Gość: Stefan IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 29.03.02, 19:11 Uwazam, ze gdyby nie wybryk Frytki w 2 dzien, miałaby wielu fanów, według mnie jest dosc sympatyczną dziewczyną Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Katinka Re: about Frytka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 19:59 Mi jest jej żal. Dam sobie rękę uciąć, że na początku myślała, że to będzie jakiś niesamowity romans, a tu się okazało, że to jedna wielka pomyłka. Jestem ciekawa jak ona spojrzy w oczy swojej babci jak już wyjdzie z programu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ken Re: about Frytka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.02, 22:40 stefan a co rozumiesz przez słowo "symapatyczna". Może ty znaczenia słów nie pojmujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CVX Re: about Frytka IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 23:17 Najlepsze bylo to jak Frycia powiedziala do Kenia cos w stylu: "Jak sie okaze, ze zepsules mi reputacje to zobaczysz....". Zderzenie z rzeczywistoscia bedzie brutalne ;-) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka Re: about Frytka IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 02:12 eeee lepszy byl text jak fryta stwierdzila (nie mam pojecia ile nad tym myslala ..ale walnela babola) ,ze jest wylacznie zainteresowana kena kutasem ...byla doslowna ....tak sie zastanawiam gdzie sie podziala ta niby grzeczna dziweczynka ,ktora pozowala na poczatku programu...w obecnej chwili robi z siebie meczennice ...powiem tylko...dala dupy na calej dlugosci a dzis tylko ludzi w tym utwierdzila Pozdravki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igi Re: about Frytka IP: *.in-addr.btopenworld.com 30.03.02, 02:29 wije sie jak smazony wegorz ta frytka,myslalem ze jest glupia ale nie ,ona jest powaznie chora ,po programie powinna sie skonsultowac z lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belami Re: about Frytka IP: *.bn.krakow.pl 30.03.02, 12:02 No tak Frytka to łatwa panienka, w domu WB po 10 godzinach, na dyskotece w 1 godz. lub po 10 minutach. Tak zresztą mówił jej kolega, ten od prezerwatyw. Z drugiej strony mam niezły ubaw jak Frycia udaje teraz dziewicę Bigbraderiańską, może dostanie się do filmówki? Odpowiedz Link Zgłoś