Dodaj do ulubionych

KUCHNIA = LINKI

• decomania.pl Re: Fototapety do kuchni w www.DecoMania.pl 31.10.11, 14:16
      Zapraszam na stronę: www.decomania.pl/fototapety-do-kuchni.html
      Fototapety do kuchni, naklejki na ścianę, duży wybór zdjęć, aranżacje kuchni.

Oprócz fototapet polecamy szkło hartowane do kuchni zadrukowane cyfrowo zdjęciem.
      Więcej o szkle można znaleźć na stronie: www.decomania.pl/info/index/pageId/40
    • decomania.pl Re: szkło hartowane do kuchni zadrukowane cyfrowo 31.10.11, 14:22
      polecamy szkło hartowane do kuchni zadrukowane cyfrowo zdjęciem.
      Więcej o szkle można znaleźć na stronie: www.decomania.pl/info/index/pageId/40

Oprócz szkła polecamy fototapety do kuchni, naklejki na ścianę, duży wybór zdjęć, aranżacje kuchni.
      Zapraszam na stronę: www.decomania.pl/fototapety-do-kuchni.html
    • zbigmeks Re: KUCHNIA = LINKI 15.11.11, 14:14
      Godne polecenia są marokańskie płytki. Znakomicie pasują do kuchni nie tylko w stylu marokańskim. Są kolorowe i żywe, do tego cena nie odstrasza :)

Marokańskie płytki

Odwiedź także marokański blog: Marokański Blog

Zostań fanem na Facebooku
      • zbigmeks Re: KUCHNIA = LINKI 15.11.11, 15:17
        Piękne marokańskie płytki oraz marokańskie umywalki miedziane i marokańskie umywalki ceramiczne już dostępne w naszym sklepie!

Marokańskie płytki:

www.kolorymaroka.pl/category/marokanskie-plytki
        Marokańskie umywalki miedziane:

www.kolorymaroka.pl/category/umywalki-miedziane
        Marokańskie umywalki ceramiczne:

www.kolorymaroka.pl/category/umywalki-nablatowe
        Zapraszamy na www.kolorymaroka.pl
        Odwiedź także nasz blog: www.kolorymaroka.pl/blog
        Zostań naszym fanem na Facebooku: www.facebook.com/pages/Kolory-Maroka-umywalki-p%C5%82ytki-oraz-baterie-z-serca-Maroka/243515465672587
        • sweetmatan Re: KUCHNIA = LINKI 23.11.11, 20:06
          Kuchnia zainspirowana stylem skandynawskim:
          lifeandanythingelse.blogspot.com/search/label/dom
          Piękne jasne wnętrza.
    • kalina_57 Re: KUCHNIA = LINKI 25.11.11, 01:40
      Tutaj można znaleźć kilka tys. zdjęć odlotowych kuchni. W różnych stylach: od kuchni tradycyjnych do kuchni supernowoczesnych:
      www.wood-furniture.biz/Produkty/kuchenne01.htm
    • nowakowaa Re: KUCHNIA = LINKI 28.12.11, 10:42
      duolux.pl/pl,panels
      ciekawe pomysły na zagospodarowanie przestrzeni między blatem a szafkami w kuchni
    • nataly-meble Re: KUCHNIA = LINKI 22.01.12, 15:10
      Witam , zapraszamy na naszą stronę www.nataly.pl w celu zapoznania się z ofertą oraz z dużą Galerią wykonanych przez nas mebli . Zajmujemy się projektowaniem i produkcją wszelkich mebli na zamówienie . Pozdrawiamy
    • piotr_ek_k Re: KUCHNIA = LINKI 27.02.12, 11:33
      www.graciarnianowoczesna.pl/pl/c/Kuchnia/23 - fajne, nowoczesne, markowe
      • 76za_gosia Re: KUCHNIA = LINKI 05.03.12, 10:55
        zapert.eu/?pl_o-firmie,1
        - moim zdaniem bardzo oryginalne i niepowtarzalne meble drewniane (jeżeli ktoś lubuje się w tego typu wnętrzach). Ja jestem tymi meblami oczarowana!
    • lili377 Re: KUCHNIA = LINKI 10.05.12, 12:38
      Znalazłam ładne, nowoczesne kuchnie w przystępnych cenach www.hitmeble.pl/view-all-products-in-shop/
    • lili377 Re: KUCHNIA = LINKI 10.05.12, 12:39
      Znalazłam ładne, nowoczesne kuchnie w przystępnych cenach www.hitmeble.pl/kuchnie/
      • karola554 Re: KUCHNIA = LINKI 11.05.12, 14:36
        Zielona, uspokjająca:
        www.hitmeble.pl/kuchnie/emilia-polysk/
        • jadzkaaaaa Re: KUCHNIA = LINKI 17.05.12, 10:38
          Swoją kuchnię kupiłam w sklepie internetowym, bez problemów, wychodzenia z domu. Kuchnia ładna w przystępnej cenie. Polecam hitmeble.pl.
    • trueba27 Re: KUCHNIA = LINKI stół kuchenny antyk 21.05.12, 12:18
      zapraszam - własnoręcznie odnowiony, dla znawców i koneserów wyjątkowych i niefabrycznych mebli

allegro.pl/stol-art-decor-z-szuflada-oryginalny-po-renowacji-i2359488377.html
      • 76za_gosia Re: KUCHNIA = LINKI stół kuchenny antyk 18.07.12, 08:23
        Kuchnie drewniane - sprawdzony stolarz.
        zapert.eu/
    • monti99 Re: KUCHNIA = LINKI 28.05.12, 12:49
      Polecam aby sobie obejrzeć i skorzystać z ich usług. Ja jestem zadowolona. Mają na prawdę konkurencyjne ceny: indecosystem.pl/realizacje/kuchnie/
    • bados1919 www.wizard-group.pl projekty 3d. kuchnie na wymiar 23.06.12, 00:33
      projektowanie wnetrz. kuchnie na wymiar, szafy schody. łodz warszawa radom
      www.wizard-group.pl
    • yoda-jedi www.atakdesign.pl 09.08.12, 15:20
      Kuchnie Bulthaup i dużo wyposażenia/mebli innych firm:
      www.atakdesign.pl/kuchnia
    • jnk-studio_wnetrza Re: KUCHNIA = LINKI 09.08.12, 19:19
      www.jnk-studio.com/portfolio
      Zakładka aranżacje, kuchnie zapraszam do obejrzenia.
    • forestor Re: KUCHNIA = LINKI 20.08.12, 14:45
      www.meblekam.pl
      mają też stronę na deccoria.pl
      Polski producent kuchni z średniej-wyższej póki. Robią meble na zamówienie, pod indywidualne projekty, ale mają też gotowe zestawy.
      Jeden z najbardziej nowoczesnych parków maszynowych wśród producentów kuchni w Polsce, a to przekłada się na jakośc.
    • zbigmeks Terakota kuchenna - Terakota do kuchni 23.08.12, 14:46
      www.kolorymeksyku.pl/category/terakota
    • 64marek Re: KUCHNIA = LINKI 31.08.12, 22:41
      Witam ja skorzystałem z usług firmy Lascala dowiedziałem się o nich drogą pantoflową co prawda.
      Jest naprawdę godna polecenia www.lascala-schody.pl
      terminy realizacji mają około 2-3miesięcy, ale naprawdę warto ten czas odczekać bo produkt finalny jest bardzo dobrej jakości za przystępną cenę!
      Myśmy zamówili u nich kuchnie i schody. Polecamy w 100%
    • benykam Re: KUCHNIA = LINKI 02.09.12, 18:54
      www.meblekameleon.pl -gorąco polecam!, zrobią- kuchnie sypialnie, schody - na każdy wymiar
      • rufinek76 Re: KUCHNIA = LINKI 03.09.12, 16:46
        Sklepy on-line z ciekawymi dodatkami do kuchni, które mogę polecić:
        cosycottage.pl/5-kuchnia
        www.lovely-home.pl/index.php?cat_id=1
        • jammajkaa Re: KUCHNIA = LINKI 13.09.12, 02:21
          Ja osobiście kupiłam zlewozmywak przez internet na www.zlewozmywak.pl i bardzo mi się to opłaciło. Można tam trafić na świetne promocje.
    • greensnow Meble kuchenne na zamówienie Bydgoszcz i okolice 04.09.12, 08:58
      Producent mebli kuchennych na zamówienie. Można umówić się na spotkanie, podesłać projekt do wyceny. Przykładowe realizacje dostępne są na stronie:
      Ragor Meble - meble kuchenne Bydgoszcz
      Oprócz mebli kuchennych do zabudowy, firma produkuje tez biurka, regały itp.
      • smolska1 Re: Meble kuchenne na zamówienie Bydgoszcz i okol 13.05.15, 16:17
        Proponuje zajrzeć www.meble-bydgoszcz.pl - POLECAM
    • deni Re: KUCHNIA = LINKI 10.09.12, 19:25
      zlewozmywaki przetestowane przez kuzynkę na plus :-)
      • feeria_only Re: KUCHNIA = LINKI 01.10.12, 17:13
        Dobra kuchnia musi mieć także dobre oświetlenie, które śmiało możecie kupić w sklepie 2bm.pl Polecam ten sklep z lampami do kuchni i nie tylko, bo z doświadczenia wiem, że wszystko jest najlepszym porządku - szybko wysyłają i towar jest zgodny z opisem.
    • forelements Re: KUCHNIA = LINKI 17.09.12, 15:12
      Strona z poradami na temat małych kuchni:
      forelements.blox.pl/2012/09/Male-jest-piekne-czyli-historie-kuchenne-na-co.html
      -
    • re-velka Re: KUCHNIA = LINKI 18.09.12, 14:48
      Polecam może nie całą kuchnię, ale jej bardzo istotny element jakim jest zlewozmywak. Jeśli zastanawiacie się nad zakupem nowego to polecam sklep, gdzie znajdziecie zlewozmywak Waszych marzeń :-) a do tego przesyłka jest zupełnie gratis :-)
      • bemarta Re: KUCHNIA = LINKI 18.09.12, 22:42
        re-velka napisał(a):

> Polecam może nie całą kuchnię, ale jej bardzo istotny element jakim jest zlewozmywak. Jeśli zastanawiacie się nad zakupem nowego to polecam sklep, gdzie znajdziecie zlewozmywak Waszych marzeń :-) a do tego przesyłka jest zupełnie gratis :-)

Sprawdzone na własnej kuchni i portfelu ;) - jest taniej i przesyłka jest za darmo.
    • olamisiaczek Re: KUCHNIA = LINKI - FORMATDESIGN 24.09.12, 11:01
      Polecam wam formaticdesign.pl Podstawową działalnością firmy jest produkcja mebli na wymiar. Długoletnia praktyka oraz ogromne doświadczenie zdobyte poza granicami kraju sprawiają, że powierzacie Państwo wykonanie swoich mebli dobrym fachowcom. . Czas wykonania mebli jest zależny od materiałów, złożoności projektu i waha się od 2 do 8 tygodni.
    • nataly-meble Re: KUCHNIA = LINKI 24.09.12, 21:45
      Witam , zapraszam na naszą stronę w celu zapoznania się z aktualnymi realizacjami . Aktualnie pracujemy nad osiedlem domków jednorodzinnych i będziemy urządzali dom pokazowy .. Zapraszam www.nataly.pl , pozdrawiam , Piotr
      • 9stach Re: KUCHNIA = LINKI 25.09.12, 16:11
        ja bym chciał wiedzieć, jakie meble występują w aranżacji domu w Karczewie autorstwa pracowni 81.waw.pl. Kuchnia jest w całości zabudowana białymi deskami....super!
    • dekorator86 Re: FOTOTAPETY I ZDJECIA DO KUCHNI 09.11.12, 16:15
      Demur też kiedyś miałem, ale po pewnym czasie chciałem zmienić motyw i zdecydowałem się na www.DCOL.pl, u nich akurat znalazłem bardzo ładne krajobrazy fototapet, a poza tym przy okazji zamówiłem naklejki na ścianę dla dzieciaków, fajny plakat i chyba niedługo skuszę się na jakiś obraz do kuchni. Znalazłem naprawdę dużo pomysłów i wszystko we w miarę dobrych cenach, a za jakość to Ci ręczę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka