Dodaj do ulubionych

Zakazane piosenki

IP: *.finemedia.pl 01.08.04, 12:38
Ogladam po raz kolejny i nieodmiennie mnie wzruszaja...
Obserwuj wątek
    • Gość: 100 Re: Zakazane piosenki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.04, 15:46
      Mnie też . Oglądam każdą powtórkę .
      • Gość: Pop Re: Zakazane piosenki IP: *.star.net.pl 01.08.04, 21:16
        ja też chciałam obejrzeć ale nie mogłam akurat byś w domu o 12 w południe-takie
        filmy puszcza sie wieczorem.
        • Gość: mumiaczek Re: Zakazane piosenki IP: 217.153.186.* 02.08.04, 13:47
          Zawsze mam łezkę w oku przy piosence "Warszawo ma"
          • Gość: alutka Re: Zakazane piosenki IP: *.kuso.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 02.08.04, 18:20
            a ja jestem ciekawa co oni zrobili tej blondynie bo chyba jej nie zastrzelili
            byloby slychac???
            • Gość: brian Re: Zakazane piosenki IP: *.defbank.com.pl 02.08.04, 19:52
              Czy chodzi tobie o "volksdeutch'kę" ?
              Zastrzelili, zastrzelili. Uliczna orkiestra prowadzona przez Alinę Janowską
              miała za zadanie właśnie zagłuszyć strzały.
            • Gość: A Re: Zakazane piosenki IP: 195.150.115.* 02.08.04, 21:46
              Raczej ogolili chyba łeb do gołej skóry. Zresztą chwilkę wcześniej dokładnie o
              tym spiewała A.Janowska na podwórku.
              • Gość: KIRA Re: Zakazane piosenki IP: *.crowley.pl 03.08.04, 13:42
                Z tego co pamiętam to własnie ogolili a muzyka miała byc po to aby nie było
                słychac jej krzyków
                • Gość: brian Re: Zakazane piosenki IP: *.defbank.com.pl 03.08.04, 13:53
                  z pewną taką nieśmiałością ;) dawno nie oglądałem tego filmu, ale mam w oczach
                  scenę w mieszkaniu Frau Kentschorek (dawniej Kędziorek): dwóch panów po
                  odczytaniu wyroku z kartki wyciąga pistolety......

P.S. Golenie to było w "Polskich drogach"

• Gość: KIRA Re: Zakazane piosenki IP: *.crowley.pl 03.08.04, 15:05
                    A może rzeczywiście tak, w Polskich Drogach, Tyszkiewicz????????? Tak?
                  • Gość: 100 Re: Zakazane piosenki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 20:35
                    Cała scena była bez słów . W tle słychać śpiewającą Janowską . Dwóch panów
                    zapukało do drzwi , frau otworzyła i zobaczyła pistolety w rękach tych panów .
                    Możemy się tylko domyślać , co się stało . A Tyszkiewicz nie zdążono obciąć
                    jednego nawet włosa , bo Englert /chyba/ przyszedł w odpowiednim momencie .
                    • Gość: brian Re: Zakazane piosenki - off topic IP: *.defbank.com.pl 03.08.04, 21:31
                      > [...]A Tyszkiewicz nie zdążono obciąć
                      > jednego nawet włosa , bo Englert /chyba/ przyszedł w odpowiednim momencie .
                      Englert zdążył uratować Tyszkiewicz przed Priwiezencewem z maszynką do
                      strzyżenia, ale wczesniej, w toalecie knajpy, gdzie pracował Englert , była
                      scena "postrzyżyn" innej "damy do niemieckiego towarzystwa".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka