raport to materiał wybuchowy...
                                    • jolka_g Re: KOWAL - rzucił........ 08.03.07, 22:38
                                      papier jest cierpliwy,gorzej z ludzmi. to oni są materiałem wybuchowym
                                      • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 08.03.07, 22:40
                                        sugerujesz, że nie wytrzymają do końca,
                                        cztery lata wytrzymali... a wcześniej 3X4... wytrzymają
                                        • jolka_g Re: KOWAL - rzucił........ 08.03.07, 22:41
                                          teraz tez wytrzymać mogą 3X4
                                          • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 08.03.07, 22:48
                                            zacytuję wieszcza "gorzej z ludzmi. to oni są materiałem wybuchowym"
                                            3X4 albo 4WD
                                            • jolka_g Re: KOWAL - rzucił........ 08.03.07, 23:01
                                              napęd aż na cztery koła?
                                              • ziggyksiazek Re: KOWAL - rzucił........ 08.03.07, 23:23
                                                poszukaj w internecie innego rozwinięcia
                                                • jolka_g Re: KOWAL - rzucił........ 08.03.07, 23:33
                                                  znalazłam
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka