zainteresowany761 30.04.06, 11:40 z czystej ciekawości chciałem się dowiedzieć komu kibicują ludzie z żychlina-chodzi mi o polskie kluby piłkarskie.proszę o wpisy.......kibic łóDZKIEGO WIDZEWA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ktosbardzomadry Re: piłkarscy kibice 30.04.06, 12:55 tylko legia warszawa górą, widzew łódź tylko przejada nam pieniądze z naszego i tak biednego województwa Odpowiedz Link Zgłoś
lavidacantare Re: piłkarscy kibice 30.04.06, 15:12 odpowiadajac na pytanie to: Legia Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
niegoscinny Łódzki Widzew 30.04.06, 16:24 Widzew Widzew Łódzki Widzew!!! lubię piłkę na dobrym poziomie, a chciałbym coby nasz mogłabyc tak okreslana. dlatego jeśli Legia będzie grała na tyle dobrze, ze wypromuje Polskę np. w UEFA Cup to będę jej także kibicował z całego serca. tak jak Krakowianom, gdy łomotali lepszych od siebie. Legia do ChampionsL, Widzew do ekstraklasy.Pamiętacie te boje między tymi klubami. Mecz na 3:2 i mistrzostwo Widzewa. Będzie się działo, będzie Odpowiedz Link Zgłoś
art724 Re: Łódzki Widzew 30.04.06, 21:40 Witam kibiców piłkarskich!Jestem kibicem Wisełki z Płocka.Pozdrawiam sympatyków Widzewa mam nadzieję,że uda się łódzkiej drużynie awansować do extraklasy i liczę na pełne emocji pojedynki pomiędzy Wisłą a Widzewem.Przypominam,ze w tym roku mija 15 lat jak z rozgrywek ligowych wycofany został nasz żychliński EMIT. Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur.57 Re: Łódzki Widzew 30.04.06, 23:28 Moim ukochanym klubem na śmierć i życie jest WIDZEW Łódź. Kibicowłem mu już za czasów gdy grał w nim nasz rodak z Żychlina Andrzej Stępniak. Odpowiedz Link Zgłoś
zychlin2006 PIERWSZA LIGA ??? 24.05.06, 22:10 Chyba, żaden kataklizm nie odbierze nam w tym roku 1 ligi, tyle, że aptetyt rośnie w miarę jedzenia! Za rok mamy mistrza? Widzew to jest potęga! Widzew najlepszy jest! Dzieckiem będąc zaraziłem się i już nie mogę przestać mysleć, że to jest mój klub. Nie Legia, ani Wisła tylko Widzew RTS! Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: PIERWSZA LIGA ??? 24.05.06, 22:35 i tak trzymać!!!! jesteśmy zawsze tam gdzie nasz widzewek gra aaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeoooooooooooooooooo rts goooooooooool!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś