burak-cukrowy 22.08.06, 18:03 no bo ja by proponował partizana79 ,on taki dobry człowiek jak patrzę na jego zdjęcie , z oczu patrzy dobrze . - taki to dobry , bo i umie się zachować w zestresowanym Bielsku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
partizan79 Re: Czy admin może mieć vice-admina ? 22.08.06, 18:06 Obserwerze, dlaczego zdjąłeś ową kępę trawy ze swojego zderzaka? Tak uroczo dyndała.. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Partizan79,5 23.08.06, 16:48 ty łobuzie , ja wiedziałem ,że to Twoja spraffka Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Partizan79,5 23.08.06, 16:49 Jak babcię kocham, nie moja. Po prostu przyuważyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Babcie kochasz ? 23.08.06, 17:06 to dlaczego Ona sama drewno rąbie na opał ? Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Taki zawód. 23.08.06, 17:19 Moja babcia zajmuje się docieplaniem budynków gospodarczych. Naprawdę dobrze układa. Jak chcesz, to zagadam. Musisz tylko powiedzieć, czy chcesz docieplić ścianę chworostom, czy drowamy. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Taki zawód. 23.08.06, 17:25 partizan79 napisał: > Moja babcia zajmuje się docieplaniem budynków gospodarczych. Naprawdę dobrze > układa. Jak chcesz, to zagadam. Musisz tylko powiedzieć, czy chcesz docieplić > ścianę chworostom, czy drowamy. === A czy twoja babcia przepisy ByHyPy zna? Bo ci, co w dzisiejszej współczesnej docieplacze ujawnieni zostali, to nie z BiPi, tylko z Rzepy. I tym się od bielskowych docieplaczy różnią, że byli pewnie na szkoleniu w Egipcie i skorupki ochronne noszą. Tak więc jeżeli twoja babcia nie nosi takiej skorupki, to może śmiało podpisać umowę o dzieło z SM i zaczynać swoje robótki. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Dzięki za namiary!!! 23.08.06, 17:41 Pogadam z prezesem Hansemgrubberem i wickiem Pawlozsiulem. Moja babcia dajmy na to taki płot robi w 15 minut. Możemy przeprowadzić prezentację, jak by się znalazł ktoś, kto użyczy posesji. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Babcia prezentuje!!! 23.08.06, 17:57 partizan79 napisał: > Pogadam z prezesem Hansemgrubberem i wickiem Pawlozsiulem. Moja babcia dajmy na > > to taki płot robi w 15 minut. Możemy przeprowadzić prezentację, jak by się > znalazł ktoś, kto użyczy posesji. === Tam przy spalonej stodole jest co poprawiać. Zgłoś się do wyżej wymienionych w imieniu babci o zgodę na prezentację. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Warsztaty... 24.08.06, 00:01 Z całym szacunkiem dla Twojej Babci, nie podejrzewam jednak, żeby kiedykolwiek wykonywała docieplenia na wysokościach. Ale warsztaty może docieplić, niech staje do przetargu. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Czy admin może mieć vice-admina ? 22.08.06, 18:17 burak-cukrowy napisał: > no bo ja by proponował partizana79 ,on taki dobry człowiek jak patrzę na jego > zdjęcie , z oczu patrzy dobrze . > - taki to dobry , bo i umie się zachować w zestresowanym Bielsku To podeślij zdjęcie. Jak popatrze to dam odpowiedz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Czy admin może mieć vice-admina ? 22.08.06, 18:18 Jakbym nie miał dostępu do netu (np. jak kiedyś wlap) to może miałbym kogo zaproponować Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Czy admin może mieć vice-admina ? 22.08.06, 18:24 szpila555 napisał: > Jakbym nie miał dostępu do netu (np. jak kiedyś wlap) to może miałbym kogo > zaproponować --- Napewno zaproponowałbyś obserwera. An taki fajny i widział partyzanta! Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Czy admin może mieć vice-admina ? 23.08.06, 17:32 Wstydzilibyście się, chłopaki. Następnym razem też weźcie w butelce, bo zostaliście ostro w tyle. Tajemnicza "nieznajoma" cztery sieknęła i lepiej wygląda, a Wy?? Pierwsze do połowy wypite i już kawy w sukurs poszły. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Obserwerze11 23.08.06, 17:59 Ty to zawsze musisz się wyłamać. Przecież było mówione: W SWETERKACH! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Obserwerze11 23.08.06, 21:43 nie miałem koszulki w paski ( pszczółka 1 Maja ) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Obserwerze11 28.08.06, 12:31 Zrobimy zrzutę i na następnym spędzie forumowiczów nie będziesz musiał świecić oczami, że nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś