Gość: Sprosse IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 16.04.02, 00:52 Włącz głośniki w swoim PC i idź na www.jaybill.com/article.php?articleID=49 Skup się, przypatrz obrazkowi i zgadnij, co jest nie tak. Kto zna odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rung Re: Łamigłówka 16.04.02, 20:10 Nie polecam osobom z rozrusznikiem serca, ale zagadka pierwsza klasa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
banieczka Re: Łamigłówka 16.04.02, 20:19 o rany, aż podskoczyłam... dobrze że nikogo w pokoju nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Łamigłówka IP: *.server.ntl.com 16.04.02, 21:35 hehehe, fajne, ale kto mi teraz bedzie gacie pral? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milusia Re: Łamigłówka IP: *.gazetaolsztynska.pl 16.04.02, 20:20 rung napisał(a): > Nie polecam osobom z rozrusznikiem serca, ale zagadka pierwsza klasa :-) A ja nie wiem co :-( Odpowiedz Link Zgłoś
banieczka Re: Łamigłówka 16.04.02, 20:22 może być kilka przyczyn: 1. jesteś niespostrzegawcza 2. jesteś głucha (ew. nie masz głośników lub karty dźwiękowej) 3. jesteś niecierpliwa (za szybko wyłączyłaś) pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milusia Re: Łamigłówka IP: *.gazetaolsztynska.pl 16.04.02, 20:29 banieczka napisał(a): > może być kilka przyczyn: > 1. jesteś niespostrzegawcza > 2. jesteś głucha (ew. nie masz głośników lub karty dźwiękowej) > 3. jesteś niecierpliwa (za szybko wyłączyłaś) > > pozdrawiam, Jesteś niesamowicie analitycznym umysłem. Nie włączyłam głośników, ale dzięki za "wyjaśnienie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Łamigłówka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 20:50 Super,mało z krzesła nie spadłam!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maczek Re: Łamigłówka IP: *.acn.waw.pl 16.04.02, 20:58 raaany boskie coo toobyłoo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: susan Re: Łamigłówka IP: *.TELE.NET 16.04.02, 21:14 O kurcze blade ale numer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Łamigłówka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 21:32 !!!!!!!!!!!!!!!! ja podskoczylam nawet bez glosnikow! nie lubie takich "zaskoczen" brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel Re: Łamigłówka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 21:33 Dobre, naprawdę można się przestarszyć Odpowiedz Link Zgłoś