Dodaj do ulubionych

Architekt wnętrz -Warszawa

30.12.05, 20:51
Poszukuję kogoś kto zrobiłby koncepcję mieszkania. Mieszkanie 56 m2 posiada
także balkon 30 m2. Jak na razie koncepcja dotyczy tylko mieszkania. Budynek:
www.arche.nieruchomosci.pl/w3.htm
Rozmawiałem poprzednio architektem , lecz po przekazaniu materiałów,planów i
ustaleniu ceny..... więcej się nie odezwał (tj od 4 miesięcy).
Obserwuj wątek
    • Gość: aliste Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.acn.waw.pl 02.01.06, 09:43
      bardzo chetnie się podejmę proszę o maila z nr. tel na wnetrza@altestudio.com
      odzwonię i porozmawiamy na ten temat, pozdrawiam ali
      • projektowanie05 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 28.08.06, 21:19
        Komputerowe projektowanie wnętrz- szybko, sprawnie,tanio. Wysyłam kilka
        projektów jednego

pomieszczenia po wcześniejszych konsultacjach. Zainteresowanych proszę o
        kontak:

grafik05@wp.pl lub 662-050-721 Piotr
        • Gość: gesty Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.10, 16:16
          inspiracje
      • Gość: iwona Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: 193.0.116.* 11.05.07, 13:16
        www.marcinarch.com
        polecam
      • Gość: hi hi Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.chello.pl 14.07.07, 14:31
        Ale bełkot
    • aliste Re: Architekt wnętrz -Warszawa 02.01.06, 09:45
      witam jestem architektem wnetrz
      prosze o kontakt na 609710652, porozmawiamy na ten temat
    • Gość: apatot Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: 195.187.251.* 02.01.06, 11:25
      prosze o jakis namiar chetnie podejme sie wykonania. Nie obcy jest mi ten
      budynek miałem juz przyjemnośc projektowac w nim wnętrze.apatot@gmail.com
      • Gość: Stef Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: 217.96.104.* 02.01.06, 13:33
        Dzień dobry,
        Właśnie wszedłem na forum, bo poszukuję projektanta wnętrz w Warszawie
        (bliźniak 170 m). Jakie są koszty takiej usługi od projektu poprzez dobór
        materjałów do nadzoru nad realizacją?
        Pozdrawiam,
        Stefan
        • Gość: monika Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.06, 14:28
          koszt takiej usługi w mojej pracowni to 30 zł/m2
          • Gość: Stef Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: 217.96.104.* 02.01.06, 14:36
            Dziękuję za odpowiedź. Czy istnieje możliwość obejrzenia zrealizowanych przez
            Panią projektów?
            Stefan stefan.jaworski@wp.pl
            • Gość: monika Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.06, 14:57
              postaram się dziś wieczoram je wysłać.
              • Gość: ganek Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.plusgsm.pl 05.01.06, 21:09
                a ja mam odziedziczony domek tzw kostka z lat 70-tych. Chciałabym z nim coś
                zrobić - aby był bardziej funkcjonalny dla 4-o osobowej rodziny. Nie mam
                pojecia czy wystarczy tylko coś zmienić w środku czy należaloby coś zmienić z
                zewnątrz. Napewno trzeba wymieć instalację co i ocieplić z zewnątrz. I nie wiem
                ile moze kosztować projekt no i później wykonanie. Może ktoś z W-wy może mi w
                tym pomóc.
                • Gość: MAT Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.chello.pl 03.12.06, 22:40
                  matuseb@wp.pl chętnie nawiąże wspólpracę z architektami wnętrz. Oferuje szeroki
                  wybor mebli biurowych(biurka szafy lady krzesła fotele) nadających sie także
                  do "biura" w domu. Ciekawe wzory, wiele niepowtażalnych.
              • Gość: irek Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 13:50
                Czy można zapoznać się z Twoimi realizacjami, oferta cenowa jest świetna, jeśli
                oferowane usługi również, to chętnie zlecę swoje mieszkanie, pozdrawiam
                mój e-mail:irek02@poczta.fm
              • fiku7 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 22.02.07, 00:07
                Pani Moniko również poproszę na e-mail pani już wykonane aranzacje. Właśnie
                zaczynam budowe i jest mi potrzebna taka osoba jak pani. Mój e-mail
                izka0102@poczta.onet.pl ,dom nowoczesny,bez udziwnień w stylu rustykalnym.
                • Gość: nika.j Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.chello.pl 05.07.07, 20:56
                  Właśnie zaczeliśmy budowę i też poszukuję architekta wnętrz, tylko w rozsądnej
                  cenie. Proszę o informację na nika.j@gazeta.pl

Dziękuję
                  • Gość: aleksandra Solarsk Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.chello.pl 23.04.09, 09:37
                    Jestem malarką ,amatorsko projektuje wnętrza. Razem z innymi
                    artystami chciała bym rozwinąć firmę która zajmowała by się
                    projektowaniem wnętrz, dlatego potrzebuje skompletować profesionalne
                    portfolio. Proponuje darmowe konsultacje na temat wystroju wnętrz i
                    darmowe projekty. Jeśli zdecydowli by się Państwo na nasz projekt w
                    zamian oczekujemy możliwości wykonania kilku profesionalnych zdjęc
                    temu wnętrzu lub wysłania nam fotografii. Projekty wykonujemy dla
                    nieruchomości w całym kraju ,kierujemy realizacją projektów tylko w
                    warszawie. Proszę o kontakt drogą mailową lub telefoniczną
                    (723692700/solaris.solarska@gmail.com)
              • Gość: Agnieszka Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.chello.pl 23.06.07, 17:03
                Pani Moniko, prosze o zdjecia Pani projektow. Szukam architekta wnetrz do
                mieszkania 80 mkw.
                pomona@poczta.onet.pl

Pozdrawiam
                Agnieszka
                • Gość: aleksandra Solarsk Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.chello.pl 23.04.09, 09:38
                • Gość: Waldek75 Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.03.11, 17:23
                  Witam. Ostatnio korzystałem z uslug firmy Edna_design i musze przyznać że bardzo dobrze jakoś sie zgralismy i rozumieliśmy w aranżacji mojego domu. Oczekiwalem wnętrza nowoczesnego ale zarazem ciepłego. Pani architekt Edyta bardzo sie wczuła w mój projekt i oprócz ciekawych rozwiązań, wizualizacji, profesjonalnych projektów technicznych otrzymałem rabaty na zakup płytek, gresów, drewna na podłogi a nawet mebli ( tel do pani Edyty 697 562 600) POLECAM!
                  • Gość: beta Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.14, 13:19
                    Witam serdecznie właśnie jestem na forum i poszukuję kogoś właśnie kto mógłby mi doradzić w aranżacji domu nowoczesnego a zarazem ciepłego może mi pan powiedzieć coś więcej, będę wdzięczna pozdrwawiam
              • Gość: Karolina Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.u.itsa.pl 21.10.10, 10:00
                Pani Moniko,

Proszę o przesłanie Pani prac na adres k.prendota@op.pl, jestem w trakcie budowy domu 180 m, i potrzebuje pomocy architketa
          • Gość: niuniex Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 21:10
            cena jest bardzo konkurencyjna, przegladajac to forum zdazylam sie zorientowac,
            ze stawki architektow wnetrz oscyluja w granicach 90-100 zl/m.kw. i zdaje sie
            nie obejmuja nadzoru autorskiego (chociaz tu moge sie mylic). czy cena podana
            przez Ciebie uzalezniona jest od wielkosci mieszkania (ja mam
            do "zaprojektowania" ponad 90 m.kw.)?
            pzdr.
            • Gość: monika do niuniex IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.06, 22:42
              Cena jest taka sama bez względu na metraż.
              • Gość: niuniex Re: do niuniex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 11:46
                dziekuje za odpowiedz. ja tez poprosze o przeslanie kilku zdjec
                (asiachodowicz@o2.pl). zaznacze na wstepie, ze podobaja mi sie wnetrza
                nowoczesne i proste, na pewno bez zadnych elementow rustykalnych, nie mam tez
                nic przeciwko eksperymentowaniu z kolorami.
                pozdrawiam
                • projekt12 Re: do niuniex 07.03.07, 14:24
                  Zapraszam do współpracy z moją pracwnią projektowania i aranżacji wnętrz.
                  Projektujemy na terenie całego kraju.
                  kontakt:biuro@3cube-interior.pl
                  KONKURENCYJNE CENY !!!
                  • Gość: Agnieszka Re: do niuniex IP: *.chello.pl 23.06.07, 17:08
                    Serdecznie prosze o przeslanie zrealizowanych projektow. Prosze takze o podanie
                    ceny projektu dla 80 mkw mieszkania wraz z opisem co cena obejmuje.
                    pomona@poczta.onet.pl

Pozdrawiam
                    Agnieszka
              • Gość: sente Re: do niuniex IP: *.mofnet.gov.pl 13.03.06, 11:31
                Witam,

ja tez z checia zapoznam sie z Pani dotychczasowymi realizacjami
                mam do zaprojektowania 60m2

pzdr

sente

prosze o maila na pawel.wierzbicki@interia.pl
                • maciej508 Re: do niuniex 07.04.06, 06:22

>mam 80m do zaprojektowania-jaka cena za m?

>
                  >
              • Gość: monika.a1 Re: do niuniex IP: 195.42.249.* 30.08.06, 12:41
                to ja też poproszę przykładowe projekty moniafil@poczta.onet.pl u mnie byłoby
                ok 100 m
              • Gość: ulla Re: do niuniex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 15:48
                Ja też jestem zainteresowana Pani realizacjami. Mój mail to
                ula_kud@poczta.onet.pl. Interesują mnie wnętrza nowoczesne. Pozdrawiam.
              • Gość: Agnieszka Re: do niuniex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 13:20
                Witam poproszę o kontakt do Pani, chętnie też przykłady realizacji,
                szukam architekta do zaprojektowania wnętrz w domu, który właśnie
                buduję..jest to ok. 130 m2 powierzchni użytkowej, jak wygląda
                współpraca z Panią - spotkania, uzgodnienia i na jakim etapie budowy
                najlepiej zacząć..
                mó adres mailowy: agnieszka@geosystems.com.pl
                pozdrawiam
                Agnieszka
                • Gość: aleksandra Solarsk Re: do niuniex IP: *.chello.pl 23.04.09, 09:48
              • Gość: bata Re: do niuniex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.14, 15:09
                Witam serdecznie nawiążę współpracę z Panią Moniką, proszę o kontakt
                beatapiwko@op.pl
                pozdrawiam
            • Gość: kosma@rybak.org Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 10:21
              Cena dumpingowa, za 30 zł/m2 i jeszcze w tym nadzór to chyba inwestor dostaje
              coś co przypomina projekt. Nie da się zrobić profesjonalnego projektu za grosze
              - tak właśnie projektuje się w Polsce (albo się potem wali albo kończy sądem i
              złą robotą). Przy dużych powierzchniach powyżej 150m2 projekt wnętrz robię w
              granicach 100zł/m2 a nadzór dodatkowe 100zł/m2 albo od przyjazdu na budowę.
              Normalnie cena za kilkudziesięciometrowe mieszkanie to u mnie 150 zł + nadzór
              150 zł. A klientów mam non stop.
              • Gość: Emilia Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.medical / *.crowley.pl 02.02.06, 10:54
                Tak z ciekawości i być może przyszłej potrzeby. Czym się różni projekt
                profesjonalny od nieprofesjonalnego? Właśnie powoli oswajamy się z myślą o
                zatrudnieniu architekta wnętrz i wizja możliwej katastrofy lub - w najlepszym
                razie - partactwa jest dosyć ponura. Czy kryterium odróżniającym fachowca od
                amatora jest tylko cena? Na czym dokładnie polega ten nadzór?

Serdecznie pozdrawiam,
                Emilia
                • Gość: kosma@rybak.org Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 12:39
                  Nie zauważyłem wcześniej Pani pytania.
                  Dużo jest na rynku tzw. architektów którzy ukończyli jakiś kurs i wzięli się za
                  projektowanie. Architekt powinien posiadać przygotowanie zarówno inżynierskie
                  jak i artystyczne. Wiedza z zakresu konstrukcji budynku, instalacji, materiałów
                  i sztuki jest nierozłączna. Powstają często projekty ładne ale niemożliwe do
                  zrealizowania. Cena jest sprawą umowną. Projekt powinien zawierać rozwiązania
                  konstrukcyjne, materiałowe, instalacyjne, detale. Na podstawie projektu
                  wykonawca powinien wykonać projekt. Nadzór polega na "patrzeniu na ręce"
                  wykonawcy i pilnowaniu aby realizacja była zgodna z projektem oraz na bieżącym
                  rozwiązywaniu problemów. Każdy wykonawca chce sobie ułatwić pracę i upraszcza
                  robotę. Niestety skutki plastyczne są zawsze tragiczne. Jeśli Pani jest
                  zainteresowana szerszymi wyjaśnieniami proszę o maila na adres podany w podpisie.

pozdrawiam
                  • plastyna Re: Architekt wnętrz -Warszawa 23.11.07, 00:56
                    Witam,
                    Całkowicie się zgadzam, choć sama stanowię wyjątek - jestem po
                    zwykłym kursie, który uporządkował mi wszystko w głowie, ale mam
                    praktykę w firmach budowlanych - dodatkowo moje hobby to wszystko co
                    wiąże się z budową, gdybym była chłopem to byłabym: galzurnikiem,
                    stolarzem, karton-gipsiarzem, hydraulikiem i elektrykiem w jednym
                    plus oczywiście rzeźbiarzem i malarzem, nie tylko pokojowym.
                    Moje powołanie to projektowanie wnętr, choć nie miałam zaszczytu
                    zostać architektem. I na szczęście wszyscy moi klienci są bardzo
                    zadowoleni, ale widziałam też osoby z "lepszym" wykształceniem niż
                    moje, które robiły gnioty.
                    Różnie to bywa - trzeba po prostu szukać osób z powołaniem, które
                    mają już coś w dorobku...
                    Gość portalu: kosma@rybak.org napisał(a):

> Nie zauważyłem wcześniej Pani pytania.
                    > Dużo jest na rynku tzw. architektów którzy ukończyli jakiś kurs i
                    wzięli się za
                    > projektowanie. Architekt powinien posiadać przygotowanie zarówno
                    inżynierskie
                    > jak i artystyczne. Wiedza z zakresu konstrukcji budynku,
                    instalacji, materiałów
                    > i sztuki jest nierozłączna. Powstają często projekty ładne ale
                    niemożliwe do
                    > zrealizowania. Cena jest sprawą umowną. Projekt powinien zawierać
                    rozwiązania
                    > konstrukcyjne, materiałowe, instalacyjne, detale. Na podstawie
                    projektu
                    > wykonawca powinien wykonać projekt. Nadzór polega na "patrzeniu na
                    ręce"
                    > wykonawcy i pilnowaniu aby realizacja była zgodna z projektem oraz
                    na bieżącym
                    > rozwiązywaniu problemów. Każdy wykonawca chce sobie ułatwić pracę
                    i upraszcza
                    > robotę. Niestety skutki plastyczne są zawsze tragiczne. Jeśli Pani
                    jest
                    > zainteresowana szerszymi wyjaśnieniami proszę o maila na adres
                    podany w podpisi
                    > e.
                    >
                    > pozdrawiam
                    • Gość: Urshula Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.elpos.net 06.04.08, 14:34
                      Witaj,
                      Ponieważ sama rozważam myśl pójścia na kurs architektury wnętrz
                      szukam jakiegoś godnego rozważenia kursu:) nie chciałabym trafić na
                      coś beznadziejnego i równocześnie stracić czas i pieniądze:) czy
                      mogłabyś mi polecić jakiś rzetelny kurs, być może ten sam który Ty
                      ukończyłaś:) najbardziej interesuje mnie Warszawa...z góry dziękuję
                      i pozdrawiam.:D
                      • Gość: devangari Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 22:30
                        Szukasz ciekawych rozwiązań? Interesuje Cię oryginalne, ale też racjonalne podejście do projektowania wnętrz? Chciał(a)byś innowacyjnie i nie drogim kosztem zmienić wygląd swego pokoju/mieszkania/domu? Świeże, nie poddane schematom z biur projektowcyh, pomysły zaproponuje studentka Wydziału Architektury Politechniki Warszawskiej. Oferuję kompleksową usługę projektu wnętrz tj.:

- opis techniczny
                        - inwentaryzacja
                        - rzuty
                        - widoki
                        - przekroje
                        - detale
                        - wizualizacje
                        - kosztorysy

Cena do uzgodnienia w zależności od metrażu.
                        Podejmę się projektu w Warszawie i okolicach.

Kontakt mailowy: devangari.design@gmail.com
                      • plastyna Re: Architekt wnętrz -Warszawa 17.04.08, 23:20
                        Jeśli chcesz się dowiedziec coś o kursach napisz do mnie maila :)
                        • Gość: Marietta Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.acn.waw.pl 21.03.11, 15:15
                          Witam serdecznie,
                          dość dawno temu pisała Pani na forum o kursach arch wnętrz. Chciałabym się dowiedzieć jakie kursy Pani poleca? Jestem absolwentką już jednych studiów (nei związanych z architekturą) ale od zawsze moim marzeniem była praca jako arch wnętrz. Wciąż zastanawiam się czy podjąć studia od 1 roku czy właśnie stawiac na kursy i samodoszkalanie?
                          mój mail. marieciak@wp.pl
                      • Gość: IsabellaCieszewska Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 04:02
                        Bardzo nie polecam szkoły w Łodzi. Nazywa się Wyższą Szkołą Sztuki i
                        Projektowania. Jeżeli chcesz kupić mgr za 60.000 to i owszem. Legalnie.
                        To nie jest szkoła dla ambitnych ludzi
                        . Tym polecam wypróbowane szkolnictwo PAŃSTWOWE!!!!!
          • Gość: jaroslaw Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.ipt.aol.com 08.01.06, 22:13
            witam!!

wlasnie kupilem 60m2 i calkiem powaznie jestem zainteresowany Pani usluga.
            cena niebywale atrakcyjna!!
            prosze o przeslanie dotychczasowych realizacji - jareki11@wp.pl

z gory dzikeuje i pozdrawiam!!
          • Gość: sasa Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: 62.29.253.* 13.01.06, 10:36
            witam, potrzebuję kilku profesjonalnych rad albo wręcz całościowych propozycji
            od profesjonalisty. czy zechciałaby Pani przesłać mi kilka swoich projektów,
            bądź swoją ofertę?? mieszkanie którego sprawa dotyczy to nowe budownictwo, 56,
            4 metry, dwa pokoje, w tym salon z aneksem, mieszkanko dla dwóch młodych osób.
            jesteśmy otwarci na nowatorski i funkcjonalne rozwiązania, i szaleństawa z
            kolorami. dziękuję za kontakt na
            agacia210@wp.pl

pozdrawiam, agata
            • Gość: monika Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.06, 22:50
              postaram się przesłać kilka zdjęć w ciągu najbliższych dwóch dni,pozdrawiam monika
              • Gość: panda12 Re: monika, proszę o kontakt IP: *.pl.tesco / *.pl.tesco-europe.com 16.01.06, 10:49
                czy mogę również prosić o zdjęcia
                i kontakt??
                Domek, 150m, do calkowitwj rearanżacji.
                Pozdrawiam
                na maila gazetowego
                • Gość: monika do panda 12 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.06, 17:30
                  poproszę o adres e-maila.
                  pozdrawiam
                  monika
                • Gość: monika Re: monika, proszę o kontakt IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.06, 22:05
                  przesłałam zdjęcia
                  pozdrawiam
                  • azeta5 Re: monika, proszę o kontakt 22.01.06, 00:32
                    Witam Monika!
                    Poprosze tez o zdjecia na mojego maila azeta5@gazeta.pl
                    Dziekuje i pozdrawiam.
                    • Gość: gość Re: monika, proszę o kontakt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.14, 13:51
                      Witam Monika poproszę zdjęcia na mojego meila beatapiwko@op.pl, pozdrwawiam
                  • Gość: KOTI Re: monika, proszę o kontakt IP: 94.254.151.* 21.12.08, 17:18
                    Pani Moniko,

Poproszę o namiary na Panią: kwp@gazeta.pl.

Czy ma Pani swoją stronę www?

Pozdrawiam,
                    Katarzyna
                • Gość: aleksandra S Re: monika, proszę o kontakt IP: *.chello.pl 23.04.09, 10:09
              • Gość: Marcin Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: 134.146.212.* 17.01.06, 10:49
                Rowniez jestem zaintersowany prosze o zdjecia + kontakt na maila:
                m_mazur@poczta.onet.pl
              • Gość: Katarzyna Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.06, 23:26
                Pani Moniko. Właśnie kupuję mieszkanko. Stan deweloperski do oddania na
                początku lipca. Mam już plan mieszkania. Mam problem jak zaaranżować salon z
                aneksem kuchennym(razem 32,5 m)Jesli mogłabym liczyć na Pani pomoc w tej
                sprawie. Jeśli tak, proszę o informację na maila kitty73@wp.pl i ewentualny
                koszt usługi. Dziękuję i pozdrawiam.
                czekam na każdy pomocny gest:)
                • Gość: aleksandra Solarsk Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.chello.pl 23.04.09, 10:08
                  Jestem malarką ,amatorsko projektuje wnętrza.
                  Razem z innymi artystami chciała bym rozwinąć firmę która zajmowała
                  by się projektowaniem wnętrz, dlatego potrzebuje skompletować
                  profesionalne portfolio. Proponuje darmowe konsultacje na temat
                  wystroju wnętrz i darmowe projekty. Jeśli zdecydowli by się Państwo
                  na nasz projekt w zamian oczekujemy możliwości wykonania kilku
                  profesionalnych zdjęc temu wnętrzu lub wysłania nam fotografii.
                  Projekty wykonujemy dla nieruchomości w całym kraju ,kierujemy
                  realizacją projektów tylko w warszawie. Proszę o kontakt drogą
                  mailową lub telefoniczną (723692700/solaris.solarska@gmail.com)
              • Gość: Darek Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.chello.pl 28.02.06, 22:50
                Szukam architekta wnętrz do domu o powierzchni 270 m Proszę o kontakt
                telefoniczny 0-602 65 22 09
              • Gość: ar do Monika Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:50
                prosze o kontakt pod adresem a.rojek@gmail.com

chcialbym sie zapoznac z Pani propozycjami.

Gość portalu: monika napisał(a):

> postaram się przesłać kilka zdjęć w ciągu najbliższych dwóch dni,pozdrawiam mon
                > ika
              • Gość: ulla Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 15:51
                Prosze o kilka zdjeć z pani aranżacjami- wnętrza nowoczesne.
                ula_kud@poczta.onet.pl. Pozdrawiam
              • Gość: Do Moniki Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: 213.76.128.* 12.03.07, 14:20
                Mam do zaprojektowania ok. 80 m2. Proszę o ofertę oraz przykladowe realizacje
                na maila ichod@wp.pl
              • gocha.14 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 14.03.10, 19:43
                Pani Moniko
                Jestem w trakcie budowy domu i jestem zainteresowana usługami
                architekta wnętrz.
                Czy może przesłać mi Pani swoje przykładowe realizacje.
                Proszę o przesłanie zdjęć na adres : malecka.m@vp.pl
            • Gość: monika Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.06, 08:55
              wysłałam zdjęcia.pozdrawiam
              • Gość: monika Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.06, 21:36
                do końca tygodnia poztaram się powysyłać zdjęcia. pozdrawiam
                • Gość: justica Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 13:05
                  i ja tez jestem zainteresowana zdjeciami (mieszkanie 115m2)
                  pzdr.JK
                  • Gość: justica Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 13:06
                    rs nie podalam maila: justynakunio@hotmail.com
                    • Gość: monika do justica IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.06, 09:33
                      Pani Justyno,przy wysyłaniu poczty do Pani,występuje błąd,spróbuję jeszcze dziś
                      wieczorem
                      pozdrawiam
                      Monika
              • tbabel Re: Architekt wnętrz -Warszawa 23.01.06, 00:28
                to i ja poprosze o przyklady zrealizowanych projektow. nase mieszkanie to 50m
                do calkowitego remontu i rearanzacji. pozdrawiam tbabel@gazeta.pl
              • Gość: iza Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: 217.17.45.* 08.02.06, 11:03
                Pani Moniko, planuję duży remont - poszukuję architekta wnętrz. Będę wdzięczna
                za przesłanie fotek Pani projektów. Mój e-mail: iza.66@wp.pl.
                Z góry dziękuję
          • Gość: ???;-))) Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 23:07
            Najwidoczniej stosuje Pani stawki dumpingowe ? ;-))), albo ... (?).

Projekty wnętrz ( stawki minimalne , netto , bez nadzoru , ... itd. ) - str.
            38 :
            izbaarchitektow.pl/pliki/reg-ha-t.doc
          • pomum Re: Architekt wnętrz -Warszawa 01.02.06, 09:57
            proszę o kontakt, chętnie skorzystam z Pani usług.
            • Gość: monic Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.06, 10:19
              dziś poprzesyłam zdjęcia,pozdrawiam
              • bettywaw Re: Architekt wnętrz -Warszawa 25.08.06, 10:44
                Czy mogę prosić również prosic próbki prac na maila gazetowego?
          • Gość: sloneczko Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: 192.193.245.* 08.02.06, 15:33
            czy znasz może kogoś w Łodzi, kto zajmuje sie aranżacją wnętrz w tak
            atrakcyjnej cenie? jeśli tak prosze o info na maila sloneczko750@poczta.onet.pl
            • Gość: monika do sloneczko IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.06, 00:13
              niestety nie znam nikogo :( pozdrawiam
          • Gość: bk. Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.chello.pl 13.02.06, 16:00
            Pani Moniko,
            Własnie kupiłam 105 m mieszkanie (dwupoziomowe) i poszukuję archtekta wnętrz.
            Będę wdzięczna za przesłanie fotek Pani projektów.Mój e-
            mail:sandrunia100@poczta.onet.pl
          • robert78_waw Re: Architekt wnętrz -Warszawa 13.02.06, 16:13
            Witam
            Poszukuje architekta do mojego mieszkania, a konkretnie chodzi mi o kuchnie i
            łazienke, a nie ukrywam że koszt usług w pani pracowni jest naprawdę super.
            Mamy z żoną swoje wizje na kuchnie i łazienke ale chcielibyśmy się poradzić
            fachowca. Czy mogłaby mi pani przesłać zdjęcia ze swoimi projektami, oto mój
            mail:robert78_waw@gazeta.pl? Nie ukrywam że zależy mi na czasie, i czy jest
            możliwość spotkania i zaprojektowania(skonsultowania) jeszcze w lutym.
            Z góry dziękuję za odpowiedz
            Pozdrawiam
          • robert78_waw Re: Architekt wnętrz -Warszawa 13.02.06, 17:01
            Witam czy mógłbym prosić o zdjęcia z pani projektami
            Zgóry dziękuję i pozdrawiam
            • Gość: tik tak Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 17:10
              Jest to żenujące , jak za ok. 10 % wartości ... - Jak gotowce , kolorowe
              obrazki ...
              A np. praktykanci pracują zapewne za darmo , albo ...
              • Gość: monika Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.06, 20:48
                wysłałam zdjęcia zainteresowanym:)
                pozdrawiam
          • Gość: pomme@wp.pl Re: do p. Moniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 00:09
            Witamy. My również prosimy o jakieś fotki. Interesują nas raczej wnętrza
            nowoczesne, ale bez super odjazdów. Pozdrawiamy
          • mkc Re: Architekt wnętrz -Warszawa 20.02.06, 09:22
            Witam,
            jak większość osób w tym wątku poszukuję architekta wnętrz. Pani Moniko czy
            mógłbym prosić o przesłanie zdjęć na adres mkc@gazeta.pl?

Maciej
          • vanilia21 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 17.04.06, 11:48
            Witam, bardzo proszę o przesłanie mi Pani oferty i przykładowych projektów na
            adres: vanilia21@interia.pl
          • Gość: JAROSŁAW Re: do pani Moniki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.05.06, 15:37
            PANI MONIKO JESTEŚMY Z ŻONĄ POWAŻNIE ZAINTERESOWANI PANI OFERTĄ, MAMY DO
            ZAPROJEKTOWANIA WNĘTRZA DOMU (MOŻE TYLKO PARTER, TZN KUCHNIA, SALON, JADALNIA,
            ŁAZIENKA I GABINET). BARDZO PROSIMY O PRZESŁANIE PRZYKŁADOWYCH ZDJĘĆ PANI
            PROJEKTÓW NA MAILA : ilgo@gazeta.pl
          • ilgo Re: Architekt wnętrz -Warszawa 18.05.06, 15:46
            PANI MONIKO JESTEŚMY Z ŻONĄ POWAŻNIE ZAINTERESOWANI PANI OFERTĄ, MAMY DO
            ZAPROJEKTOWANIA WNĘTRZA DOMU (MOŻE TYLKO PARTER, TZN KUCHNIA, SALON, JADALNIA,
            ŁAZIENKA I GABINET). BARDZO PROSIMY O PRZESŁANIE PRZYKŁADOWYCH ZDJĘĆ PANI
            PROJEKTÓW NA MAILA : ilgo@gazeta.pl
          • Gość: Tomek Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.orange.pl 22.06.06, 18:00
            Posiadam lokal 55 metrów. Proszę o przesłanie przykładowych aranżacji.
            t.piechowski@wp.pl
          • Gość: ada Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.08.06, 14:50
            Proszę o kontakt i przesłanie przykładowych mieszkan w wileiej płycie ok 60 m
            edit123@o2.pl
          • Gość: Gaspar Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.aster.pl 17.10.06, 18:45
            Proszę o maila do monika, równbież jestem zainteresowana współpracą.
            • Gość: monika Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.chello.pl 20.10.06, 00:31
              poproszę o adres e-mail,prześlę informacje,pozdrawiam
            • Gość: saymon Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.chello.pl 16.11.06, 12:36
              proszę o przesłanie portfolio saymon138@wp.pl
          • Gość: Ewa Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.aster.pl 08.01.07, 22:32
            jeżeli oferta jest aktualna, bardzo proszę o kontakt, mam 32 metrowe
            mieszkanie pewnie niewykorzystane tak jak może być, chetnie skorzystamy z Pani
            porad, prosze o maila prywatnego ewcik_75@damian.pl
            • Gość: monika do Ewa IP: *.chello.pl 11.01.07, 23:20
              Niestety podany adres e-mail jest błędny.
              Pozdrawiam
              Monika
          • mikik76 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 21.02.07, 01:54
            Witam,
            Pani Moniko, jestem zainetersowana Pani usługami związanymi z aranżają wnętrz.
            Czy mogę prosić o przykładowe aranżacje i kontakt na maila: krotowska@gmail.com
            pozdrawiam
          • edytanna Re: Architekt wnętrz -Warszawa 01.03.07, 12:22
            dołączam do chętnych obejrzenia prac Pani Moniki :-))
            Proszę przesłać kilka zdjęć na adres edytan@orange.pl
          • yla13 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 18.04.07, 19:20
            Witaj, mam do aranżacji nowe mieszkanie o powierzchni 70m2, proszę o zdjęcia
            projektów. Mój meil yla@poczta.onet.pl. pozdrawiam, Kasia
            • Gość: Pionio0 Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 21:50
              Witam.

Kupiłem 63 metrowe mieszkanie na Mokotowie ( 3 pokoje + aneks kuchenny).

Proszę o info jak wygląda proces projektu oraz jakie są koszty z tym związane.

Piotr
              • Gość: Pionio0 Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 21:57
                Witam.

Kupiłem 63 metrowe mieszkanie na Mokotowie ( 3 pokoje + aneks kuchenny).

Proszę o info jak wygląda proces projektu oraz jakie są koszty z tym związane.
                pionio@op.pl

Piotr
          • Gość: martinblue Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.chello.pl 06.05.07, 09:20
            Pani Moniko poszukuję właśnie architekta do zaprojektowania mieszkania ok. 140
            m2 w Warszawaie. Prosze o kontakt martinblue@o2.pl i ewentualne przesłanie pani
            prac.
          • Gość: michał Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.bruzdowa.net 09.05.07, 14:34
            Witam poszukuję architekta wnętrz żeby pomógł przy nowo powstającej małej
            włoskiej restauracji w warszawie.Prosiłbym o wysyłanie maili na - oen1@o2.pl
            wraz ze zdjeciami swoich projektów wczesniejszych(w miare możliwości).Pozdrawiam
          • Gość: Włodek Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.wardynski.com.pl 04.09.07, 16:56
            Poszukuję architekta wnętrz do aranżacji ok. 160 metrowego bliżniaka
            w Warszawie. Kontak mailowy na wolejnik@groszek.net
            • Gość: Osa Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 17:31
              Poszukuję architekta wnętrz do aranżacji ok. 230 metrowego domku
              w Michałowicach pod Warszawą. Dom na podstawie projektu Bilbo.
              Chcielibyśmy zaprojektować go ciepło i przytulnie, nie zważając na
              modę. Bardziej zależy nam na funkcjonalności i ergonomii. Kontak
              mailowy na osadca@gazeta.pl

• marybelle Re: Architekt wnętrz -Warszawa 15.05.08, 22:13
            Pani Moniko, czy mogę prosić o kontakt na email oraz przykładowe realizacje.
            malwina.faliszewska@interia.pl, dziękuje. Mieszkanie ktore chcemy zaprojektować
            to 87m2
          • marcines77 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 07.10.08, 00:12
            Gość portalu: monika napisał(a):

> koszt takiej usługi w mojej pracowni to 30 zł/m2

proszę o porfolio i cennik mam mieszkanie 120 m na emial
            mskrobisz@wp.pl
            dziękuję
            • ppa-bk Sprawdzeni i godni polecenia architekci 10.10.08, 15:57
              PPA-BK to doświadczenie, pasja projektowa, kreatywność i niepowtarzalny styl Twojego wnętrza.
              Oferujemy projekt:
              -koncepcyjny
              -szczegółowy
              -pod klucz
              Nadzory oraz sprawdzone ekipy!
              Warszawa i okolice.

kontakt: biuro@ppa-bk.com
              +48 501 507 502
              +48 503 077 487
              • Gość: Magdalena Re: Sprawdzeni i godni polecenia architekci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 23:34
                www.ihomestudio.pl/

Gorąco polecam !
                • eluba123 Re: Sprawdzeni i godni polecenia architekci 18.01.11, 14:24
                  Polecam Edna_design www.ednadesign.webpark.pl Dziewczyny z pasją i wieeelkim zaangazowaniem wykonują swoją pracę. Współpracują z niedrogimi firmami remontowymi a poza tym przygotowują piękne i profesjonalne projekty/wizualizacje. Do każdego zlecenia podchodzą indywidualnie aby zaspokoić oczekiwania klientów. Jesli ktoś nie chce płacić za projekt to jest tańsza forma współpracy - doradztwo. Polecam! tel. 697 562 600
                • Gość: Violla39 Re: Sprawdzeni i godni polecenia architekci IP: *.182.48.30.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.02.11, 23:17
                  Ja wykonalam swoje mieszkanko z firma Ingenium Architekci www.ingeniumarchitekci.pl
                  i jestem bardzo zadowolona. W koncu wyszlo tak jak chcialam. Dosyc nowoczesnie, ale tez bez przesady. Chcialam zeby bylo bardziej ponadczasowo. I co wazne mam wrazenie ze wycisnelismy z kazdego m2 tyle ile sie dalo:) Byli odpowiedzialni za cala budowe, takze zero stresu. Cenowo tez nie ma tragedii, zalatwili mi sporo dobrych rabatow na materialy.
                  Bardzo milo, kreatywni i sympatyczni ludzie. Szczegolnie chcialam pozdrowic p. Asie, Rafala i Marcina:)

• kj36 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 29.12.08, 12:57
            ile kosztowalby projekt urzadzenia salonu i sypialni?Pomieszczenia
            sa juz urzadzone,ale chcialbym wprowadzic zmiany w wystroju
            • Gość: mjs80 Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 14:04
              Witam,

Proszę o kontakt: mjs80@gazeta.pl
              Przed podaniem wiążącej wyceny musiałbym dokładnie zapoznać się z
              zakresem prac.

Pozdrawiam
              Michał
            • gryzelka1 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 03.01.09, 12:01
              Witam,
              Potrzebuję więcej danych, aby móc podać konkretną cenę. Proszę o
              kontakt mailowy lub telefoniczny. E-mail: anna. projektowanie@op.pl
              Tel: 0 600 260 215
            • Gość: aleksandra Solarsk Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.chello.pl 23.04.09, 09:53
              warszawie.
              Proszę o kontakt drogą mailową lub telefoniczną
              • Gość: Azazello Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.aster.pl 18.09.09, 18:52
                No to skarbowy Pani się kłania ....Jaki tam mail u Pani?
              • gocha.14 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 14.03.10, 19:44
                Pani Aleksandro
                Jestem w trakcie budowy domu i jestem zainteresowana usługami
                architekta wnętrz.
                Czy może przesłać mi Pani swoje przykładowe realizacje.
                Proszę o przesłanie zdjęć na adres : malecka.m@vp.pl
              • Gość: Weronik@ Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.biblpubl.waw.pl 27.07.10, 14:00
                Ja moge polecić firmę, która projektowała mi segment w Wawrze. Firmę
                prowadzą dwie młode dziewczyny bardzo sypmatyczne i z mnóstwem
                pomysłów. Ceny też mają promocyjne bo dopiero wchodza na rynek i
                zalezy im na zleceniach. Ja chciałam nowoczesne wnętrze i dostałam
                projekt o jakim marzyłam. Teraz już kończę remont i niedługo sie
                przeprowadzam. Kontakt do firmy: Edna_design@o2.pl 697 562 600.
          • Gość: Adam Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.acn.waw.pl 15.11.09, 10:45
            Witam Pani Moniko,

Czy mógłbym prosić o przykładowe Pani projekty na maila adam.klos@eu.jll.com.
            Zamierzam zlecić wykonanie projektu segmentu o powierzchni ok 160m2 , aktualnie
            w stanie surowym zamkniętym.

Pani oferta cenowa wydaje się atrakcyjna.

Pozdrawiam,
            Adam

• Gość: DETAL Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.3.pl / *.3.pl 13.02.06, 23:51
          Projektujemy wnetrza w Warszawie, Lublinie, Łodzi, Kaliszu
          www.edetal.republika.pl
        • anula971 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 30.06.07, 16:48
          Pani Moniko , mam mieszkanie ok 65 m proszę o kontakt anna.bonislawska@wp.pl ,
          pilne:-)
          • Gość: aleksandra Solarsk Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.chello.pl 23.04.09, 09:50
            warszawie.
            Proszę o kontakt drogą mailową lub telefoniczną
        • nati_n87 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 07.08.08, 12:46
          Witam,
          nazywam się Natalia Nietz. Bardzo chętnie podejme sie wykonania dla Pana
          projektu. Projkety robie na programie ArchiCad. Wizualizacje, rysunki
          techniczne, dobor materialow wykonczeniowych i dekoracyjnych. Cena konkurencyjna
          w stosunku do biur projektowych 50zł za m2 plus ewentualny nadzor, pomoc w
          doborze materialow to jest jezdzenie po sklepach 100zl za godz.
          Jesli jest Pan zainteresowany bardzo prosze o kontakt mailowy: nnietz@wp.pl

Pozdrawiam serdecznie
          Natalia Nietz
        • Gość: MJS-architekt Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.acn.waw.pl 18.11.09, 15:55
          Witam,
          Jestem architektem. Zajmuję się rzetelnym, profesjonalnym przygotowywaniem
          projektów wnętrz mieszkalnych.
          Chętnie przygotuję projekt wnętrza Pańskiego domu.

