Dodaj do ulubionych

Ciekawe aukcje na Allegro part IV

• mangos Re: Ciekawe aukcje na Allegro part IV 06.05.05, 06:45
      www.allegro.pl/show_item.php?item=49548356
      • eowyn Sonia Rykiel - zestaw 06.05.05, 09:36
        www.allegro.pl/show_item.php?item=50468458
        • eowyn Champs-Elysees + mleczko do ciala 06.05.05, 09:39
          www.allegro.pl/show_item.php?item=50473370
      • dori7 Re: Ciekawe aukcje na Allegro part IV 06.05.05, 10:30
        mangos napisała:

> www.allegro.pl/show_item.php?item=49548356

Nie warto - to jest zwykla edt, a caly urok Fragonarda polega na tym, ze mozna
        meic prawdziwe perfumy :P
    • vanilia72 Le Roy Soleil 06.05.05, 21:33
      Modern_witch prosiła no więc:

aukcja.onet.pl/show_item.php?item=50605945
      jak odróżnić EdT od EdP?
      • mangos Re: Le Roy Soleil 06.05.05, 21:39
        Linki do Króla Słońce:
        www.allegro.pl/show_item.php?item=50617627
        www.allegro.pl/show_item.php?item=50605945
        A ja kupiłam takie:
        www.allegro.pl/show_item.php?item=50553226
        Rzuciłam się od razu, a kryterium mojego wyboru było takie- wybrałam bardziej okazały flakonik, zakładając,że tak piękny zapach musi być zamknięty w tym bardziej złotym , z ładniejszym słoneczkiem. Raz kozie smierć!
      • modern_witch Re: Le Roy Soleil 06.05.05, 21:40
        zajrzyj na wczesniejsze linki.
        tam, gdzie informacja "Używany Le Roi" to EdT - zwykły korek, słońce namalowane
        złotkiem na butelce - to nie jest ten mój.
        Ten, który jest tu teraz, to EdP. hehe, pewnie z tego samego "rzutu", co mój
        ostatni, tez w woreczku kupiłam.
        Dzięki
      • damona Re: Le Roy Soleil 07.05.05, 09:59
        Myslicie ze jest oryginalny? Bo tanio facet sprzedaje...
        • vanilia72 Re: Le Roy Soleil 07.05.05, 10:03
          mnie też to zastanawia od wczoraj, ??
          • mangos Re: Le Roy Soleil 07.05.05, 10:07
            Wygląda na oryginał. Tylko się zastanawiam,czemu tak tanio. Ja za swojego dałam 74zł.
          • modern_witch Re: Le Roy Soleil 07.05.05, 10:11
            nie wiem, myślicie, ze komuś się opłaca je podrabiać? ja kupilam poprzednie za
            70 zł, były oryginalne i tez w aksamitnym woreczku, to podobno resztki z
            jakichś promocyjnych akcji, tak tamten sprzedawca napisał Kaloo. Ten co aukcję
            ostatnio za 50 zł miał, też jej odpisał, potwierdzając ich oryginalność...
            no ale nie wiem, żebyście potem do mnie żalu nie mialy... sama się
            zastanawiałam, ale z drugiej strony wychodzę z zalożenia, że ich raczej nie
            podrabiają. popularne nie są, no to chcą się ich jak najszybciej "pozbyć"...
            • damona Re: Le Roy Soleil 07.05.05, 10:19
              nie wierze w to, ze sie nie podrabia niepopularnych zapachow. Stojac na
              przystanku ostatno zerknelam na stolik z penami i byly tam chyba wszystkie
              zapachy, nawet te ktorych u nas nie ma jak np. magie noir Lancome.
              • modern_witch Re: Le Roy Soleil 07.05.05, 10:23
                kurcze, no to juz nie wiem sama...
                mój z aukcji za 70 zł był OK, no to przyjmijmy, że w takiej cenie jeszcze są w
                miarę bezpieczne...
                a ten za 50, no faktycznie już nie wiem, może rzeczywiście lepiej nie
                ryzykować...
                • damona Re: Le Roy Soleil 07.05.05, 10:28
                  z drugiej strony na zdjeciu ten za 50 wyglada dokladnie tak jak ten za 70.
                  Tez nic nie kumam...
                  • modern_witch Re: Le Roy Soleil 07.05.05, 10:35
                    a flakon jest pioruńsko trudny chyba do udatnego podrobienia...
                    no nic, mogę się zaproponowac na królika doświadczalnego, no!
                    • vanilia72 Re: Le Roy Soleil 07.05.05, 10:39
                      wysłałam maila :)
                      • damona Re: Le Roy Soleil 07.05.05, 10:47
                        sluchajcie a moze jest jakis szczegol o ktory mozna sie zapytac sprzedawcy?
                        • mangos Re: Le Roy Soleil 07.05.05, 10:52
                          Ja święcie wierzę,że to co kupiłam to oryginał.:)
                        • modern_witch Re: Le Roy Soleil 07.05.05, 11:11
                          no nie wiem, flakon jest charakterystyczny, ma "autograf", ale to wszystko
                          widac na zdjęciu... chyba o pochodzenie tylko mozemy pytać. Wiem, że ten mój
                          byl z jakiejś akcji promocyjnej w firmie sprzedawcy, jak napisał,
                          były "gratisem do zakupu" i właśnie ja w aksamitnym woreczku dostałam. Nie
                          wiem, był taki moment, kilka lat temu, że one mocno zjeżdżały z ceny ... nie aż
                          tak, ale nie wiadomo, jak bez marży i tej całej otoczki wychodziły, a może
                          faktycznie pchali je gratis do jakichś większych zakupów, zeby sie pozbyć...
                          ale nie wiem, zebyście potem nie mialy do mnie zalu...
                          • damona i jak??? 16.05.05, 17:07
                            czy ktoras z Was kupila LeRS?
                            Wczoraj przypomnialam sobie zapach, bo w malej perfumerii znalazlam tester.
                            Dla zainteresowanych: jest tam tez ostatnie pudelko czystych perfum.
                            • modern_witch Re: i jak??? 16.05.05, 17:59
                              w tesco na Połczynskiej? to pudełko podobno jest zarezerwowane, ja kupiłam
                              poprzednie... w związku z tym na razie EdP nie dokupuję, w tym miesiącu
                              oczywiście. Damona, poprzeglądam swoje wszystkie butelki i powyciągam
                              wnioski,pod kątem na co warto zwrócić uwagę, OK? napisze np w wątku "czy to
                              oryginał" może... tak na wszelki wypadek
                              pozdr.
                              • damona Re: i jak??? 20.05.05, 22:34
                                tak, w tym Tesco. Jak mi babka powiedziala, ze ktos ostatnio kupowal pudelko
                                perfum to pierwsze co pomyslalam, ze to pewnie Ty:)
                                Zapach moj M. okreslil jako zbyt radosny, ale wlasnie takiego mi ostatnio
                                trzeba;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka