aisablri 31.07.06, 18:42 Dobrzy ludzie- wiadomość dnia, mało nie spadłam z krzesła, więc dzielę się z Wami:) Właśnie się dowiedziałam, że jestem studentką psychologii stosowanej UJ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w.kielanowska Re: :) 31.07.06, 20:26 gratulacje wielkie... już czekam jak np. z zabawy forumowej będziesz kreśliła nasze portrety psychologiczne..... Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: :) 31.07.06, 20:31 O tym nie pomyślałem! A...wiem dlaczego...mnie już zmanipulowała i zawładnęła moim umysłem, dzięki wiedzy z zajęć z psychologii na Jej obecnym kierunku:D Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Re: :) 31.07.06, 21:13 Podejrzewam, ze nasza Aisablri zawodowo zajmuje się wpływaniem na ludzi, bo nasze umysły już tak ogarnęła, że dzień bez niej na Forum, to dzień stracony:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_gusia Re: :) 31.07.06, 21:37 buehehe zawodowo wplywaniem na ludzi? hmm, musialabym to gleboko przemyslec ;D;P gratluje, chociaz wiedzialam juz wczesniej, ale okazyji na gratulacje nie mialam... :* Odpowiedz Link Zgłoś
fake_plastic_goch Re: :) 31.07.06, 21:43 ja nic nie powiem... moze tyle ze chyba bede potrzebowala zawodowej pomocy Aisablri dzien przed egzaminem na prawko i nie bede goloslowna jesli powiem, ze z ową pomocą jakos łatwiej wszystko idzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: :) 31.07.06, 21:48 Miło się dostać, co? Wielkie gratulacje. Moja córka dostała się właśnie na Politechnikę Gdańską, i ja też jestem szczęśliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
fake_plastic_goch Re: :) 31.07.06, 23:43 i co Aisablri? popijawa;)??? aha, moze sie umowimy na przyszły weekend? chyba sie pojawie na chwile w domu... Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Gratuluje, ale jednoczesnie... 31.07.06, 23:55 ... jestem zaszokowany ! POPIJAWA ?! A ja myslalem, ze Aisablri nie pija nic, poza zielona herbatka :) Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Zbyszku ! 31.07.06, 23:56 Chetnie bym pogratulowal Twojej corce osobiscie ;) Ale Ty sie pewnie nie zgodzisz, bo wszedzie wietrzysz nieuczciwe zamiary ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fake_plastic_goch Re: :) 31.07.06, 23:59 oczywiscie ze Aisablri nic nie pija!!!!!!!!!!!!!!!!! to byla przenosnia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Przenosna POPIJAWA ? 01.08.06, 00:06 To co innego. Wobec powyzszego daje Wam "zielone swiatlo" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Brazilionie 01.08.06, 08:06 Powiedziałem, że kończę z tą podejrzliwością, zresztą od samego początku grubymi nićmi szytą. Jak będziesz w Polsce to bardzo zapraszam do składania gratulacji osobiście w Wejherowie. Córek mam aż 4, więc zawsze się znajdzie jakaś okazja do gratulacji. Albo za dwa lata na 95 leciu Chreptusa się spotkamy, bo wybieram się tam z moją żoną. Ale coraz bardziej jestem na Ciebie wkurzony, bo piszesz do mnie po imieniu, a ja frajer muszę nazywać Cię nadal brazilionem. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Brazilionie 01.08.06, 17:37 Nie moja to wina, ze sie ujawniles. A ja osobiscie bardzo lubie swojego nicka, wiec nie przeszkadza mi to, ze nazywasz mnie w ten sposob. Moja kolej na ujawnienie sie przyjdzie podczas spotkania w cztery oczy, bo "ORMO czuwa !!!" Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: Brazilionie 01.08.06, 21:05 Czyli jest szansa na spotkanie najpóźniej za dwa lata, tak myślę brazilionie. Chyba się nie mylę, co? Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Brazilionie 08.08.06, 15:25 Mam cicha nadzieje, ze moze w przyszlym roku ? Sam nie wiem, ostatnio wszystkie moje wieksze plany biora w leb... Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: :) 01.08.06, 12:22 :) merci raz jeszcze, umiecie podnosić na duchu:) gdy będę miała więcej czasu napiszę ... więcej;) Odpowiedz Link Zgłoś
dinowar Gratuluję! 01.08.06, 12:56 Przewiduję, że psychologów będzie w Polsce potrzeba bardzo dużo. A potem - na studia podyplomowe lub doktorat - do Warszawy - do Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej - obecnie chyba najlepszej uczelni tego typu w kraju. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Gratuluję! 01.08.06, 13:14 SWPS-chętnie, tylko ta Warszawa... ale na razie to odległe sprawy, trzeba mi skończyć politologię:) Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: :) 08.08.06, 12:57 Nadal pozostanę nieskromna. Tj- ostatni raz:) wpisalam się wczoraj na studia- kosztowalo mnie to trochę nerwów i czekania od 9 do 14, ale na szczęście udalo się i mogę już być w Ostrowcu. Przerazila mnie lista chętnych- 1500 osób na 80 miejsc, co daje prawie 19 na jedno.. Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: :) 08.08.06, 13:02 tak aisablri, zjazd Chreptusa......... nie lubię ich ale cóż, hehe. Jakie znowu studia, na ilu Ty kierunkach studiujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: :) 08.08.06, 13:05 Jeszcze na żadnym nie bylam, ale za to gdy jesem to czasem do szkoly chadzam:) Na dwóch od wczoraj- nauki polityczne i psychologia. Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: :) 08.08.06, 13:29 psychologia i nauki polityczne, fajnie........ a kto tu coś kiedyś pisał o polonistyce, ja za mało wszystkich znam i rozpoznaję, że pewnie coś mylę, a może nie? Odpowiedz Link Zgłoś