Gość: Fil IP: *.finemedia.pl 01.08.04, 12:38 Ogladam po raz kolejny i nieodmiennie mnie wzruszaja... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 100 Re: Zakazane piosenki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.04, 15:46 Mnie też . Oglądam każdą powtórkę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pop Re: Zakazane piosenki IP: *.star.net.pl 01.08.04, 21:16 ja też chciałam obejrzeć ale nie mogłam akurat byś w domu o 12 w południe-takie filmy puszcza sie wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumiaczek Re: Zakazane piosenki IP: 217.153.186.* 02.08.04, 13:47 Zawsze mam łezkę w oku przy piosence "Warszawo ma" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alutka Re: Zakazane piosenki IP: *.kuso.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 02.08.04, 18:20 a ja jestem ciekawa co oni zrobili tej blondynie bo chyba jej nie zastrzelili byloby slychac??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brian Re: Zakazane piosenki IP: *.defbank.com.pl 02.08.04, 19:52 Czy chodzi tobie o "volksdeutch'kę" ? Zastrzelili, zastrzelili. Uliczna orkiestra prowadzona przez Alinę Janowską miała za zadanie właśnie zagłuszyć strzały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Zakazane piosenki IP: 195.150.115.* 02.08.04, 21:46 Raczej ogolili chyba łeb do gołej skóry. Zresztą chwilkę wcześniej dokładnie o tym spiewała A.Janowska na podwórku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Zakazane piosenki IP: *.crowley.pl 03.08.04, 13:42 Z tego co pamiętam to własnie ogolili a muzyka miała byc po to aby nie było słychac jej krzyków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brian Re: Zakazane piosenki IP: *.defbank.com.pl 03.08.04, 13:53 z pewną taką nieśmiałością ;) dawno nie oglądałem tego filmu, ale mam w oczach scenę w mieszkaniu Frau Kentschorek (dawniej Kędziorek): dwóch panów po odczytaniu wyroku z kartki wyciąga pistolety...... P.S. Golenie to było w "Polskich drogach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Zakazane piosenki IP: *.crowley.pl 03.08.04, 15:05 A może rzeczywiście tak, w Polskich Drogach, Tyszkiewicz????????? Tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: Zakazane piosenki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 20:35 Cała scena była bez słów . W tle słychać śpiewającą Janowską . Dwóch panów zapukało do drzwi , frau otworzyła i zobaczyła pistolety w rękach tych panów . Możemy się tylko domyślać , co się stało . A Tyszkiewicz nie zdążono obciąć jednego nawet włosa , bo Englert /chyba/ przyszedł w odpowiednim momencie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brian Re: Zakazane piosenki - off topic IP: *.defbank.com.pl 03.08.04, 21:31 > [...]A Tyszkiewicz nie zdążono obciąć > jednego nawet włosa , bo Englert /chyba/ przyszedł w odpowiednim momencie . Englert zdążył uratować Tyszkiewicz przed Priwiezencewem z maszynką do strzyżenia, ale wczesniej, w toalecie knajpy, gdzie pracował Englert , była scena "postrzyżyn" innej "damy do niemieckiego towarzystwa". Odpowiedz Link Zgłoś