Dodaj do ulubionych

salon fryzjerski Imperium

09.05.08, 11:37
witam,

mam pytanie czy ktoś korzysta z usług salonu fryzjerskiego Imperium
(pruszków) i podzieli sie informacjami czy warto :) chodzi o
strzyzenie i kolor . Dzieki za odpowiedzi.
A może ktoś ma godnego polecenia fryzjera damskiego w Pruszkowie?
Obserwuj wątek
    • ilekobietamalat Re: salon fryzjerski Imperium 09.05.08, 11:57
      dawno temu w impreum pracowala pani ela, wtedy bylo super. gdy pani
      eli zabraklo, a ja przypadkiem tam trafilam,juz nie bylo tak fajnie.
      pania ele odnalazlam i polecam, mimo ze teraz pracuje w
      kaniach(helen springs,czy cos takiego).
      natomiast w okolicy,moja siostra chwali sobie fryzjerke - pania
      anie, na ulicy jasnej. to jest w ciagu sklepow, na skrzyzowaniu
      jasnej i helenowskiej o ile dobrze pamietam nazwy ulic;)
    • monika3411 Re: salon fryzjerski Imperium 09.05.08, 13:58
      Jeśli chodzi o "stare" Imperium (na Powstańców) - polecam polecam i
      jeszcze raz polecam. Panie tam pracujące są profesjonalne, a do tego
      przemiłe. Jeśli zaś chodzi o "nowe" Imperium (na Armii Krajowej) to
      jeszcze tych pań nie znam, ale pewnie wkrótce poznam. Na razie tylko
      w tym nowym skracałam grzywkę córce i było ładnie oraz sympatycznie.
      Pozdrawiam.
      • sugnik Re: salon fryzjerski Imperium 09.05.08, 22:29
        Ja czasem chodzę do Imperium na Powstańców do p. Magdy, jest całkiem
        ok. Warto spróbować :)
        • monika3411 Re: salon fryzjerski Imperium 10.05.08, 07:30
          Zgadza się, ja też do pani Magdy :-) Kiedyś byłam też u pani Żanety,
          też jest bardzo w porządku. Pani Żaneta pięknie robi też brwi :-) No
          i pani od paznokci jest godna polecenia :-)
          • sugnik Re: salon fryzjerski Imperium 10.05.08, 09:19
            Tak, ja też wcześniej chodziłam do p. Żanety, ale niestety od
            pewnego czasu już tam nie pracuje
          • kamelka76 Re: salon fryzjerski Imperium 01.10.08, 22:00
            Byłam wczoraj w Imperium. Miało mi robić za lekarstwo na chandrę, a
            okazało się lekarstwem na wiele innych rzeczy. Pani... nie wiem, z
            wrażenia zapomniałam zapytać - nieduża brunetka max 25 lat, zrobiła
            mi na głowie coś, co nawet po dzisiejszej pogodzie i prysznicu, bez
            modelowania wróciło do nadanego przez Nią kształtu. Nie wiem, jak
            inne rzeczy, ale jest mistrzem strzyżenia. Naprawdę polecam.
            • majmil Re: salon fryzjerski Imperium 03.10.08, 10:15
              ta fajna młoda brunetka to Pani Edytka i potwierdzam jest super
              chodzimy do niej całą rodzinką:)
              • dzaga11 Re: salon fryzjerski Imperium 25.08.09, 21:22
                Witam ja chodziłam do p.Zanetki z imperium to co ona robiła
                zwłosami to czary!Strzyzenie super,farba rewelacja,koki marzenie.
                Zawsze umiała doradzi.Odeszła zImperium,ale ja ją znalazłam.Pracuje
                w Pruszkowie na Kraszwskiego 32a tel 7581384 Salon Loreal.Tak się
                cieszę,że ją znalazłam.Jak jej nie było to chodziłam do p.Magdy żle
                nie było,ale p.Zanetka jest najlepsza!!!
                • 1ma-ma1 Re: salon fryzjerski Imperium 29.03.11, 11:34
                  Wiem ze troche czasu minelo od Twojego wpisu, ale moze wiesz gdzie teraz przyjmuje p.Zaneta, bo na kraszewskiego juz Jej nie ma, a jest GENIALNA.
                  • luna-beauty Re: salon fryzjerski Imperium 08.06.11, 06:57
                    Witam serdecznie!Jestem klientką p.Zanetki i wiem gdzie przyjmuje.Otworzyła fajny salon w Ożarowie za Pruszkowem 15minut jazdy.Podaje adres Salom Fryzjerski Shakira ul.Poznańska280lokal 13 numer tel 501-060-191 .Zgadzam się jest Genialna!!!
                • luna300 Re: salon fryzjerski Imperium 10.11.12, 20:55
                  Witam, ja też chodzę do pani Żanetki ,która pracowała imperium a póżńiej na Kraszewskiego znalazłam ją.Jest super najlepsza warto jeżdzic do Ożarowa do Salonu Shakira. Polecam jest najlepsza!!!
                  • roza1652 Re: salon fryzjerski Imperium 10.11.12, 21:06
                    Tak najlepsza p.Zaneta to co ona robi z włosami to istne cuda ,pięknie robi koki ,strzyże i farbuje najnowszymi technikami.Jest przemiła i bardzo zdolna.Polcam
    • anna2977 Re: salon fryzjerski Imperium 14.05.08, 10:10
      dziękuje bardzo za odpowiedzi. A czy może ktos był w imperium tym na
      Powstańców u Pani Ilony? Jakie wrażenia?
      • asagao Re: salon fryzjerski Imperium 25.09.08, 11:57
        do anna2977

ja byłam kilka razy u pani Ilony na Powstańców i było ok, byłam zadowolona :)

ale z tego, co wiem juz tam chyba nie pracuje
    • orchidka77 Re: salon fryzjerski Imperium 14.05.08, 14:16
      Ja w Pruszkowie byłam u dwóch fryzjerów - w salonie przy WKD (bodajże "Jerzy")u Jagody i w salonie na rogu Prusa i Armii Krajowej - na obu się zawiodłam (łącznie ze spaleniem końcówek włosów przy pasemkach u Jagody) i przerzuciłam na polecany przez koleżankę salon w Wawie. Teraz od prawie roku chodzę do Marty ze Strefy Cięcia przy metrze Politechnika (www.strefaciecia.za.pl) i jestem bardzo zadowolona zarówno z jakości jak i cen:)
      • olafasola123 Re: salon fryzjerski Imperium 29.10.14, 23:35
        Zgadzam się!Zdecydowanie odradzam Jagodę w Pruszkowie (przy WKD Pruszków)!!! Poprosiłam o ombre (pokazałam nawet zdjęcie) a wyszłam z połową włosów czarna a połową pomarańczową!!a na koniec jeszcze powiedziała, że przecież ona nie mogła mi zrobić jak na zdjęciu bo ja miałam wcześniej jakąś tam farbę nałożoną itd. (ok, rozumiem!!wiem też, że nie zawsze można zrobic tak jak na zdjęciu,bo klientka np. ma inne włosy itd...ale powiedzieć mi to przed zniszczeniem włosów nie łaska!!) W dodatku miała mi jeszcze podcieniować włosy ale wyraźnie powiedziałam, że NIE chcę mieć 2 warstw (1 na wierzchu krótszej a 2 pod spodem dłużej) tylko "gładko" wycieniowane (przykład zdjęcia również pokazałam) no ale niestety...
        Aż dziw bierze, że się jeszcze utrzymuje skoro nie potrafi zrobić prostego ombre (sama sobie robiłam i wyglądało super ale rozjaśniaczem, który niszczy włosy a tego nie chciałam więc wybrałam się do "profesjonalisty"). Koniec końców udało się te włosy wyprowadzić na prostą u Herminy w salonie Pani Kurzaj!!
    • whitetulip Re: salon fryzjerski Imperium 14.05.08, 14:25
      Ja mogę polecić panią Małgosię z salonu AFRODYTA
      Ul. Emancypantek 4 paw. 3, nr tel. 730 06 60. Chodzę do niej od 2 lat i zawsze jestem zadowolona.
    • kachad Re: salon fryzjerski Imperium 02.10.08, 08:38
      Ja chodzę do pani Małgosi (platynowa blondynka) właśnie w nowym
      Imperium, strzyże cudownie. Mogę umyć włosy, wysuszyć i już...
      układają się same. Na prawde polecam.
      • lgos Re: salon fryzjerski Imperium 03.10.08, 14:10
        Ja natomiast absolutnie nie polecam młodej pani od manicure w
        salonie Afrodyta. Pani zupełnie nie opanowała francuskiego manicure.
        Próbowała mi jeszcze wmówić, że tak, jak ona to robi jest najlepiej.
        Fuj, nie polecam. Kazałam sobie zmyć paznokcie, zapłaciłam i wyszłam.
        • zarubianka Re: salon fryzjerski Imperium 06.10.08, 18:04
          Byłam w Imperium na Postwańców na farbowaniu i nie byłam zadowolona.
          Strzyżenie było OK, kolor też ale włosy zostały b. zniszczone -
          farbuje od wielu lat i wczesniej tego nie było. Mysle ze przyczna
          byly stosowane farby Loreal , dotychczas farbowalam Goldwellem i nie
          było takich problemów. Albo są to złe farby (ale to znana fimra wiec
          trudno w to uwierzyć) albo fryzjerka nie umiała ich odpowiednio
          zastosować. Byłam raz i więcej tego błędu nie popełniłam, teraz
          znowu farbuje Goldwellem - w Komorowie przy kolejce WKD (wysokie
          ceny, niestety, ale włosy po farbowaniu sa w dobrym stanie)
          • arisa75 Re: salon fryzjerski Imperium 17.11.08, 19:53
            Osobiście polecam salon Prestige Przy Ks.Janusza zaraz za wiaduktem WKD i pana
            Patryka. Jeszcze nigdy żaden fryzjer nie "bawił się" tyle nad fryzurą.
            Strzyżenie bardzo dokładne i włosy super układają się.
            • monika3411 Re: salon fryzjerski Imperium 18.11.08, 08:18
              Też słyszałam same ochy i achy na temat pana Patryka, jeszcze jak pracował w
              nieistniejącym już salonie na Kościelnej.
              • gosiasprezynka Re: salon fryzjerski Imperium 22.08.09, 08:35
                Potwierdzam, wczoraj ostrzygliśmy się u pana Patryka w salonie Prestige oboje - ja i mąż. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Facet naprawdę bardzo się do naszych fryzur przyłożył. Za strzyżenie damskie krótkich włosów zapłaciłam 40 zł, za strzyżenie męża - 30 zł. Do tej pory chodziłam do dość drogiego salonu w Warszawie, bo nikt inny nie potrafił sobie poradzić z moimi włosami. Tam płaciłam 80 zł... A p. Patryk spełnił moje oczekiwania, więc nie widzę sensu przepłacać, i do tego jeździć daleko :)
    • chickenka Re: salon fryzjerski Imperium 09.05.09, 22:07
      W starym Imperium wszystkie dziewczyny sa supper. Strzyge i farbuje
      sie u Pani Małgosi i jest supper!
    • gadzik Re: salon fryzjerski Imperium 08.09.09, 00:42
      A ja nie wyobrażam sobie życia bez Izy na Kraszewskiego 32A (obok cukierni) na
      wprost kościoła. Nawet włosy spisane na straty odżywają po Kerastase!
      • mantra1 Re: salon fryzjerski Imperium 13.09.09, 23:49
        gadzik napisała:

> A ja nie wyobrażam sobie życia bez Izy na Kraszewskiego 32A (obok cukierni) na
        > wprost kościoła. Nawet włosy spisane na straty odżywają po Kerastase!
        Yes! Yes! Yes! :-)
    • agusia-pruszkow Re: salon fryzjerski Imperium 13.09.09, 22:19
      Również polecam Imperium, korzystam z ich usług już od dość dawna,
      bez względu na to która z fryzjerek mnie czesze i jestem zadowolona,
      aczkolwiek rozumiem że każdy ma swojego ulubionego fryzjera i będzie
      właśnie jego polecać.
    • dorrrisek Re: salon fryzjerski Imperium 01.02.10, 20:11
      byłam dziś w tym salonie i JESTEM ZACHWYCONA :) strzygł mnie przemiły Pan Maciej
      :) jeszcze nigdy nie byłam tak zadowolona z wizyty u fryzjera :) zrobił mi super
      fryzurkę i udzielił dobrych porad jak dbać o włosy i jak je układać. Gorąco
      polecam :) Ja na pewno tam wrócę :)
      • miligram Re: salon fryzjerski Imperium 26.01.11, 12:36
        A jakie ceny są w salonie Imperium na Powstańców? Za strzyżenie damskie?
        • mala_nicki Re: salon fryzjerski Imperium 07.02.11, 14:52
          Ja płace tam 50zł za strzyżenie

• biotyt Re: Salon Fryzjerski 08.06.11, 09:24
      anna2977 napisała:
      > A może ktoś ma godnego polecenia fryzjera damskiego w Pruszkowie ?

Tylko w Malichach przy ul. Krakusa róg z ul. Podbipięty.
    • lotte27 Re: salon fryzjerski Imperium 23.10.11, 20:38
      W pruszkowie dlugo nie bylo zadnego dobrego fryzjera. Niedawno otworzyl sie na dobrej przy garbusie nowy salon Abstrakcja. Bardzo fajna atmosfera, dobre produkty. Mialam problem ze farby w salonach mnie uczulały, a tu wszystko super. Farba do tej pory świetnie się trzyma.
    • asencja_123 Re: salon fryzjerski Imperium 26.10.11, 12:12
      Dzieki za opinie - przeczytalam i przetestuje dwa Imperia i Prestige :) Potem dopisze opinie :)
      Jeżeli chodzi o Strefe Ciecia przy Politechnice - to chodzilam tam kilka lat, ale niestety teraz dla mnie za daleko.
      • aaanka30 Re: salon fryzjerski Imperium 07.12.11, 17:55
        Polecam salon przy WKD nazywa się " Jerzy "
        • grey50 Re: salon fryzjerski Imperium 11.11.12, 10:19
          A ja polecam Pana Marka z salonu Afrodyta na Emancypantek. Potrafi świetnie doradzić w sprawie koloru i fryzury! Włosy świetnie się układają nawet długi czas po obcięciu, farby nie uczulają (bynajmniej mnie) i są trwałe. Poszłam do niego bo koleżanka długo mnie namawiała (sama chodzi ze 3 lata) jestem zadowolona i na innego fryzjera bym go nie zamieniła. Więc gorąco polecam. :D
          • nerrro1996 [...] 15.12.12, 23:18
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • moni60 Re: salon fryzjerski Imperium 17.12.12, 22:01
              A ja nie polecam ani salonu pani Kasi ani Imperium :)
              Pani Kasia nie ma zbyt miłej aparycji a co do technik strzyżenia i farb to jakość daje wiele do życzenia że nie wspomnę o cenach które jak na Pruszków są przesadzone. Robi sobie reklamę ale nic poza tym. Imperium też nie polecam , dziewczyny nie potrafią dobrać fryzury do osoby a czeszą na jeden "styl" :).
              Ja jeżdżę z Pruszkowa aż do Ząbek do fryzjera ponieważ nikogo dobrego tutaj nie znalazłam.
              • patrycjaa001 Re: salon fryzjerski Imperium 14.03.13, 09:56
                A ja w Pruszkowie polecam panią JAGODE z Salonu przy WKD '' JERZY " Chodzę tam od lat i nigdy się na niej nie zawiodłam;) ( www.studiostylizacji-jerzy.pl )
                • anka-2013 Re: salon fryzjerski Imperium 06.04.13, 18:48
                  Czesc, a ja polecam Imperium ul.Powstancow kozystam z uslug Pani Magdy od wielu lat i zawsze jestem zadowolona .Polecilm tez wielu osoba i tez sa zadowoleni wiec polecam i pozdrawiam.
                • oksana_100 Re: salon fryzjerski Imperium 18.04.13, 14:09
                  Ja polecam Studio Fryzur przy ul.Lisieckiego 1. Kapitalny fryzjer p. Robert doskonale strzyże, farbuje i modeluje. Polecam zabieg kreatynowy, rewelacja :-)
                  • 7lukrecja Re: salon fryzjerski Imperium 30.06.13, 13:43
                    witam. Czy salon Prestige polecacie nadal? Szukam dobrego fryzjera, przeczytałam forum i podobno pan Patryk i pani Aneta z Prestige są nieźli. Jak to jest teraz? dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam
                    • temporalitas Re: salon fryzjerski Imperium 05.07.13, 17:38
                      Czy Pan Patryk specjalizuje się we fryzurach krótkich, wystylizowanych? Zależy mi naprawdę na dobrym fryzjerze, który zna się na rzeczy i nie mogę znaleźć... Będę wdzięczna za odp.
    • igor660 Re: salon fryzjerski Imperium 28.06.14, 19:34
      Witam. Dopóki w salonie pracowała pani Kasia byłem stałym klientem. Ta kobieta miała fach w ręce. Odkąd Pani Kasi nie ma byłem tam ostatni raz. Wystrzegajcie się wysokiej, opalonej brunetki!!! Dlaczego? Ponieważ ta kobieta nadaje się tylko do plotkowania z koleżankami, picia kawy i farbowania włosów. Przyszedłem w długich włosach i chciałem je tylko troszkę przystrzyc a wyszedłem w krótkich. Dobra, mogliśmy się nie zrozumieć, ale jeżeli ktoś obcina mnie w 10 minut, inkasuje 25PLN a wyglądam potem jak "ciota" to o czym mowa. Różnica grzywki z lewej i z prawej strony o 2cm to już zwykłe niechlujstwo a pokazać na mieście się jakoś muszę :( Do tej pory próbuje się pozbyć z głowy syfów jakie mi wyskoczyły po tej wizycie czego nigdy nie miałem. Minął miesiąc i włosów wciąż nie mogę ułożyć. DNO!!!
      • martitka704 Re: salon fryzjerski Imperium 29.06.14, 19:03
        Ja tez chodziłam do Kasi, zawsze umiała mnie obciąc tak jak chciałam i włosy się póxniej super układały. Jak Kasia odeszła, a jeszcze nie wiedziałam gdzie pracuje to poszłam do tej Pani, o której piszesz. Farbowała mi włosy, farbe miałam trzymać na włosach 20 min tyle zawsze trzymała mi Kasia,ale do Pani Magdy przyszła kolezanka na podcięcie włosów i zaczeły sobie plotkowac, mineło 30 minut i zwróciłam tej fryzjerce uwage, bo tak to chyba po godzinie by się mną dopiero zajeła, włosy mi podcięła, a nie potrafiła ich nawet porządnie wycieniowac.
        • igor660 Re: salon fryzjerski Imperium 02.07.14, 17:49
          A możesz podać gdzie Pani Kasia teraz pracuje? Bo ja chciałem się w tym salonie dowiedzieć to mi nie chcieli powiedzieć. Bardzo bym prosił o odpowiedź bo długo szukałem takiej fryzjerki i podejrzewam, że już takiej nie znajdę.
          • rozeta2014 Re: salon fryzjerski Imperium Pani Kasia 02.07.14, 21:01
            cześć
            odnalazłam Kasię pracuje w Grodzisku Maz. w Salonie Bona Dea ul. Obrońców Getta 26/5
            obok deptaka telefon do salonu 664-850-883

igor660 napisał(a):

> A możesz podać gdzie Pani Kasia teraz pracuje? Bo ja chciałem się w tym salonie
            > dowiedzieć to mi nie chcieli powiedzieć. Bardzo bym prosił o odpowiedź bo dług
            > o szukałem takiej fryzjerki i podejrzewam, że już takiej nie znajdę.
            • rozeta2014 Re: salon fryzjerski Imperium Pani Kasia 02.07.14, 21:03
              Cześć
              odnalazłam Kasię fryzjerkę co pracowała w Imperium w Pruszkowie
              obecnie pracuje w Grodzisku Maz. w Salonie Bona Dea tel. 664-850-883
              :)
              • igor660 Re: salon fryzjerski Imperium Pani Kasia 03.07.14, 18:04
                Dzięki wielkie za namiary. Jest to co prawda trochę dalej dla mnie niż w Pruszkowie, ale jestem mobilny i na pewno tam podjadę. Nie będę znowu szukał kolejnego fryzjera i chodził przez kolejne kilka miesięcy ze skopana fryzura. Jeszcze raz dzięki.
                • mala_nicki Re: salon fryzjerski Imperium Pani Kasia 23.07.14, 23:16
                  Ja niestety też kiedyś trafiłam do Pani Magdy... szok. Znalazłam Pania Kasię w Grodzisku i znów do niej chodzę. Warto naprawdę.
          • martitka704 Re: salon fryzjerski Imperium 10.07.14, 17:46
            Kasia pracuje w Grodzisku w salonie "Bona Dea" jaka ulica to nie wiem, bo jeszcze tam nie byłam. Mam pytanie do kobitek, które tam u Kasi były, na jakich farbach pracuje?
          • martitka704 Re: salon fryzjerski Imperium 10.07.14, 17:48
            Swoją drogą ciekawe czemu nie chciały udzielić odpowiedzi gdzie Kasia teraz pracuje skoro ta czarna to Kasi dobra koleżanka.
    • temporalitas Re: salon fryzjerski Imperium 04.07.14, 10:23
      Witam, wiecie może jak ma na imię pani fryzjerka z Salonu Imprerium tego większego przy Niepodległości, taka drobna blondynka, włosy chyba do ramion?:)
      Byłam u niej z moim wymagającym synkiem i chciałabym znać imię przy ponownym zapisie:)
      Pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka