Dodaj do ulubionych

forum WW umarło?

29.05.05, 10:46
mam wrażenie, że we Wrześni nic nie ma prawa bytu... wszytsko należy
zniszczyć...
Obserwuj wątek
    • klaudiusz4 Re: forum WW umarło? 29.05.05, 11:10
      Jak się czyta niektóre wypowiedzi naszpikowane płytką tematyką , to nie ma się
      co dziwić, że jest to powolna agonia forum WW.
      • wercyngetoryks_wp Re: forum WW umarło? 29.05.05, 12:10
        Do wyborów jeszcze rok. Może ponownie redaktor naczelny zamknie swoje forum jak
        jego protegowany będzie miał kiepski przedwyborczy wynik? Kto to wie?
        • nowak11 Re: forum WW umarło? 29.05.05, 19:54
          Nie oszukujmy się - na tym forum (gazeta.pl) też nie jest zbyt aktywnie. Jest
          paru stale piszących, czasem zajrzy ktoś nowy. Niechęć uczestniczenia w
          jakiejkolwiek społecznej (w znaczeniu - zbiorowej) działalności dotyka naszą
          społeczność (czy tylko lokalną?) coraz częściej. Nie wiem, może tracimy wiarę w
          to, że możemy cokolwiek zmienić... Wkrótce wybory; pójdźmy i zagłosujmy, może
          jednak coś od nas zależy. A przy okazji warto by się zastanowić kogo
          chcielibyśmy widzieć na urzędzie starosty i burmistrza w następnej kadencji. Co
          myślicie np. o powrocie Celestyna B?
          • judymdoktor Re: forum WW umarło? 29.05.05, 20:26
            Myślę, że marazm dyskusyjny, jaki jest w obecnej chwili zawdzięczamy bardzo
            ładnej pogodzie. Jednak poziom tego forum jest o niebo wyższy od poziomu forum
            ww. Myślę, że zbliżające się wybory zaczną aktywizować ludzi i ugrupowania
            polityczno – społeczne. Ludzie będą bardzo pilnie obserwować poczynania
            obecnych włodarzy i radnych. Już w tej chwili niejasności związane z wydatkami
            na pojazdy, wielbłądzie pomysły, ogromne długi magistratu, niejasna polityka
            oświatowa i wiele innych przy równoczesnym braku wizji co do zwalczania bardzo
            dużego bezrobocia wystawiają władzy w oczach społeczeństwa słabą ocenę.
            • duch3 Prosba 30.05.05, 12:25
              ... a można prosić o link do forum WW? Z ciekawości chętnie tam zerkne.
    • pan.nikt Spokojnie 30.05.05, 12:37
      Szef chyba wrócił z wypadu i forum wraca do normy.
      Oby na stałe.

a link:
      www.wrzesnia.info.pl/html/forum/lista.php
      • antykomunista1 Re: Spokojnie 30.05.05, 19:32
        Naczelny właściciel zawsze się spóźnia, ale teraz może powiedzieć, że wyznaje
        wolność słowa. Zgadza się, że ta wolność może mu zacząć przeszkadzać jak
        rozpocznie się kampania przedwyborcza i forumowicze zaczną zadawać bardzo
        trudne pytania.
    • duch3 Polecam forum Gazety Średzkiej... 30.05.05, 12:44
      ... ale tylko jako atrakcje. ;)
      www.gazetasredzka.pl/show_forum.php?fid=1
      A wasze forum wypada dużo lepiej chociaz przyznam sie ze nie mam za bardzo
      czasu dokłdnie go przejrzec.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka