Gość: grooba$ Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.13, 23:36 U nas sprawdziła się świetnie p. Kamila Orzechowska - napisz do niej: biuro@kamao.pl - jest moim zdaniem jedną z lepszych projektantek w Warszawie! Znajomi nam ją polecili i zajęła się naszym mieszkaniem - jesteśmy z jej usług zadowoleni i również polecamy. Odpowiedz Link Zgłoś
piwnikaks Re: Architekt wnętrz -Warszawa 08.07.16, 12:18 Ja własnie po fantastycznej współpracy z iprojektywnetrz.pl , bardzo przyjemna atmosfera współpracy ! i co super, załatwili za mnie cała nudna papierkową robotę, której nie ogarniam w urzędzie: wnioski, pisma. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
kamaakayama Re: Architekt wnętrz -Warszawa 16.07.16, 15:37 Witam wszystkich. Ja polecam świetną projektantkę Edytę z firmy www.gutdesign.com.pl Skończyliśmy właśnie realizację mieszkania, wyszło wspaniale! Zupełnie tak, jak na projekcie. Mieliśmy poleconą ekipę, stolarza, firmę od dekoracji okien, wszystko kompleksowo, nie musieliśmy się martwić o szukanie wykonawców na własną rękę. To była nasza bardzo dobra decyzja, i o projekcie i o wybraniu tej firmy. Jeśli ktoś szuka dobrego projektanta to będzie zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b22062004 Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.17, 10:38 Teraz jej projekty pozostawiają dużo do życzenia a wizualizacje są na poziomie szkoły podstawowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.17, 12:22 To prawda to nie ta sama projektantka co kiedyś ,słyszałem że klient się do niej nie garnie.Jest droga a robi taniochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.rev.poneytelecom.eu 28.04.17, 22:35 Najlepiej przejrzeć sobie portfolio poszczególnych architektów i na tej podstawie podjąć decyzję. Pani Dorota Kowalczyk to dobry fachowiec, ma ciekawe pomysły, jest osobą kreatywną, ale ma przy tym na uwadze potrzeby i upodobania klienta. Prowadzi Maison Creative, firma zjamuje się sprzedażą produktów francuskiej marki Mis en Demeure, Blanc D'ivoire, Pomax, Eichholtz, Chelini itp., dostępne są też tkaniny tapet, żyrandole i inne wyposażenie. Na stronie www.facebook.com/MaisonCreativepl można zapoznać się z jej dotychczasowymi realizacjami. Najważniejsze jest to, żeby wnętrze było wygodne i elegankie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwojanicki Re: Architekt wnętrz -Warszawa 14.12.18, 20:14 ivanleskov.com/ Szczerze polecam... Robię już drugi projekt z Panem Ivanem i jestem naprawdę bardzo bardzo zadowolony. A podkreślam, że wcześniej kilka razy mocno się zawiodłem... Profesjonalizm w każdym calu, totalna znajomość branży, wykonawców, podwykonawców... Dodatkowo: własna ekipa porządnych fachowców, a o takich naprawdę trudno... Dbałość o każdy szczegół, bardzo wysoka jakość wykończenia, dostęp do najlepszych materiałów ... No naprawdę jestem zadowolony z tej współpracy. Pozdrawiam Iwo Janicki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.centertel.pl 20.10.25, 20:19 Jak mowa o tym jaki jest HTTPS://understudio.plto dla mnie niesamowitym doświadczeniem była współpraca z biurem Under Studio. Wystarczy spojrzeć na realizacje z ich portfolio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.centertel.pl 20.10.25, 20:20 Jak mowa o tym jaki jest HTTPS://understudio.plto dla mnie niesamowitym doświadczeniem była współpraca z biurem Under Studio. Wystarczy spojrzeć na realizacje z ich portfolio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.centertel.pl 20.10.25, 20:22 Jak mowa o tym jaki jest najlepszy architekt wnętrz to dla mnie niesamowitym doświadczeniem była współpraca z biurem Under Studio. Wystarczy spojrzeć na realizacje z ich portfolio na stronie www.understudio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: 87.204.175.* 09.09.13, 18:39 witam, jestem studentką architektury wnętrz ostatniego roku(dyplomowego).Chciałabym się zapytać, czy byłaby możliwość zaprojektowania Państwu mieszkania? Jeśli chodzi o kontakt, to na pewno nie byłoby problemu, w miarę moich możliwości jak najszybciej wykonałabym poszczególne pomieszczenia i wysyłała ich propozycje oraz odpowiadała na Państwa problemy droga mailowa. Byłoby to dla mnie również pewnego rodzaju doświadczenie przed wkroczeniem na rynek pracy oraz kolejnym projektem do portfolio. Jeśli chodzi o koszta nie wymagałabym wiele, bo tak jak wcześniej wspomniałam, byłoby to dla mnie jakiegoś rodzaju wyzwaniem . Pozdrawiam i liczę na jakąkolwiek odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 17.09.13, 13:45 zapraszam do współpracy www.reddesign.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.merinet.pl 10.10.13, 15:25 Witam, Jeżeli jest Pani nadal zainteresowana zaprojektowaniem mieszkania (94m2) w ramach zbierania doświadczeń to proszę się odezwać. Odpowiedz Link Zgłoś
way3r Re: Architekt wnętrz -Warszawa 11.01.14, 20:31 Ale gdzie ma ktoś się odezwać? Powinna Pani podać jakieś namiary na siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Architekt Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.14, 11:31 Niebanalne projekty stworzone przez doświadczonego architekta - dokładne i stylowe. Serdecznie zaprasza studio „Krasinski Warsaw architecture & interior design” www.krasinskiwarsaw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
martyna.kow Re: Architekt wnętrz -Warszawa 20.05.17, 13:36 Polecam firmę, która działa na terenie Łodzi i Warszawy. Korzystaliśmy z usług OF Design. Projektują fajne wnętrza, ciekawe, inne. Na pewno dobre jest to, że Pani Olga projektuje pod klienta, a nie tylko tak jak jej się podoba, bo tak działa wielu architektów wnętrz. Podsyłam stronę, może komuś się przyda www.of-design.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sto-marek meble Kantori - OSZUST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.14, 08:31 UWAGA na Karola Grobelniaka - meble Kantori. Nie rozlicza się z architektami, nie dotrzymuje terminów u klientów, nie odbiera telefonów i maili. Potrafi zniknąć na miesiąc w trakcie montażu! OSZUST!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sto-marek UWAGA na oszusta Meble Kantori Radomsko! 29.01.14, 23:18 Uwaga!!! Stolarz Karol Grobleniak robi tandetne meble! Rysują się, rozlatują! Nie rozlicza się z architektami!!! Nie dotrzymuje terminów, opóźnienia ponad pół roku, nie załatwia reklamacji. Nie odbiera telefonów i nie odpisuje na maile! OSZUST!!! Złodziej! Zmienił już telefon, maile itp. Uwaga na partacza! Odpowiedz Link Zgłoś
marzena_arch Re: Architekt wnętrz -Warszawa 11.02.14, 11:20 Witam, moje prace można obejrzeć tutaj: www.homebook.pl/profil/marzenapodlesna Zainteresowanych proszę o kontakt na maila gazetowego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Architekt Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.14, 11:39 Studio „Krasinski Warsaw architecture & interior design” zaprasza na www.krasinskiwarsaw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.11.14, 00:08 proFORMA 502 36 75 49 Konkurencyjni pod każdym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Re: Architekt wnętrz -Warszawa HELP :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.14, 11:11 Czy temat aktualny. Pilnie potrzebuje pomocy przy takim zabudowaniu rzut_mieszkania.jpg Za 3 miesiące muszę sprzedać a w tym stanie co jest nie ma szans na zarobek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 16:47 Witam, młode studio projektowe z Warszawy podejmie się realizacji zlecenia w atrakcyjnej cenie. Kontakt: www.behance.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 16:48 www.behance.net/katarzynawirkus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gix Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.14, 14:16 Polecam Martę Czerkies 606766999 www.martaczerkies.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.19, 21:56 Nie na kieszeń przecietnego Kowalskuego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niki-niki10 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 22.10.14, 15:36 Portal o sztuce architektury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frida Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.14, 21:38 Polecam Martę Czerkies. Nam zrobiła mieszkanie za 8500 zł , ale w tym mieliśmy wszystko , projekty , zakupy , nadzór sprzątanie itd. W sumie palcem nie kiwnęliśmy. Zostawiam namiar 606 766 999. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frida Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.14, 21:38 mieszkanie 59 m. Zapomniałam napisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: 80.50.231.* 23.10.14, 21:55 Zapraszam do współpracy. Jesteśmy młodym biurem, nie śpiewamy wysokich cen, oferujemy świeże podejście do projektowania. www.behance.net/katarzynawirkus Odpowiedz Link Zgłoś
projektantarchitekt Re: Architekt wnętrz -Warszawa 03.12.14, 11:32 Witam i zapraszam do zapoznania się z moimi pracami ilonasobiech.pl/realizacje/ Odpowiedz Link Zgłoś
funkytown_arkadiusz69 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 15.12.14, 20:39 Polecam z czystym sumieniem Martę Czerkies. Zatrudniliśmy Martę do aranżacji naszego mieszkania na Wilanowie za namową znajomych ( sąsiadów) i już wiemy że bez Marty nie dalibyśmy rady. A przede wszystkim kosztowo nie zrobilibyśmy tak tego mieszkania jak zrobiła to Marta. Polecamy i pozdrawiamy Martę !. Klienci z Sarmackiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
funkytown_arkadiusz69 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 15.12.14, 20:40 Zostawiamy namiary na Martę Czerkies - 606 766 999 www.martaczerkies.pl Odpowiedz Link Zgłoś
funkytown_arkadiusz69 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 06.01.15, 20:33 Witam, polecam firmę Fabryka Wnętrz Marty Czerkies, strona www.martaczerkies.pl pani Marta fachowo i bardzo rzeczowo przeprowadziła nas przez cały projekt aranżacji naszego mieszkania na Wawrze - 89 m2. Pełen profesjonalizm, chętnie podzielę się doświadczeniem, arek Odpowiedz Link Zgłoś
policaj3 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 10.01.15, 22:56 Polecam architektów z Grupa Ładniej. www.grupaladniej.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mariolalm Re: Architekt wnętrz -Warszawa 17.01.15, 20:38 Polecam firmę: www.modify.net.pl oraz www.kameleon-projektowanie.com/projekty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.15, 14:27 Polecam Panią Agatę, rozsądne ceny, możliwe również współpraca zdalna, link do portfolio agatatwin.wix.com/architektwnetrz Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandraolek11 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 16.04.15, 12:27 Marta Czerkies z Fabryki Wnętrz robiła mi mieszkanie na Wilanowie. Polecam . Wszystko nam zorganizowała i zaprojektowała. Cale mieszkanie 72 m , zrobiła z ekipą w 5 tygodni. Na wszystko wydaliśmy 93 000 zł. Bardzo dziękujemy za pomoc. Kontakt do nich 606 766 999 www.martaczerkies.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karolinak10 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 01.05.15, 10:35 Zapraszam do współpracy www.mieszkajmilo.pl Zajmujemy się projektowanie i aranżacją wnętrz. Pozdrawiam Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
marzecstudio Re: Architekt wnętrz -Warszawa 20.10.15, 13:42 Polecam marzecstudio.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
agaklimek Re: Architekt wnętrz -Warszawa 21.07.15, 15:21 Gdybym miała znów urządzać mieszkanie, to pewnie ponownie wybrałabym pijankastudio.pl. Stylizacje są pełne nowoczesnych rozwiązań, połączenia jasnych kolorów i drewna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Architekt Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 13.11.15, 18:46 Wspaniałe projekty stworzone przez doświadczonego architekta - dokładne i stylowe Serdecznie zaprasza studio „Krasinski Warsaw architecture & interior design” Strona (jeżeli problem z otwarciem,- zbyt mały monitor, - pod prawym przyciskiem - pokaż wszystko) www.krasinskiwarsaw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
annakrajewska1981 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 09.02.16, 15:38 Super realizacja i projekty w Fabryce Wnętrz Marty Czerkies. Wszystko pod klucz. Projekty zajęły 3 tygodnie , realizacja na budowie 7 tygodni. Szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.16, 11:47 Osobiscie moge polecic biuro omniarchitekci.pl, młody doświadczony zespól architektow. Nie starają się na siłę wrzucać mnóstwa wymyślnych rzeczy do jednego worka, wszystko jest uporządkowane i funkcjonalne. W moim przypadku pomogli hamując 1000 pomysłów na sekunde. Fajnie sie z nimi współpracowało, jak dorobie się wiekszego mieszkania na pewno wrócę:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.16, 21:15 Drogo? Odpowiedz Link Zgłoś
marek0141 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 16.02.16, 22:35 chcielibyśmy podzielić się opinią o Fabryce Wnętrz Marty Czerkies z Warszawy. Jesteśmy już na finishu remontu który ogarnia nam zespół Marty. Zaczęliśmy pracować z Martą po namowie naszych znajomych którzy rok wcześniej też z Martą projektowali swoje mieszkanie na Saskiej Kępie. Jak do tej pory wszystko jest ok, i polecamy dalej. Pozdrawiamy Martę i Pana Grzesia - budowlańca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.alior.pl 19.02.16, 17:59 Dla nas Pani Marta nie podjęła się wykańczania domu, widocznie było dla niej za trudne. Nie mieliśmy dużych wymagań. Odpowiedz Link Zgłoś
bibi393 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 22.02.16, 16:53 Ja polecam firmę Intellio, która zajmuje się projektowaniem wnętrz. Firma ta robiła mi projekt mebli w naszym mieszkaniu na Mokotowie. Zdecydowaliśmy się na nią za namową znajomych i muszę przyznać, że był to strzał w dziesiątkę. Jestem bardzo zadowolona - fachowo i profesjonalnie. Gdyby ktoś był zainteresowany oto link na nich: intellio.pl/oferta-opcje-projektow-wnetrz/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haneczka Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.146.75.192.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.03.16, 12:44 O ile wiem Pani Marta projektuje i wykańcza mieszkania, a nie domy. Swoją drogą rewelacyjna babka, polecam z całego serca! Tylko stronę by sobie mogła zmienić, teraz wygląda tak: martaczerkies.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.janicka Re: Architekt wnętrz -Warszawa 01.03.16, 13:11 Witam, jestem dyplomowanym architektem wnętrz i zachęcam do skorzystania z moich usług. Zapraszam do zapoznania się z moim portfolio: www.boskeart.pl , tel. kontaktowy: 601787571. Pozdrawiam , Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
allex-ander Re: Architekt wnętrz -Warszawa 18.03.16, 09:02 Dzień dobry, zapraszam do współpracy i na stronę www.krasinskiwarsaw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sicoo42 Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: 5.174.85.* 10.08.16, 12:15 Polecam www.martaczerkies.pl - zaprojektowali i wykończyli pod klucz. Dobra robota! pozdrowienia dla Marty i zespołu. Asia i Mikołaj z Belgradzkiej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia.przecietna.rada Re: Architekt wnętrz -Warszawa 07.03.17, 11:21 Moja siostra niedawno odebrała mieszkanie od dewelopera, aranżację wnętrz za to robilo jej studio projektowe Designas z Warszawy. Mieszkanie nie jest duże (około 40 metrów) więc ważne były praktyczne rozwiązania i oszczędzanie miejsca, większość mebli mieli na wymiar (zrobilo im takie meble to samo studio). Mieszkanie po odszykowaniu wygląda na przestronniejsze i nie jest tak ciasno ze wszystkim (sami mieszkaliśmy kiedyś na 38 metrach, nie jest łatwo upchnąć wszystkich swoich rzeczy w taki sposób, żeby mieszkanie nie wyglądało na przepełnione rzeczami, a tu siostra nie dość że ma pojemne szafy to jeszcze względnie dużo miejsca). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.auto.m2m.net.pl 11.03.17, 17:59 Ja mogę polecić firmę Modify z Warszawy www.modify.net.pl . Sprawdziłam i jestem zadowolona z funkcjonalności, aranżacji i profesjonalnego podejścia. Odpowiedz Link Zgłoś
anita-wawa Re: Architekt wnętrz -Warszawa 15.03.17, 16:30 Hej Kochani, dołączam się do pytania. Poszukuję z mężem doświadczonego architekta wnętrz, do aranżacji naszego nowego mieszkania... Polecacie kogoś w szczególności? Znaleźliśmy firmę Skorupski Studio www.skorupski-studio.pl, czy ktoś może korzystał z ich usług? Mają dużo ciekawych projektów na stronie. Jestem bardzo ciekawa jak wygląda współpraca z tą firmą. Może ktoś może podzielić się doświadczeniem/opinią? Odpowiedz Link Zgłoś
lalas.pl Re: Architekt wnętrz -Warszawa 22.05.17, 11:25 Witamy! Zajmujemy się projektowanie wnętrz i zieleni. Współpracujemy z osobiście sprawdzonymi ekipami remontowymi i rzemieślnikami, którzy specjalizują się w unikatowych rozwiązaniach. Zapraszamy na naszą stronę www.lalas.pl, oraz do kontaktu mailowego kontakt@lalas.pl Pozdrawiamy Zespół lalas STUDIO Odpowiedz Link Zgłoś