lachien 02.12.08, 17:40 Nie wiem, czy kiedykolwiek czytałeś i słuchałes to ale polecam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15066&w=65262480&a=65292100 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lachien Re: Unhollyseth 02.12.08, 17:52 Czasy wybitnie odlotowe:) Typowy sexz drug's and rock'n'roll. Warto to było przeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Unhollyseth 02.12.08, 21:33 Przesłuchałem i przeczytałem:) Ogólnie moje klimaty:D Bullshit Baby obiło mi się o uszy. Muzykę mają rewelacyjną, ale..wokal wszytko kaleczy:/ U mnie cały czas leci to (może coś znasz..a raczej na pewno): Biohazard, Arch Enemy, Killswitch Engage, Soilwork, Soil, Seether, Rammstein, Kittie, Slipknot, Disturbed, Deftones, Godsmack, Crematory, Knorkator ( rewelacyjne trio z Niemiec), Static X, Deathstars, Marlyn Manson, Diecast, Dry Kill Logic, Flaw, Rise Aganist, Element 80, System of a Down i ostatnio Serji T., Trivium, Bullet 4 My Valentine, Sepultura, Soulfly, Cavalera Conspiracy, Siddharta, NME.MINE i Czerwone Gitary. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Unhollyseth 03.12.08, 08:57 Znam znam. Ja Ci się podoba twór braci z Sepultury? Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Unhollyseth 03.12.08, 09:45 Cavalera Conspiracy nie tylko mi się podoba ale jest..zajedwabisty!!! Ta płytka jest mocna, szybka i taka...typowa dla Maxa C. Zresztą Max jest dla mnie geniuszem dźwięku i gitary. Chciałbym umieć grać tak jak on... Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Unhollyseth 03.12.08, 09:46 Zresztą Sepultura z Maxem, Soulfly no i Calavera Conspiarcy mają niesamowite kawałki. Odpowiedz Link Zgłoś