poyeb Re: POYEB JEST SMUTNY:( 20.05.02, 16:16 POYEB JEST DZIŚ SMUTNY I PROSI O ODROBINĘ OTUCHY, SZCZEGÓLNIE OD PRZEMIŁYCH CIPECZEK. MILE WIDZIANE NIE TYLKO SŁOWA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: POYEB JEST SMUTNY:( IP: *.dip.t-dialin.net 20.05.02, 16:28 jak zwykle mozesz na mnie liczyc! pociesze cie z calej sily i napewno umiejetnie! moj kochany Poyebku..nie smuc sie....moze byc przeciez radosnie i bardzo milo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: POYEB JEST SMUTNY:( 20.05.02, 16:39 WIEDZIAŁEM, ŻE POMOŻESZ MI PIERWSZA, UKOCHANA!!! JUŻ CZUJĘ SIĘ LEPIEJ, OTUCHA W MOJE SERCE WLANA, Z NIECIERPLIWOŚCIĄ I PODEKSCYTOWANIEM OCZEKUJĘ NA WIECZORNE POCIESZANIE! ŚCISKAM CIĘ GORĄCO, KOTECZKU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: POYEB JEST SMUTNY:( IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 20.05.02, 16:39 Żeby Tobie Poyebku humorek poprawić gotowa jestem odtańczyć go-go przy rurze chromowanej przy świetle z czerwonych kinkietów. Może nacieszywszy oko nastrój Ci się polepszy! a jest na co popatrzeć ;-)) ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: POYEB JEST SMUTNY:( IP: *.dip.t-dialin.net 20.05.02, 16:54 WIECZOR WIEC POYEBKU BLISKO...TAK CIEPLO I PARNO..ATMOSFERA W SAM RAZ BEDZIE..MA NADZIEJE ZE BEDE MOGLA POCIESZAC CIE CZULE..NAMIETNIE..GWALTOWNIE..SZYBKO..POWOLI..DO SAMEGO RANA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: POYEB JEST SMUTNY:( 20.05.02, 17:10 UMIEJĘTNIE WZMAGASZ MÓJ APETYT KOCHANA... MNIAM, MNIAM - POYEB CZEKA BY SCHRUPAĆ SWOJĄ ŚLICZNOTKĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbp Re: POYEB JEST SMUTNY:( IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 16:56 Przygarnę Cię do mej piersi, nie smuć się więcej, drogi Poyebku.:) Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: POYEB JEST SMUTNY:( 20.05.02, 17:13 ACH, JAK WYGODNIE! MIĘCIUTKA PIERŚ USPOKAJA SKOŁATANE NERWY POYEBA - POYEB JEST JUŻ WESÓŁ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: POYEB JEST SMUTNY:( 20.05.02, 16:57 Gość portalu: nn napisał(a): > Żeby Tobie Poyebku humorek poprawić gotowa jestem odtańczyć go-go przy rurze > chromowanej przy świetle z czerwonych kinkietów. Może nacieszywszy oko nastrój > Ci się polepszy! a jest na co popatrzeć ;-)) ! WYOBRAŹNIA POYEBA MÓWI MU, ŻE BĘDZIE TO PRAWDZIWA UCZTA DLA OCZU! CZY MAM RACJĘ? POYEB JEST ZACHWYCONY POMYSŁEM, A SMUTEK ODCHODZI W DAL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: POYEB JEST SMUTNY:( IP: *.telia.com 20.05.02, 17:03 Spieprzaj, smutasie! :(_ Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: POYEB JEST SMUTNY:( 20.05.02, 17:15 Gość portalu: wiesia napisał(a): > Spieprzaj, smutasie! :(_ POYEB JEST JUŻ WESOŁY I MA SERCE TAKŻE DLA BRZYDUL. NIE MARTW SIĘ WIESIU, WCZORAJ DOM WIELKIEGO BRATA OPUŚCIŁ SYMPATYCZNY PRZYSTOJNIAK - JAK SIĘ POSTARASZ, MOŻE UDA CI SIĘ ZDOBYC JEGO WZGLĘDY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: POYEB JEST SMUTNY:( IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 20.05.02, 17:14 poyeb napisał(a): > Gość portalu: nn napisał(a): > > > Żeby Tobie Poyebku humorek poprawić gotowa jestem odtańczyć go-go przy rur > ze > > chromowanej przy świetle z czerwonych kinkietów. Może nacieszywszy oko nas > trój > > Ci się polepszy! a jest na co popatrzeć ;-)) ! > > WYOBRAŹNIA POYEBA MÓWI MU, ŻE BĘDZIE TO PRAWDZIWA UCZTA DLA OCZU! CZY MAM RACJĘ > ? > POYEB JEST ZACHWYCONY POMYSŁEM, A SMUTEK ODCHODZI W DAL! ...oczywiście,że masz rację - przecież Ciebie uwielbiają tylko p iękne kobiety :-))!A przy tej rurze obiecuję dać z siebie wszystko - już zaczynam ćwiczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: POYEB JEST SMUTNY:( 20.05.02, 17:38 Gość portalu: nn napisał(a): > ...oczywiście,że masz rację - przecież Ciebie uwielbiają tylko p > iękne kobiety :-))!A przy tej rurze obiecuję dać z siebie wszystko - już zaczyn > am ćwiczyć! A POYEB JUŻ OSTRZY SOBIE ZĘBY! I NIE TYLKO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: POYEB JEST SMUTNY:( IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 20.05.02, 17:39 poyeb napisał(a): > Gość portalu: nn napisał(a): > > > ...oczywiście,że masz rację - przecież Ciebie uwielbiają tylko p > > iękne kobiety :-))!A przy tej rurze obiecuję dać z siebie wszystko - już z > aczyn > > am ćwiczyć! > > A POYEB JUŻ OSTRZY SOBIE ZĘBY! I NIE TYLKO... wrrrrrrrrr.......i tak trzymaj poyebku:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: POYEB JEST SMUTNY:( 20.05.02, 17:41 IWUNIA NIE NAWRÓCONA? PIEKŁA SIĘ NIE BOISZ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: POYEB JEST SMUTNY:( IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 20.05.02, 17:42 poyeb napisał(a): > IWUNIA NIE NAWRÓCONA? PIEKŁA SIĘ NIE BOISZ? jam diablica z piekła rodem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: POYEB JEST SMUTNY:( 20.05.02, 17:45 PACHNIESZ JAKOŚ INACZEJ NIŻ SMOŁĄ I SIARKĄ... Odpowiedz Link Zgłoś