Dodaj do ulubionych

w tym roku walentynek nie bedzie;-(((

06.02.11, 19:14
nikt mnie nie kocha nikt mnie nie chce.. nikt!

zadnych swiec, szampana z truskawkami, goracej kapieli we dwoje, cudownego seksu tez we dwoje(;-)), niczego takiego nie bedzie! Tak to jest jak czlowiek rezygnuje z kochanka!!! Wroooooc nie mowilam serio!!!!;-))))
Obserwuj wątek
    • sloneczna.dziewczyna Re: w tym roku walentynek nie bedzie;-((( 06.02.11, 19:50
      Kosz.
      • facettt przeciwnie 06.02.11, 19:53
        sloneczna.dziewczyna napisała:

> Kosz.

przeciwnie.
        prosimy tylko o przeniesienie na FK.
        • spiaca_krolewna_pl Re: przeciwnie 06.02.11, 20:31
          nie, bo kobiety sa wredne.
          • facettt to bez znaczenia 06.02.11, 20:50
            spiaca_krolewna_pl napisała:

> nie, bo kobiety sa wredne.

to bez znaczenia.
            zatyka sie uszy i po klopocie.
            wystarczy, ze sa powabne.
            • spiaca_krolewna_pl Re: to bez znaczenia 06.02.11, 20:52
              bywaja:-)
              • facettt Re: to bez znaczenia 06.02.11, 21:00

> bywaja:-)

i jak to sie spotkac - "w pol drogi" :)
                • spiaca_krolewna_pl Re: to bez znaczenia 06.02.11, 21:35
                  z prawdziwa kobieta sie nie da. trzeba uruchomic tolerancje... ;-\0 co nie zmienia faktu, ze walentynek nie bedzie, chyba, ze sie szybciutko zakrece;-))) ale tesknie za tym szampanem z truskawkami chociaz truskawek wcale nie lubie ale liczy sie effort!
                  • maly.jasio krec sie krec, Zdzicha 12.02.11, 12:35

> z prawdziwa kobieta sie nie da. trzeba uruchomic tolerancje... ;-\0 co nie zmie
                    > nia faktu, ze walentynek nie bedzie, chyba, ze sie szybciutko zakrece;-)))

Tylko nie na wysokich lobcasach, bo dziure w dywanie zrobisz.
                    • spiaca_krolewna_pl Re: krec sie krec, Zdzicha 12.02.11, 14:56
                      tylko na wysokich;-)
      • spiaca_krolewna_pl Re: w tym roku walentynek nie bedzie;-((( 06.02.11, 20:30
        Nie. Rezygnuje.
    • spiaca_krolewna_pl Re: w tym roku walentynek nie bedzie;-((( 06.02.11, 20:32
      i kajdanek z puszkiem tez nie bedzie!:-)))))))))))))))
      • e-no-kolego Re: w tym roku walentynek nie bedzie;-((( 06.02.11, 22:22
        Tzn do d... z takimi walentynkami??????????
        Pamiętam, jak to było fajnie ostatnio...(pies, jezioro jakoś tak?)
        czy może pomyliłem Królewny... ;))
        • spiaca_krolewna_pl Re: w tym roku walentynek nie bedzie;-((( 06.02.11, 22:28
          pies i jezioro tez fajne :-)))

ale nikt mi kapieli z babelkami i szampana z truskawkami ( ktorych nie lubie!) nie przyrzadzi w tym roku:))))))

• e-no-kolego Re: w tym roku walentynek nie bedzie;-((( 06.02.11, 22:33
            a kiedyś przyrządzał/ła/li, czy to może takie mażenie(niespełnione) jakieś?...... :)
            • spiaca_krolewna_pl Re: w tym roku walentynek nie bedzie;-((( 06.02.11, 22:49
              nie, to nie marzenie. to byla rzeczywistosc.. esencja faceta 'na zamowienie';-) ale juz nie ma...;-( i dupa z walentynkami. kwiaty i kino nie dla mnie.
              • e-no-kolego Re: w tym roku walentynek nie bedzie;-((( 06.02.11, 23:07
                ...no to pres.ranka. :/ może jest coś awaryjnego... trzeba zawsze dobrze się rozejrzeć. :) chyba jeszcze trochę czasu zostało... Kiedy w ogóle są te walentynki?????????????
                • spiaca_krolewna_pl Re: w tym roku walentynek nie bedzie;-((( 06.02.11, 23:11
                  w poniedzialek za tydzien!

dupa, nic takiego nie znajde w tydzien;-))))
                  • e-no-kolego Re: w tym roku walentynek nie bedzie;-((( 06.02.11, 23:17
                    to zależy trochę od inwencji, nie uważasz?
                    • spiaca_krolewna_pl Re: w tym roku walentynek nie bedzie;-((( 06.02.11, 23:42
                      Krolewna jest smutna i tyle! ;(((
                      ;-)))

bede sie starala cos zainwekowac ale czy cos z tego wyniknie to nie wiem.. oj nie wiem..;(

pojde do Nieba za to:)
                      • e-no-kolego Re: w tym roku walentynek nie bedzie;-((( 07.02.11, 00:07
                        jeszce nie jedne są przed Tobą! uszy do góry.
                        ale zwasze są jakieś seriale, czy co tam laski w takich chwilach czytają, czyż nie?
                        :)
                        • spiaca_krolewna_pl Re: w tym roku walentynek nie bedzie;-((( 07.02.11, 00:45
                          i pieprzyc! za rok beda!;-)))) mam czas.
                          • e-no-kolego Re: w tym roku walentynek nie bedzie;-((( 07.02.11, 01:03
                            ta jest!
                            SWÓJ szaman na dzień dzisiejszy.... :D
    • spiaca_krolewna_pl Re: w tym roku walentynek nie bedzie;-((( 12.02.11, 10:12
      nie!

jednak beda i zajefajne beda:-)
      • e-no-kolego Re: w tym roku walentynek nie bedzie;-((( 12.02.11, 11:53
        kochanek się objawił, czy byłu wrócił, marnotrawny?.... ;)))
        • spiaca_krolewna_pl Re: w tym roku walentynek nie bedzie;-((( 12.02.11, 14:19
          Nowy jest i jaki sweet!:-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka