Dodaj do ulubionych

nie ma pracy

16.04.07, 07:02
oi nie ma nie ma pracy nie ma oi nie ma pracy nie ma robilem w adminstracji
robilem w banku i reklamie a tu nie ma pracy nie ma

tylko uklady ukladziki i nie ma pracy nie ma nie ma pracy nie ma trzeba
wyjezdzac trzeba wyjezdzac nie ma pracy nie ma

skunczylem sgh i ma doktorat z bambusologii a tu nie ma pracy nie ma o jeny
nie ma pracy nie ma polska jest do d... bo nie ma pracy nie ma

Obserwuj wątek
    • Gość: Blackforever Re: nie ma pracy IP: *.chello.pl 25.04.07, 22:26
      Może się zgrywasz, ale ja odpowiem Ci śmiertelnie poważnie - masz racje - pracy
      nie ma.
      • Gość: Pracodawca!!! Dla Leni i obiboków nie ma pracy! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.04.07, 17:01
        Bzdury opowiadacie!
        Od 3 miesięcy szukam normalnego człowieka do pracy, rzetelnego, uczciwego,
        któremu chce sie pracować i NIE MOGĘ ZNALEŹĆ!
        Oczywiście banda leni i obiboków liczących na łatwa kasę była ale nie oto mi chodzi!
        Szok- a podobno nie ma pracy!
        Do Pomoc do biura ledwie znalazłam i to i tak po znajomych szukałam, bo z
        ogłoszeń nie było nikogo normalnego!
        • Gość: Blackforever Re: Dla Leni i obiboków nie ma pracy! IP: *.chello.pl 26.04.07, 17:16
          a jaki kandydat jest według Ciebie normalny?
        • potomar Re: Dla Leni i obiboków nie ma pracy! 27.04.07, 09:23
          A co to za praca i ile płacisz?
        • Gość: fiolek Jest praca! Trzeba tylko chcieć znaleźć! IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.07, 20:41
          Z ostatnich 24h z serwisu www.pracuj.pl/oferty-pracy.html 1946 ofert
          pracy. Dla chcącego pracowa jest praca i to wcale nie za głodową pensję!
          • Gość: kebab Re: Jest praca! Trzeba tylko chcieć znaleźć! IP: *.chello.pl 27.04.07, 22:42
            taa; najlepiej niech ma 25 lat, 10 lat doświadczenia, 4 języki (ekonomiczny,
            techniczny, prawniczy), ma już własne auto i mieszkanie, bez rodziny, nie śpi,
            nie je,zasuwa codziennie 12 godz. i w sobotę także, cały czas jest pod komórą,
            ma własny laptop, nie czuje potrzeby brania urlopu, daje sobą pomiatać, można mu
            nawsadzać,nie przeszkadza mu kamera, no i nie ma potrzeb finansowych, a więc
            można mu dać 800,- .....zł brutto (co? jeszcze płacić jakiś zus, że co? jakieś
            bhp?), a jak odwali już kawał roboty i pracodawca-właściciel już odpocznie na
            kanarach, wybuduje nową chatę i zmieni wózek, to go wywali na zbitą mordę, bo
            leń, darmozjad i ma we łbie poprzewracane, tak to się ten naród
            rozpaskudził,jest niewydajny i cholera nic tylko chcą się dorabiać i zostać
            neokapitalistami. Psiakrew,tak już się porobiło, że trudno czasem kogoś znależć
            do roboty i to tylko chyba dlatego,że nie chce się tym polakom pracować a tylko
            sobie podrózować albo być na bezrobociu. I to ma być pariotyzm? Eeee tam - chyba
            lepiej zatrudnić azjatów, a może jeszcze z Afryki? Tyle tam głodujących, że mogą
            zasuwać za samą strawę. Powodzenia kochani pracodawcy.
        • Gość: hans Re: Dla Leni i obiboków nie ma pracy! IP: 194.169.127.* 19.06.07, 11:16
          Potwierdzam! Mam ten sam problem. Praca może nie za super kasę i nie dla
          wykształciuchów ale jest. i nie można sensownych ludzi znaleźć, uczciwych i
          pracowitych...
          • ssj44 Re: Dla Leni i obiboków nie ma pracy! 19.06.07, 14:23
            Moja zona szuka czegoś w wawie daj swój email lub pisz na mój to prześle ci CV.
            ssj44@op.pl
    • Gość: robotnik Re: nie ma pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 09:27
      robota, robota, robota, cały czas robota,
      nie ma czasu na odpoczynek,
      nie ma czasu na kota,
      trzeba zrobic dobry uczynek
      i iść do dziewczynek
      • Gość: gosc Re: nie ma pracy IP: 213.77.35.* 19.06.07, 11:53
        hans podaj do siebie namiar i kogo szukasz, chętnie się spotkam na rozmowę :)
        • Gość: Uchachany Re: nie ma pracy IP: *.skorosze.net 19.06.07, 16:04
          Hehe a ja byłem w ciągu 2 dni na czterech rozmowach o pracę. W szoku byłem tyle
          ofert pracy tylko qrwa dlaczego wszyscy przestają rozmawiać kiedy wynagrodzenie
          przekracza 2000 netto. Hans wypchaj się swoją ofertą pracy. Juz się żona na
          mnie wkórw... a ja będę szukal i nie sprzedam się za 2 kola i kropka chocbym
          mial żrec kamienie czego życzę przyjezdnym takim jak ja jak i również tubylcom.
          • Gość: hehe Re: nie ma pracy IP: 213.17.162.* 19.06.07, 22:34
            Nie wynagrodzenie tylko chec zarabiania....bo chyba o to chodzilo.....jesli tak
            to sie nie dziwie
            • Gość: Uchachany Re: nie ma pracy IP: *.skorosze.net 19.06.07, 22:38
              Jak go zwał tak zwał może być chęć zarabiania jeśli tak wolisz. Generalnie 2
              kola dla większości pracodawców w Wawce jest nie do przeskoczenia. A było tak
              dobrze jeszcze 6 -7 lat temu.
              • Gość: hans Re: nie ma pracy IP: 194.169.127.* 20.06.07, 09:40
                a 10 lat temu wystarczyło pochandlować na stadionie z łóżka polowego i było się
                ustawionym.... nie porównuj!
            • Gość: Uchachany Re: nie ma pracy IP: *.skorosze.net 19.06.07, 22:47
              Jak go zwał tak zwał może być i chęć zarabiania. Jedno jest pewne 2 kola dla
              wiekszosci pracodawow w Warszawie jest to bariera nie do przeskoczenia nie
              dlatego ze nie sa w stanie dac wiecej tylko dlatego ze i tak znajdzie sie baran
              ktore zdejmie gacie do zera. Druga sprawa jest czy to dobra strategia bo
              przeciez rotacja duza i pracownik nie wiele warty a jak sie juz poduczy to
              ucieka do konkurencji bo tam lepiej placa.
              • Gość: hans Re: nie ma pracy IP: 194.169.127.* 20.06.07, 09:41
                Problem w tym, że wcale lepiej nie płacą...
          • Gość: hans Re: nie ma pracy IP: 194.169.127.* 20.06.07, 09:38
            Wykształciuch się znalazł! To już nie te czasy, że wystarczy skończyć byle
            jakie studia i pracodawcy będą Cię robić kierownikiem za 5000 netto....
        • Gość: hans Re: nie ma pracy IP: 194.169.127.* 20.06.07, 09:36
          W tej chwili tylko fizycznych szukam...
    • nabogato Re: nie ma pracy 19.06.07, 22:45
      Nie ma pracy? Ostatnio szukałem pracowników do swojego działu i wszyscy mają
      tylko wymagania, a pracować się nie chce. Nie pomyśli im praca w weekendy, każdy
      chciałby wracać do domu przed 21 wieczorem, a pensję to by chcieli od razu 2000
      brutto. Ludziom się w dupach po przewracało.

Nawet sekretarkom wydaje się, że jak szef się dwa razy uśmiechnął, to już od
      razu podwyżka się im należy.

nabogato.blox.pl - styl życia lepszych.
      • Gość: Uchachany Re: nie ma pracy IP: *.skorosze.net 19.06.07, 22:55
        a kogo ty szukasz za 2000 tys brutto buhahahaha rozbroiles mnie kolego. Zadaj
        sobie pytanie i zrob wyliczanke czy stac by cie bylo na utrzymanie za te 2
        kola. Takich jak ciebie to trzeba utylizowac Baranie.
        • nabogato Re: nie ma pracy 19.06.07, 23:50
          A ile uważasz byłoby odpowiednio? Czy za odbieranie telefonu i mówienie "dzień
          dobry, tu firma taka i taka, już łączę" należy się od razu 10000? Jakie
          kwalifikacje trzeba do tego posiadać? Czy myślisz, że pracodawca to instytucja
          charytatywna?
        • Gość: tomeczek Re: nie ma pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 09:04
          Gość portalu: Uchachany napisał(a):

> Takich jak ciebie to trzeba utylizowac Baranie.

Zerknij na jego blog to sie przekonasz z czym masz do czynienia
      • Gość: hans Re: nie ma pracy IP: 194.169.127.* 20.06.07, 09:42
        dobrze, że nie pomyślała, że na nią leci:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka