decomania.pl Re: Fototapety do kuchni w www.DecoMania.pl 31.10.11, 14:16 Zapraszam na stronę: www.decomania.pl/fototapety-do-kuchni.html Fototapety do kuchni, naklejki na ścianę, duży wybór zdjęć, aranżacje kuchni. Oprócz fototapet polecamy szkło hartowane do kuchni zadrukowane cyfrowo zdjęciem. Więcej o szkle można znaleźć na stronie: www.decomania.pl/info/index/pageId/40 Odpowiedz Link Zgłoś
decomania.pl Re: szkło hartowane do kuchni zadrukowane cyfrowo 31.10.11, 14:22 polecamy szkło hartowane do kuchni zadrukowane cyfrowo zdjęciem. Więcej o szkle można znaleźć na stronie: www.decomania.pl/info/index/pageId/40 Oprócz szkła polecamy fototapety do kuchni, naklejki na ścianę, duży wybór zdjęć, aranżacje kuchni. Zapraszam na stronę: www.decomania.pl/fototapety-do-kuchni.html Odpowiedz Link Zgłoś
zbigmeks Re: KUCHNIA = LINKI 15.11.11, 14:14 Godne polecenia są marokańskie płytki. Znakomicie pasują do kuchni nie tylko w stylu marokańskim. Są kolorowe i żywe, do tego cena nie odstrasza :) Marokańskie płytki Odwiedź także marokański blog: Marokański Blog Zostań fanem na Facebooku Odpowiedz Link Zgłoś
zbigmeks Re: KUCHNIA = LINKI 15.11.11, 15:17 Piękne marokańskie płytki oraz marokańskie umywalki miedziane i marokańskie umywalki ceramiczne już dostępne w naszym sklepie! Marokańskie płytki: www.kolorymaroka.pl/category/marokanskie-plytki Marokańskie umywalki miedziane: www.kolorymaroka.pl/category/umywalki-miedziane Marokańskie umywalki ceramiczne: www.kolorymaroka.pl/category/umywalki-nablatowe Zapraszamy na www.kolorymaroka.pl Odwiedź także nasz blog: www.kolorymaroka.pl/blog Zostań naszym fanem na Facebooku: www.facebook.com/pages/Kolory-Maroka-umywalki-p%C5%82ytki-oraz-baterie-z-serca-Maroka/243515465672587 Odpowiedz Link Zgłoś
sweetmatan Re: KUCHNIA = LINKI 23.11.11, 20:06 Kuchnia zainspirowana stylem skandynawskim: lifeandanythingelse.blogspot.com/search/label/dom Piękne jasne wnętrza. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_57 Re: KUCHNIA = LINKI 25.11.11, 01:40 Tutaj można znaleźć kilka tys. zdjęć odlotowych kuchni. W różnych stylach: od kuchni tradycyjnych do kuchni supernowoczesnych: www.wood-furniture.biz/Produkty/kuchenne01.htm Odpowiedz Link Zgłoś
nowakowaa Re: KUCHNIA = LINKI 28.12.11, 10:42 duolux.pl/pl,panels ciekawe pomysły na zagospodarowanie przestrzeni między blatem a szafkami w kuchni Odpowiedz Link Zgłoś
nataly-meble Re: KUCHNIA = LINKI 22.01.12, 15:10 Witam , zapraszamy na naszą stronę www.nataly.pl w celu zapoznania się z ofertą oraz z dużą Galerią wykonanych przez nas mebli . Zajmujemy się projektowaniem i produkcją wszelkich mebli na zamówienie . Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_ek_k Re: KUCHNIA = LINKI 27.02.12, 11:33 www.graciarnianowoczesna.pl/pl/c/Kuchnia/23 - fajne, nowoczesne, markowe Odpowiedz Link Zgłoś
76za_gosia Re: KUCHNIA = LINKI 05.03.12, 10:55 zapert.eu/?pl_o-firmie,1 - moim zdaniem bardzo oryginalne i niepowtarzalne meble drewniane (jeżeli ktoś lubuje się w tego typu wnętrzach). Ja jestem tymi meblami oczarowana! Odpowiedz Link Zgłoś
lili377 Re: KUCHNIA = LINKI 10.05.12, 12:38 Znalazłam ładne, nowoczesne kuchnie w przystępnych cenach www.hitmeble.pl/view-all-products-in-shop/ Odpowiedz Link Zgłoś
lili377 Re: KUCHNIA = LINKI 10.05.12, 12:39 Znalazłam ładne, nowoczesne kuchnie w przystępnych cenach www.hitmeble.pl/kuchnie/ Odpowiedz Link Zgłoś
karola554 Re: KUCHNIA = LINKI 11.05.12, 14:36 Zielona, uspokjająca: www.hitmeble.pl/kuchnie/emilia-polysk/ Odpowiedz Link Zgłoś
jadzkaaaaa Re: KUCHNIA = LINKI 17.05.12, 10:38 Swoją kuchnię kupiłam w sklepie internetowym, bez problemów, wychodzenia z domu. Kuchnia ładna w przystępnej cenie. Polecam hitmeble.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
trueba27 Re: KUCHNIA = LINKI stół kuchenny antyk 21.05.12, 12:18 zapraszam - własnoręcznie odnowiony, dla znawców i koneserów wyjątkowych i niefabrycznych mebli allegro.pl/stol-art-decor-z-szuflada-oryginalny-po-renowacji-i2359488377.html Odpowiedz Link Zgłoś
76za_gosia Re: KUCHNIA = LINKI stół kuchenny antyk 18.07.12, 08:23 Kuchnie drewniane - sprawdzony stolarz. zapert.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś
monti99 Re: KUCHNIA = LINKI 28.05.12, 12:49 Polecam aby sobie obejrzeć i skorzystać z ich usług. Ja jestem zadowolona. Mają na prawdę konkurencyjne ceny: indecosystem.pl/realizacje/kuchnie/ Odpowiedz Link Zgłoś
bados1919 www.wizard-group.pl projekty 3d. kuchnie na wymiar 23.06.12, 00:33 projektowanie wnetrz. kuchnie na wymiar, szafy schody. łodz warszawa radom www.wizard-group.pl Odpowiedz Link Zgłoś
yoda-jedi www.atakdesign.pl 09.08.12, 15:20 Kuchnie Bulthaup i dużo wyposażenia/mebli innych firm: www.atakdesign.pl/kuchnia Odpowiedz Link Zgłoś
jnk-studio_wnetrza Re: KUCHNIA = LINKI 09.08.12, 19:19 www.jnk-studio.com/portfolio Zakładka aranżacje, kuchnie zapraszam do obejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
forestor Re: KUCHNIA = LINKI 20.08.12, 14:45 www.meblekam.pl mają też stronę na deccoria.pl Polski producent kuchni z średniej-wyższej póki. Robią meble na zamówienie, pod indywidualne projekty, ale mają też gotowe zestawy. Jeden z najbardziej nowoczesnych parków maszynowych wśród producentów kuchni w Polsce, a to przekłada się na jakośc. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigmeks Terakota kuchenna - Terakota do kuchni 23.08.12, 14:46 www.kolorymeksyku.pl/category/terakota Odpowiedz Link Zgłoś
64marek Re: KUCHNIA = LINKI 31.08.12, 22:41 Witam ja skorzystałem z usług firmy Lascala dowiedziałem się o nich drogą pantoflową co prawda. Jest naprawdę godna polecenia www.lascala-schody.pl terminy realizacji mają około 2-3miesięcy, ale naprawdę warto ten czas odczekać bo produkt finalny jest bardzo dobrej jakości za przystępną cenę! Myśmy zamówili u nich kuchnie i schody. Polecamy w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
benykam Re: KUCHNIA = LINKI 02.09.12, 18:54 www.meblekameleon.pl -gorąco polecam!, zrobią- kuchnie sypialnie, schody - na każdy wymiar Odpowiedz Link Zgłoś
rufinek76 Re: KUCHNIA = LINKI 03.09.12, 16:46 Sklepy on-line z ciekawymi dodatkami do kuchni, które mogę polecić: cosycottage.pl/5-kuchnia www.lovely-home.pl/index.php?cat_id=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jammajkaa Re: KUCHNIA = LINKI 13.09.12, 02:21 Ja osobiście kupiłam zlewozmywak przez internet na www.zlewozmywak.pl i bardzo mi się to opłaciło. Można tam trafić na świetne promocje. Odpowiedz Link Zgłoś
greensnow Meble kuchenne na zamówienie Bydgoszcz i okolice 04.09.12, 08:58 Producent mebli kuchennych na zamówienie. Można umówić się na spotkanie, podesłać projekt do wyceny. Przykładowe realizacje dostępne są na stronie: Ragor Meble - meble kuchenne Bydgoszcz Oprócz mebli kuchennych do zabudowy, firma produkuje tez biurka, regały itp. Odpowiedz Link Zgłoś
smolska1 Re: Meble kuchenne na zamówienie Bydgoszcz i okol 13.05.15, 16:17 Proponuje zajrzeć www.meble-bydgoszcz.pl - POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
deni Re: KUCHNIA = LINKI 10.09.12, 19:25 zlewozmywaki przetestowane przez kuzynkę na plus :-) Odpowiedz Link Zgłoś
feeria_only Re: KUCHNIA = LINKI 01.10.12, 17:13 Dobra kuchnia musi mieć także dobre oświetlenie, które śmiało możecie kupić w sklepie 2bm.pl Polecam ten sklep z lampami do kuchni i nie tylko, bo z doświadczenia wiem, że wszystko jest najlepszym porządku - szybko wysyłają i towar jest zgodny z opisem. Odpowiedz Link Zgłoś
forelements Re: KUCHNIA = LINKI 17.09.12, 15:12 Strona z poradami na temat małych kuchni: forelements.blox.pl/2012/09/Male-jest-piekne-czyli-historie-kuchenne-na-co.html - Odpowiedz Link Zgłoś
re-velka Re: KUCHNIA = LINKI 18.09.12, 14:48 Polecam może nie całą kuchnię, ale jej bardzo istotny element jakim jest zlewozmywak. Jeśli zastanawiacie się nad zakupem nowego to polecam sklep, gdzie znajdziecie zlewozmywak Waszych marzeń :-) a do tego przesyłka jest zupełnie gratis :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bemarta Re: KUCHNIA = LINKI 18.09.12, 22:42 re-velka napisał(a): > Polecam może nie całą kuchnię, ale jej bardzo istotny element jakim jest zlewozmywak. Jeśli zastanawiacie się nad zakupem nowego to polecam sklep, gdzie znajdziecie zlewozmywak Waszych marzeń :-) a do tego przesyłka jest zupełnie gratis :-) Sprawdzone na własnej kuchni i portfelu ;) - jest taniej i przesyłka jest za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
olamisiaczek Re: KUCHNIA = LINKI - FORMATDESIGN 24.09.12, 11:01 Polecam wam formaticdesign.pl Podstawową działalnością firmy jest produkcja mebli na wymiar. Długoletnia praktyka oraz ogromne doświadczenie zdobyte poza granicami kraju sprawiają, że powierzacie Państwo wykonanie swoich mebli dobrym fachowcom. . Czas wykonania mebli jest zależny od materiałów, złożoności projektu i waha się od 2 do 8 tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
nataly-meble Re: KUCHNIA = LINKI 24.09.12, 21:45 Witam , zapraszam na naszą stronę w celu zapoznania się z aktualnymi realizacjami . Aktualnie pracujemy nad osiedlem domków jednorodzinnych i będziemy urządzali dom pokazowy .. Zapraszam www.nataly.pl , pozdrawiam , Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
9stach Re: KUCHNIA = LINKI 25.09.12, 16:11 ja bym chciał wiedzieć, jakie meble występują w aranżacji domu w Karczewie autorstwa pracowni 81.waw.pl. Kuchnia jest w całości zabudowana białymi deskami....super! Odpowiedz Link Zgłoś
dekorator86 Re: FOTOTAPETY I ZDJECIA DO KUCHNI 09.11.12, 16:15 Demur też kiedyś miałem, ale po pewnym czasie chciałem zmienić motyw i zdecydowałem się na www.DCOL.pl, u nich akurat znalazłem bardzo ładne krajobrazy fototapet, a poza tym przy okazji zamówiłem naklejki na ścianę dla dzieciaków, fajny plakat i chyba niedługo skuszę się na jakiś obraz do kuchni. Znalazłem naprawdę dużo pomysłów i wszystko we w miarę dobrych cenach, a za jakość to Ci ręczę. Odpowiedz Link Zgłoś