Proszę o kontakt:
          michalspisak@architekci.pl
          604-145-366

Pozdrawiam
          Michał Spisak
          architekt
    • Gość: quadratum Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.forweb.pl 05.01.06, 13:58
      www.quadratum.pl
    • mjs80 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 06.01.06, 18:15
      Chetnie podejmę sie stworzenia koncepcji przedmiotowego mieszkania.
      Proszę o kontakt na mojego maila:
      mjs80@gazeta.pl

Pozdrawiam
      Michał
      architekt
    • Gość: arch.wnętrz Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 13:55
      olegpe@poczta.onet.pl
      Proszę odezwać się, przedstawię swoją ofertę i przykładowe projekty.
    • Gość: projektant Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.tele2.pl 09.01.06, 10:52
      soltanteresa@tele2.com.pl
      www.soltanteresa.architekci.pl
    • Gość: kasia Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 14:01
      Zapraszam na naszą stronę www.n-design.pl
      • Gość: Keja Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: 83.238.100.* 20.01.06, 13:51
        Monika! Rowniez jestem zaintersowana prosze o zdjecia + kontakt na maila
        katia@active-credit.pl
        • neti912 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 23.01.06, 00:00
          Witam,

Również jestem zainteresowana Pani ofertą. Proszę o przesłanie projektów oraz nr telefonu na neti912@sasiedzi.pl.
          Z góry dziękuję.

Pozdrawiam,
          Neti
          • Gość: monika Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.06, 17:51
            Neti,ponieważ na podany e-mail nie można było wysłać wiadomości,przesłałam na
            gazetowego
            pozdrawiam
            • Gość: neti912 Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.pl / *.sasiedzi.pl 23.01.06, 22:45
              Tak, przepraszam, rzeczywiście zły adres podałam, ale zamierzałam podać gazetowy. Niestety troszke za późno otrzymałam zdjęcia, gdyż już podpisałam umowe z architektem.

Ale dziękuję za zdjęcia.

Pozdrawiam,
              Neti
      • Gość: nowy.mail Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.acn.waw.pl 08.04.06, 10:52
        Skoro zaprasza Pani na swoje strony, to moze mi Pani wyjasni dlaczego moj mail
        sprzed miesiaca pozostal bez odpowiedzi?

Jesli firma nie jest zainteresowana, to moglaby sie przynajmniej wysilic na to,
        aby napisac ze nie jest zainteresowana.
    • Gość: asia Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 13:13
      Jeśli można to również poprosze o przyklady zrealizowanych projektow. Moje
      mieszkanie to 35m do remontu pozdrawiam asia04@gazeta.pl
      • Gość: AP Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.rz / *.basf-ag.de 25.01.06, 12:58
        Witam,

Czy moge poprosic Monike o przesłanie projektów oraz nr telefonu na
        api12@gazeta.pl

Z góry dziękuję.

Pozdrawiam
    • lebea Re: Architekt wnętrz -Warszawa 25.01.06, 14:32
      poszukuję architekta do pomocy w rearanżacji mieszkania 95 mkw w Warszawie na
      Ursynowie, szukam kogoś kto pracuje za rozsądne pieniądze, potrafi słuchac
      klienta i kreować na podstawie oczekiwań...nie swoich lecz klienta...proszę o
      pilny kontakt na adres mailowy
      • gadusia Re: do moniki-Architekt wnętrz -Warszawa 26.01.06, 14:11
        Rowniez prosze p. Monike o przeslanie projektow, moze jakis kontakt telefoniczny
        Jetem zaiteresowana aranzacja wnetrz w mieszkaniu 48 m2, mieszkanie jest do
        remontu
        moj e-mail: gadusia@gazeta.pl
        pzdr
        Magda
    • Gość: monika Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.06, 17:43
      wysłałam wszystkim zainteresowanym. pozdrawiam
      • Gość: nalenale Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 22:02
        czy ja tez moge poprosic o przyklady zaprojektowanych przez Pania wnetrz?
        dziekuje i pozdrawiam
        • Gość: monika do nalenale IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.06, 00:22
          poproszę o podanie adresu e-mailowego:) pozdrawiam
          • Gość: nalenale Re: do nalenale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 09:25
            nalenale@gazeta.pl
            • Gość: monika Re: do nalenale IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.06, 20:54
              wysłałam zdjęcia.pozdrawiam
            • Gość: . Re: do nalenale IP: *.chello.pl 04.04.06, 21:23
              poczta.gazeta.pl/poczta/getMailPart/przemiany.jpg?ID=1143559973.20617_99918.imail3&Seq=5&name=przemiany.jpg&t=1144178400152
      • Gość: wmarco Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.iim.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 12:39
        Pani Moniko,
        czy mogę poprosi o więcej informacji. Mój email: wie-ko@gazeta.pl
        Pozdrawiam
        Wieslaw
      • kasiasz14 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 18.04.06, 13:25
        i ja też bym chciała jakich namiar i przykładowe zdjęcia. Mam, choć na razie
        tylko na planach, 102 m mieszkanie. Dziękuje i pozdrawiam

Kasia
        • kasiasz14 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 18.04.06, 13:27
          przepraszam, nie podałam adresu, oto on kasiasz@op.pl

pozdrawiam
      • aaa9640 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 09.01.07, 18:36
        proszę o przesłanie Pani projektów na mój adres gazetowy z góry dziękuję za
        szybką odpowiedź
    • Gość: aliste Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.aster.pl 28.01.06, 12:38
      wnetrza@altestudio.com,
      pewnie ten adres na nic sie nie zdaj, jako ze w Warszawie kłębi się od dobrych
      architektów i projektantów, a conajmniej tych którzy się za takich podają , ale
      na wszelki wypadek zamieściłam mój adres do korespondencji, w razie
      jakiegokolwiek zainteresowania, chętnie prześlę swoją prezentację, alicja
      • Gość: margol Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.subscribers.sferia.net 08.12.08, 17:37
        Polecam architektów wnętrz z pracowni Sapi z dzielnicy Wesoła (www.sapi.pl)Z
        tego co się orientuję to prowadzą też tam sprzedaż kamieni naturalnych, mozaiki,
        tapety. Mają całkiem przystępne ceny:)